LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Jan 2 2008, 06:13 PM) Джон Атанасов, Ахмед куклата... а за битката някой нема ли да каже думичка поне ? :D
казал съм ама ти като си слеп аз как да ти помогна
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Jan 2 2008, 06:13 PM) Джон Атанасов, Ахмед куклата... а за битката някой нема ли да каже думичка поне ? :D
Ти пък не пропускаш да се обадиш, нали?maks написа:Цитат(maks @ Jan 2 2008, 08:03 PM) але въркулак стига си спамил темата ве иди си във оффтопика и там се нареждайте
Беше образно казано. Все забравям, че за теб трябва да обяснявам пълно и с подробности, та да разбереш. Като ще прекарваш целия си ден във форума (как хем по цял ден зануляваш и трепеш хора, а те гледам, че не излизаш от форума - ти ще кажеш), поне почни да мислиш малко, преди да си излетял неплатено и безсрочно :>varkulak написа:Цитат(varkulak @ Jan 2 2008, 07:56 PM) казал съм ама ти като си слеп аз как да ти помогна
Оооо, моля ти се! Присмял се хърбел на щърбел... Само, където в твоя случай е че неможеш да придизвикаш такова внимание, каквото би ти се искало...maks написа:Цитат(maks @ Jan 3 2008, 07:06 PM) аз поне не спамя като въркито
Присмех? По-скоро с цел да го накарам да спре да влива акъл по чужди теми, щото очевидно хората от поддръжката на раздел трибуна не щат или не могат, знам ли. То не бе мъдрост, не бе не знам к'во... как пък може от 100 и кусур поста, все ни е клин, ни в ръкав да пишеш... то си цял късмет...misterya написа:Цитат(misterya @ Jan 3 2008, 09:27 PM) И Load, разочароваш ме... В последно време се държиш леко надменно с привкус на присмех...![]()
Прочети си цялата тема и ще разбереш, че последния ти пост тук е малко излишен.
Хахаха... Сурикатите са много дребни мангусти: дължината на тялото и главата е 30 см, а на опашката — около 25 см. Цветът на козината според вида сурикат е сив, бежав или светло кафяв. От осем до десет черни напречни ивици минават по тялото — от гръбначния стълб до хълбоците, без да покриват главата и опашката. Козината около очите също е черна. Ноктите на предните им крайници са особено удължени, за да улесняват копаенето на дупки в земята.LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jan 4 2008, 12:40 AM) Сурикати сме били, така ли ? Набутвал ? Кое ? 8 сантиметровия си йонен лъч в надуваемия кръстосвач ли ? lol'Ай поне да пишеше грамотно, та да се разбира повечко.
На това ли той ми казва "казал съм ама ти като си слеп аз как да ти помогна" малко по-горе ?
То за такива си е цял кеф да си заеба темите, да регна един акаунт и да го потроша за няколко седмици... даже са му много. Къде са сега великите пилоти и играчи, и приказни герои из вселените ? А, да, зануляват каси и ламери, за да покажат колко са добри... а ако някой си плюе из форума или другаде и си фърка необезпокоявано, са безсилни. Hellyeah, и те така ...