инфо по подробно нема да ви давам не сте го заслужили спамери такива глеите Къ Петър ги трепе,не ви ли е срам,деградирали дечица ето ви битка кефета са ся,и да не съм чул Гък щото.....I CILLL YOUUUU хъхъъх АХМЕД МЪРТВИЯ ТЕРОРИС хяяхях
сички да респектират ПЕТЪР иначе Шви изпозанулиме
И наи вече мене ма уважаваите,я съм кротък зъл тиранин
РЕЦИКЛАЖА е 38 милиона/вече е обран целия хъхъх съюз PITBULLS ви приканва да си оставяте флотите по често,не ги пускаите навън защото може да им замръзне радятора,а това не е хубаво нещо.А и както знаете в някои градове са забранени полетите,за това оставете ги на топличко У вашия дом и не се безпокоите PITBULLS няма да пропуснат да ви навестят
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]
Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!
[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
D0m1n33r написа:Цитат(D0m1n33r @ Jan 4 2008, 11:29 PM) Еми ко да кажа ,битката е добра, жалко за приятеля, той ме осведоми, че не го е пускало да влезе, за да си направи савен и така е станaло.
Aми тогава Хера не каза ли, че ще се връщат флоти ??? Битката е много хубава, но лошо постната от тъъъъъъпото въркулаче ...
I CILL YOU ... АХАХАХАХАХАХ ... Освен на Български, явно и на Английски не може ... ЛУУЗЪР !
Я се скрии в дупката си бе мишок,че ша фана една жилава пръчка отт дуда и като те почна по гъзарете бои бои бои бои доде са научиш на уважение
Я незнам кво да ти кажа вече ама ако си ми пред очите ща карам тебешир да едеш,и гол ща саблеча напосред софия и ща връжа на неко дирек да та ругаят мирните граждани нека има възпитание
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
браво Петре избйги до крак
а да не забравя маи Петар нямаше флон преди 4 дни а я сега кви ги върши
vesoo (08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
varkulak написа:Цитат(varkulak @ Jan 5 2008, 12:03 AM) Я се скрии в дупката си бе мишок,че ша фана една жилава пръчка отт дуда и като те почна по гъзарете бои бои бои бои доде са научиш на уважение
Я незнам кво да ти кажа вече ама ако си ми пред очите ща карам тебешир да едеш,и гол ща саблеча напосред софия и ща връжа на неко дирек да та ругаят мирните граждани нека има възпитание
хяхяхяхяхя
пп.мухахахахахха
пп2xhaxhaxhahxahxahxahxahxhaxhahxa
пп3 елава за битката и евала варкулаче добре ги строяваш
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...