Аз на които трабва да обесня 6е обесня нее вашя работа още чякам дамина да ми пишеwildсat написа:Цитат(wildсat @ Jan 4 2008, 12:54 PM) Виж това да сте приятели е добре, ама от 22к на 3к точки не виждам как ще стане прехвърлянето. Само може от врата на врата да си подадете тортичка не и ресурса.![]()
non(Merlin)vscrazy_killer
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
CrazY_KilleR
- Редник (Private)
- Регистриран: пет яну 28, 2005 4:07 pm
- Контакти:
Не можах да схвана нещо, ти на мен ли се правеше преди време на приятел или двойна игра си играл или май както гледам тройна.CrazY_KilleR написа:Цитат(CrazY_KilleR @ Jan 4 2008, 01:03 PM) Аз на които трабва да обесня 6е обесня нее вашя работа още чякам дамина да ми пише
Последна промяна от amigo на пет яну 04, 2008 12:07 pm, променено общо 1 път.
- freeico
- Адмирал (Admiral)
- Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am
Наказанията са отменени, остава само ресурса да се прати от този който го е обрал, както си е по правилата и се получава една добра тимова игра. Така сагата поприключи. Имат от мен извинение че ги блокирах докато проуча случая.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Браво Коста , хубава битка си спретнал само жалко че не си сметнал времето както трябва
всеки допуска грешки
Успешна игра ти пожелавам
Успешна игра ти пожелавам
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Да то е ясно че момчето е направило хубава битка поздравления
, поне му е първата
.
crazy_killer
2008-01-01 22:01:42 Докладвай
bqh tam za dreeams ama toi
be6e postoqno v protek4ii i . a
men me zanuliha 2 pati i mi
izelze ot obsega
Отговори Изтрий
Все нещо не успяваше да си опази флотата. Повече от 7-8к не го видях да вдига. Но може и до края на рунда да мине 10к че да си получи големия рец. Приятел в нужда се познава и подкрепя.
.
crazy_killer
2008-01-01 22:01:42 Докладвай
bqh tam za dreeams ama toi
be6e postoqno v protek4ii i . a
men me zanuliha 2 pati i mi
izelze ot obsega
Отговори Изтрий
Все нещо не успяваше да си опази флотата. Повече от 7-8к не го видях да вдига. Но може и до края на рунда да мине 10к че да си получи големия рец. Приятел в нужда се познава и подкрепя.
Едно последно въпросче може и да не отговаряш, сам ще си решиш.
crazy_killer
2008-01-01 22:33:08 Докладвай
emi moje ... te biv6iq mi lider
mnoo nasrani se okazaha ...
mani mani is4ki napusanha
sazua napravo se psuakh ot
smqh
Отговори Изтрий
Къде изчезна твоя бивш лидер и кой го рецна. Последно беше в съюз АЕРТОН. Защо всичко живо около теб се трият след като са занулени. В твоя съюз бяхте над 10играча и сега си сам след като и твоя личен приятел те изостави.
crazy_killer
smqh
Отговори Изтрий
Къде изчезна твоя бивш лидер и кой го рецна. Последно беше в съюз АЕРТОН. Защо всичко живо около теб се трият след като са занулени. В твоя съюз бяхте над 10играча и сега си сам след като и твоя личен приятел те изостави.
- Em!n3m
- Редник (Private)
- Регистриран: чет юли 05, 2007 1:40 pm
- Контакти:
wildсat написа:QUOTE(wildсat @ Jan 4 2008, 04:21 PM) Едно последно въпросче може и да не отговаряш, сам ще си решиш.
crazy_killer
smqh
Отговори Изтрий
Къде изчезна твоя бивш лидер и кой го рецна. Последно беше в съюз АЕРТОН. Защо всичко живо около теб се трият след като са занулени. В твоя съюз бяхте над 10играча и сега си сам след като и твоя личен приятел те изостави.![]()
Изчезнах защото щях да се трия ..... и излезнах от съюза като предадох лидерството на 1 от членовете от съюза и още на същата вечер от както напуснах съюза забелязах че кразй е останал сам .... а и бях в Аертон само докато си намеря в кой да се зануля ......
И реца го остави на хиените + битка не я видяхме нещо във форума. Какъв беше смисъла да подаваш молба в моя съюз или да ходиш при другите, като си решил да се зануляваш. Че направи го от името на твоя съюз предизвикай някой на двубой и реца е за който го улови. Имаше такиви битки. Но по този начин тихомълком буде съмнения.Slim Shady написа:Цитат(Slim Shady @ Jan 4 2008, 07:32 PM) Изчезнах защото щях да се трия ..... и излезнах от съюза като предадох лидерството на 1 от членовете от съюза и още на същата вечер от както напуснах съюза забелязах че кразй е останал сам .... а и бях в Аертон само докато си намеря в кой да се зануля ......![]()