дали някой може д ами продаде?
- TheBeast
- Майор (Major)
- Регистриран: пет юли 15, 2005 8:52 am
- Контакти:
Търся да наема 3-4 касички да ми работят на мандрата за газиран цвик и лимонада...
ПС:Пордавам боза резняк и кисело зелье на пазара.Бозата е от 6ст. с новия албум на Володя Стоянов,а зельето е от деда ми на село-цената му е 2.50 килото...
Заповядайте,аз съм на щанда до леля Васка с големата праска...
ПС:Пордавам боза резняк и кисело зелье на пазара.Бозата е от 6ст. с новия албум на Володя Стоянов,а зельето е от деда ми на село-цената му е 2.50 килото...
Заповядайте,аз съм на щанда до леля Васка с големата праска...
The old dog has some new tricks in his sleeve...
- italianpower
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 11, 2007 9:24 pm
- Контакти:
- Toso_is_back
- Редник (Private)
- Регистриран: чет сеп 13, 2007 4:23 pm
- Контакти:
За какво ми са тертети като нямам мини бе баламач, бойно ацц с тертети къде се е чуло и видяло. Иначе кръстовете ти бяха made in dreams още първия път като полетяха към защитник стана.Rumpolino написа:QUOTE(Rumpolino @ Jan 3 2008, 02:43 PM) Тосо ис шпек да не се обажда,когато събереш ресурс за тертети и не ме молиш аз да ти продавам флот тогава има право да говори.
"Защитника спечели битката"
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Пф аз май ще трябва да вземам...italianpower написа:QUOTE(italianpower @ Jan 3 2008, 03:53 PM) Сняяяяяяяяг, пресен софийски сняг, току-що изринат! Хаайде на снега, 2 ст/лопатата!![]()
в с.Добрич няма вода от сутринта а.к.а. аз станах в 11 и оттогава няма...
Снощи в 11 спряха тока дойде след 30-40мин. пускам аз пак ПЦ-то...
опаааа спрели нет-а заради токовите удари ...
ЯКОООО!
Супер се изнервих и зае*ах и Бф и всичко ...
имам чувството,че живея в "Третия свят".
Ако седна да гледам ТВ сигурно по Новините пак ще кажат (цитирам от предните 15 години и повече):
"Уважаеми зрители,зимата пак ни изненада..."
...
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]