non(Merlin)vscrazy_killer

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

CrazY_KilleR
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 28, 2005 4:07 pm
Контакти:

Мнение от CrazY_KilleR »

wildсat написа:Цитат(wildсat @ Jan 4 2008, 12:54 PM) Виж това да сте приятели е добре, ама от 22к на 3к точки не виждам как ще стане прехвърлянето. Само може от врата на врата да си подадете тортичка не и ресурса. :c022:
Аз на които трабва да обесня 6е обесня нее вашя работа още чякам дамина да ми пише
Потребителски аватар
amigo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 03, 2007 11:01 am
Контакти:

Мнение от amigo »

CrazY_KilleR написа:Цитат(CrazY_KilleR @ Jan 4 2008, 01:03 PM) Аз на които трабва да обесня 6е обесня нее вашя работа още чякам дамина да ми пише
Не можах да схвана нещо, ти на мен ли се правеше преди време на приятел или двойна игра си играл или май както гледам тройна. :p140:
Последна промяна от amigo на пет яну 04, 2008 12:07 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
zaska
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср ное 02, 2005 5:35 pm
Контакти:

Мнение от zaska »

уха поредната сагичка във вселена три тоя рунд във 3 вселена заприличва на дързост и красота траещ само 6 месеца

и накрая на темата може да запишете

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ......

:lol: :lol: :lol:
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Наказанията са отменени, остава само ресурса да се прати от този който го е обрал, както си е по правилата и се получава една добра тимова игра. Така сагата поприключи. Имат от мен извинение че ги блокирах докато проуча случая.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Браво Коста , хубава битка си спретнал само жалко че не си сметнал времето както трябва ;) всеки допуска грешки
Успешна игра ти пожелавам :c022:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Потребителски аватар
amigo
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от amigo »

Да то е ясно че момчето е направило хубава битка поздравления :bravo: , поне му е първата :lol: .

crazy_killer

2008-01-01 22:01:42 Докладвай

bqh tam za dreeams ama toi
be6e postoqno v protek4ii i . a
men me zanuliha 2 pati i mi
izelze ot obsega
Отговори Изтрий
Все нещо не успяваше да си опази флотата. Повече от 7-8к не го видях да вдига. Но може и до края на рунда да мине 10к че да си получи големия рец. Приятел в нужда се познава и подкрепя. :a013: .
Потребителски аватар
amigo
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от amigo »

Едно последно въпросче може и да не отговаряш, сам ще си решиш.

crazy_killer

2008-01-01 22:33:08 Докладвай

emi moje ... te biv6iq mi lider
mnoo nasrani se okazaha ...
mani mani is4ki napusanha
sazua napravo se psuakh ot
smqh
Отговори Изтрий
Къде изчезна твоя бивш лидер и кой го рецна. Последно беше в съюз АЕРТОН. Защо всичко живо около теб се трият след като са занулени. В твоя съюз бяхте над 10играча и сега си сам след като и твоя личен приятел те изостави. :74:
Потребителски аватар
Em!n3m
Редник (Private)
Регистриран: чет юли 05, 2007 1:40 pm
Контакти:

Мнение от Em!n3m »

wildсat написа:QUOTE(wildсat @ Jan 4 2008, 04:21 PM) Едно последно въпросче може и да не отговаряш, сам ще си решиш.

crazy_killer

2008-01-01 22:33:08 Докладвай

emi moje ... te biv6iq mi lider
mnoo nasrani se okazaha ...
mani mani is4ki napusanha
sazua napravo se psuakh ot
smqh
Отговори Изтрий
Къде изчезна твоя бивш лидер и кой го рецна. Последно беше в съюз АЕРТОН. Защо всичко живо около теб се трият след като са занулени. В твоя съюз бяхте над 10играча и сега си сам след като и твоя личен приятел те изостави. :74:

Изчезнах защото щях да се трия ..... и излезнах от съюза като предадох лидерството на 1 от членовете от съюза и още на същата вечер от както напуснах съюза забелязах че кразй е останал сам .... а и бях в Аертон само докато си намеря в кой да се зануля ...... :)
Потребителски аватар
amigo
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от amigo »

Slim Shady написа:Цитат(Slim Shady @ Jan 4 2008, 07:32 PM) Изчезнах защото щях да се трия ..... и излезнах от съюза като предадох лидерството на 1 от членовете от съюза и още на същата вечер от както напуснах съюза забелязах че кразй е останал сам .... а и бях в Аертон само докато си намеря в кой да се зануля ...... :)
И реца го остави на хиените + битка не я видяхме нещо във форума. Какъв беше смисъла да подаваш молба в моя съюз или да ходиш при другите, като си решил да се зануляваш. Че направи го от името на твоя съюз предизвикай някой на двубой и реца е за който го улови. Имаше такиви битки. Но по този начин тихомълком буде съмнения. :c022:
non1988
Редник (Private)
Регистриран: нед яну 28, 2007 4:36 pm
Контакти:

Мнение от non1988 »

интересно как ще бъде върнат реца.
:P
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”