non(Merlin)vscrazy_killer

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Em!n3m
Редник (Private)
Регистриран: чет юли 05, 2007 1:40 pm
Контакти:

Мнение от Em!n3m »

wildсat написа:QUOTE(wildсat @ Jan 4 2008, 07:49 PM) И реца го остави на хиените + битка не я видяхме нещо във форума. Какъв беше смисъла да подаваш молба в моя съюз или да ходиш при другите, като си решил да се зануляваш. Че направи го от името на твоя съюз предизвикай някой на двубой и реца е за който го улови. Имаше такиви битки. Но по този начин тихомълком буде съмнения. :c022:

Не просто когато исках да дойда при тебе нямах намерението да се отказвам ... а се отказах в последния момент след като "пипо" влезе 30 секунди преди да го счупя .... и ми кипна и 1-вия който ме спу беше избран да ме занули :) а до доклада ако той си прецени да го сложи ако иска неам нищо против :) ама на мене просто не ми се занимаваше
Потребителски аватар
amigo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 03, 2007 11:01 am
Контакти:

Мнение от amigo »

Ок дано да е така както казваш. И друг път не се отказвай от съюза си, не говори добре за играча.
Потребителски аватар
Em!n3m
Редник (Private)
Регистриран: чет юли 05, 2007 1:40 pm
Контакти:

Мнение от Em!n3m »

wildсat написа:QUOTE(wildсat @ Jan 4 2008, 09:51 PM) Ок дано да е така както казваш. И друг път не се отказвай от съюза си, не говори добре за играча.

Еми така е ..... а аз просто се регнах в 3-та да видя как е там защото не бях играл преди там и не ми хареса особено .. както и да е спирам с спама
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”