Аха... Те хората са си казали: "Чиста водица, мирна главица!"italianpower написа:Цитат(italianpower @ Jan 3 2008, 11:46 AM) Ти ше кажеш![]()
Тайната е във водата. На Х литра алкохол пиеш 2Х литра вода и на сутринта си като кукуряк![]()
![]()
Изтрезняхте ли бре прияници ?
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
Днеска бившия шеф рожден ден извади ... пффф и някфо червено вино греяно ммммм ... мезенце ... таковах и работа си сичко хъхъхъхъ. Казвам ви аз лоша работа ма никой не вярва ....xepa написа:Цитат(xepa @ Jan 3 2008, 09:36 AM) Някой не сме спирали да работим. И не сме изтрезнели. Получава ни се чудесно съчетаването на едното с другото.
-
fennabarca
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
- Контакти:
Днес ми се очертава първата трезвена вечер от три насам :Д Като сме почнали от 29-ти (то за тва на 30-ти ме сринаха) на 31,1,2,3 плътно всяка вечер в промишлени количества - на работа спим ,а вечер пием .... идилия ви казвам
Та днес мисля да си дам почивка преди иванов и йорданов ден
Започвам си мисля ,че черният дроб нещо ми се сърди
Обещавам февруари да си дам почивка ... Сухия месец ще го нарека
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
Аматьор хъхъхъхъ тука от 19-ти декември се почна ... ммм фирмено парти ... ко да праиш ...fennabarca написа:Цитат(fennabarca @ Jan 4 2008, 07:56 AM) Днес ми се очертава първата трезвена вечер от три насам :Д Като сме почнали от 29-ти (то за тва на 30-ти ме сринаха) на 31,1,2,3 плътно всяка вечер в промишлени количества - на работа спим ,а вечер пием .... идилия ви казвамТа днес мисля да си дам почивка преди иванов и йорданов ден
![]()
Започвам си мисля ,че черният дроб нещо ми се сърди
Обещавам февруари да си дам почивка ... Сухия месец ще го нарека
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Ааа, снощи ми беше 2ра вечер .. бистра. От 25ти не се бях оправял (не съм като Демоник, на 24 си бях със семейството
). Сега вече почивка, че идват именни дни ... Първо един приятел е наред, после пък аз
Взема го празнувам по старо му.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]