Изтрезняхте ли бре прияници ?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

italianpower написа:Цитат(italianpower @ Jan 3 2008, 11:46 AM) Ти ше кажеш :P
Тайната е във водата. На Х литра алкохол пиеш 2Х литра вода и на сутринта си като кукуряк :dizzy: :P
Аха... Те хората са си казали: "Чиста водица, мирна главица!" :)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

xepa написа:Цитат(xepa @ Jan 3 2008, 09:36 AM) Някой не сме спирали да работим. И не сме изтрезнели. Получава ни се чудесно съчетаването на едното с другото.
Днеска бившия шеф рожден ден извади ... пффф и някфо червено вино греяно ммммм ... мезенце ... таковах и работа си сичко хъхъхъхъ. Казвам ви аз лоша работа ма никой не вярва ....
Потребителски аватар
fenata
Редник (Private)
Регистриран: ср юни 06, 2007 8:42 pm
Контакти:

Мнение от fenata »

LorD DemoniC написа:Цитат(LorD DemoniC @ Jan 3 2008, 09:30 AM) Трезви има ли? Работещи вече? И да има то няма за кога ... Йорданов ден, Иванов ден ... Ах лош период е зимата лош лош :lol: :a055: :dizzy:
:a023: :a023: :a023: :a023:
fennabarca
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
Контакти:

Мнение от fennabarca »

Днес ми се очертава първата трезвена вечер от три насам :Д Като сме почнали от 29-ти (то за тва на 30-ти ме сринаха) на 31,1,2,3 плътно всяка вечер в промишлени количества - на работа спим ,а вечер пием .... идилия ви казвам :a055: Та днес мисля да си дам почивка преди иванов и йорданов ден :a055: :dizzy: Започвам си мисля ,че черният дроб нещо ми се сърди :c082: Обещавам февруари да си дам почивка ... Сухия месец ще го нарека
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

fennabarca написа:Цитат(fennabarca @ Jan 4 2008, 07:56 AM) Днес ми се очертава първата трезвена вечер от три насам :Д Като сме почнали от 29-ти (то за тва на 30-ти ме сринаха) на 31,1,2,3 плътно всяка вечер в промишлени количества - на работа спим ,а вечер пием .... идилия ви казвам :a055: Та днес мисля да си дам почивка преди иванов и йорданов ден :a055: :dizzy: Започвам си мисля ,че черният дроб нещо ми се сърди :c082: Обещавам февруари да си дам почивка ... Сухия месец ще го нарека
Аматьор хъхъхъхъ тука от 19-ти декември се почна ... ммм фирмено парти ... ко да праиш ...
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

от 29 като се почнах на едно рд та до 1ви само че не издържах все пак трябва се приготвя за именния си ден :)
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Ааа, снощи ми беше 2ра вечер .. бистра. От 25ти не се бях оправял (не съм като Демоник, на 24 си бях със семейството :) ). Сега вече почивка, че идват именни дни ... Първо един приятел е наред, после пък аз :( Взема го празнувам по старо му.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”