[CCCP]bone_fletcher vs [Sinigers®]Galaktos

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
bone_fletcher
Редник (Private)
Регистриран: съб авг 18, 2007 12:22 pm
Контакти:

Мнение от bone_fletcher »

Здравейте и от мен - флетчера и ЧНГ на всички! Отдавна си браузвах из форумчето на булфлийт, но не съм поствал битка до сега. Но викам си айде да се разпиша и аз, да е на късмет новата година :c022:
Историята е до болка позната на всички - тия дни излязох от празничен мод и си викам я да поразгледам системките за непредпазливи играчи и както може да се очаква намерих няколко подходящи кандидата. Проблемът беше че изхабих цифра газ в няколко неуспешни атаки, а защитниците все влизаха и се вдигаха...Но реших да не се отказвам и тая вечер най-после ми върза: http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=2860563a :dizzy:
Galaktos влезе около 5-10 минути по-късно и му прави чест че ме поздрави за битката :a013:
И тук идва трудната част - рециклажа. Тъй като трябваше да уговарям събирането на боклука в движение, се получи така че половината рециклаж трябваше да чака 25 минути сметовозите (благодарности на STORM че се отзова). И каква беше изненадата когато изведнъж някой прибра 2.4 милиона от рециклажа!?!? А наблизо нямаше никой със скорости, позволяващи му да долети за по-малко от 25 минути с танкове...Както и да е, предполагам че някой просто си е харесал същия защитник и си е пуснал атаката и рецовете малко след мен...ако е така нека съответния играч да си харчи ресурса със здраве и го моля да разбули мистерията около изчезналия рециклаж като постне коментар :p140:

Иначе битката беше добра по мое мнение, нищо че излязох на загуба; на защитника желая бързо възстановяване (той имаше страхотна флота за точките си) и много приятни часове в булфлийт :crazy_pilot:

P.S.: Ще помоля някой, който е по-наясно от мен с процедурата да направи бекъп на битката :)
Потребителски аватар
Petar
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
Контакти:

Мнение от Petar »

готина битка само дето не успях да разбера кой го нагласи тоя рец.

http://st0rm.hit.bg/bone_fletcher.htm

A.C.A.B.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Браво на съюзника ;) Страхотна битка, важно е мелето ;)

А ето и качествен бекъп ....
http://rogertaylor.hit.bg/CCCP%20Uni2%2 ... aktos.html
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
^Iliev^
Редник (Private)
Регистриран: нед фев 11, 2007 4:05 pm
Контакти:

Мнение от ^Iliev^ »

Браво и от мен ;) Аз поне знам колко пати ти влизат 5-10 мин преди атаките но важното е да не се отказваш резултата винаги идва рано или късно :bravo: :bravo: :bravo:
Когато се цепиш от Колектива-Колектива ти го нацепва Колективно ! ;)

Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Брао ... Брао ...
Добре си го омлатил. И не се притеснявай за реца. Точки малко, каси много. Бий докато ти писне и лягай да спиш. Като станеш пак :)
Иначе е хубаво, че на СССР-ци не им пука за рециклажите. Само така, пускаш като видиш флот, а който може да събира :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

Браво :bravo: хубава битка :)

ЦитатИначе е хубаво, че на СССР-ци не им пука за рециклажите[/quote]

не че не му пука :) просто някой му го взе из под носа :dizzy: ако се беше случило на теб и ти така щеше да кажеш :)
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Браво много добра битка :a055:
Бойните рулират :a013:
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
charovna

Мнение от charovna »

Не му пука за реца ли? :lol:
За това ли снощи Сторма като луд спайваше всичко живо в двойката що е над 30К точки? :dizzy:
Потребителски аватар
bone_fletcher
Редник (Private)
Регистриран: съб авг 18, 2007 12:22 pm
Контакти:

Мнение от bone_fletcher »

charovna написа:QUOTE(charovna @ Jan 4 2008, 10:26 AM) Не му пука за реца ли? :lol:
За това ли снощи Сторма като луд спайваше всичко живо в двойката що е над 30К точки? :dizzy:
Тук съм вече съм длъжен да се намеся и да поясня че наистина не ми дреме особено за 2,4 милиона рециклаж, мисля че съм го доказал - все пак бойните ми точки са двойно повече от реалните ми :a013: Просто със STORM искахме да разкрием загадката как за по-малко от 25 минути се прибира рециклаж... :c022:
ice claw
Редник (Private)
Регистриран: чет юли 05, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от ice claw »

лошо ме занулиха ама поне беше яко МЕЛЕ :dizzy: :dizzy:

вече ше играя на бойни кораби :crazy_pilot:
Ако монтират АК -47 на бойните кораби...

[quote="Karbankal"]Цитат(Karbankal @ Mar 6 2008, 06:04 PM) Ти и онзи великан ххл направо се скъсахте.[/quote]

[image]http://vmp.hit.bg/bf/bfplayer-1.png[/image]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”