[PITBULLS] tatanos (vs) [HONOR] Per0

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Весо, аз доколкото знам, му беше ударен по-малко по половината флот. Или нещо се бъркам ? И все пак мисля, че още преди доста време имаше 2.4к кръстове ...
Поздрави и за битката. Специално на татанос/Петър/ съм му казал на лично какво мисля за него и няма смисъл да се повтарям.
Въркииии, нали беше мн добър играч ? Защо ли си мисля, че само късмета те спаси ... на 2 пъти ?
Спокойно, не говоря като теб без покритие, Рояла може да потвърди.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
vesoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
Контакти:

Мнение от vesoo »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jan 5 2008, 10:34 AM) Весо, аз доколкото знам, му беше ударен по-малко по половината флот. Или нещо се бъркам ? И все пак мисля, че още преди доста време имаше 2.4к кръстове ...
Поздрави и за битката. Специално на татанос/Петър/ съм му казал на лично какво мисля за него и няма смисъл да се повтарям.
Въркииии, нали беше мн добър играч ? Защо ли си мисля, че само късмета те спаси ... на 2 пъти ?
ми ако е имал 2,5к кръста дали щеше да ги е разделил
и няколко часа по рано има 2 битки и там са отишли част от кръстовете
vesoo ‎(08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Ами, Весо, имаше 1.2к на 2:184 . Другите му бяха на главната. Дали не ги е разделил ? Не знам, дали ти му проверяваш общия статус, но аз се информирам от шпионските доклади.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
Потребителски аватар
vesoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
Контакти:

Мнение от vesoo »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jan 5 2008, 11:01 AM) Ами, Весо, имаше 1.2к на 2:184 . Другите му бяха на главната. Дали не ги е разделил ? Не знам, дали ти му проверяваш общия статус, но аз се информирам от шпионските доклади.
нямаше ни 1 бр кръст а 4 дни по късно пак с 2040 кръста ,аз мисля че за това време доста е поработил по въпроса
но ето погледни помисли и кажи
http://www.bulfleet.org/forum/index.php?showtopic=49189
vesoo ‎(08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Браво Пешо хубава битка :bravo:
Честитих ти я в скайп айде и тука , много бързо се възстанови браво
Имам само 1 забележка намери си друг говорител , този е много неграмотен :c022:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

VaN__ написа:QUOTE(VaN__ @ Jan 5 2008, 10:34 AM) Весо, аз доколкото знам, му беше ударен по-малко по половината флот. Или нещо се бъркам ? И все пак мисля, че още преди доста време имаше 2.4к кръстове ...

устата ти знае мого баце и 10 човека да летите по мене па нема да ма фанете,ахахах,ти ако мислиш че с некви 4 дини и покриващите ви флоти шма свалат лужеш са има много за престациониране,пък и ся си зех стария акаунт,на varvarin не му се играе тъи че има още много бобец да папате,и да се угоявате,рояла си остава мулти и сиитър,чудно ми е само администрацията защо след като тоя рунд нна няколко пъти го сиитваха и беше мулти по сички параграфи не го наказаха,ама тва са си работи на Миланов,но ако беше каос тои ми каза в скаипа,рояла щеше да е бан тоя рунд, не може да играе мама,тати,баба,дедо стринка и комшиите и да е честен рунда,а и другата информация е че на смешко също му се размина да не отлетят дините му хъхъх ама ше го спипаме
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
speedy-rereg
Редник (Private)
Регистриран: съб сеп 29, 2007 10:27 am
Контакти:

Мнение от speedy-rereg »

:bravo: :bravo: :bravo: tatanos :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
[url=http://dobavi.info/cars/Volkswagen/][/url]
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Eй дракулака , ти каос на ден по 100пъти като молитва го произнасаш ве , ако беше ако беше ... да е бре , знаеш че не е админ и това е . Рояла си играе нормално това че на теб акула не може да ти го разбере е друго , дбил / не ми отг! ако ще го правиш мястото е хита на сезона :lol: /
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

абре тоз tatanos не го ли занулиха скоро ? Браво на него бая си е поиграл и множко старание :) Браво :)

за битката ... готина, не е чак невероятна, но факта че го е правил тоз флот толкова малко време, определено я прави доста привлекателна
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Не говоря за дините, кученце. Говоря за това, как по час и половина беше офф с флот на земята. Че и не беше генерал. Спаси те само това, че играта е бъгава и не ми позволи да те нападна. Иначе щях да ти отнеса както 1500-те транса, така и 400-те рецки, така и другите работи по другите планети. Жалко, но не ми се докладваше точно тогава. След като стана дума ... да, голям играч си. Една вечер ти се размина, ама ти хареса и на другия ден пак беше за около час и половина офф. Тогава пък за твоя радост летях по спийди ...
[color=red]

Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”