дали някой може д ами продаде?
Аааа розови ми трябват.На пазара са ти пастите,нали на базова?
П.П:Оооо чакай незнаех че и тарлъци си имал.Значи за 1-та паста джапанките а за другата тарлъците,ама само ако имат пухкави топки отпред.
П.П:Оооо чакай незнаех че и тарлъци си имал.Значи за 1-та паста джапанките а за другата тарлъците,ама само ако имат пухкави топки отпред.
Последна промяна от rumpolino на чет яну 03, 2008 12:07 pm, променено общо 1 път.
че кво е тарлък без пухкави топки отпред ?!Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Jan 3 2008, 01:06 PM) Аааа розови ми трябват.На пазара са ти пастите,нали на базова?
Последна промяна от LoaD на чет яну 03, 2008 12:13 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- italianpower
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 11, 2007 9:24 pm
- Контакти:
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
Лорде нали знаеш че за да си търговец требе си си отключил фафлата и да имаш 7мо търговски а не само отвратителен хумор?
Последна промяна от rumpolino на чет яну 03, 2008 1:20 pm, променено общо 1 път.
- Toso_is_back
- Редник (Private)
- Регистриран: чет сеп 13, 2007 4:23 pm
- Контакти:
Румпи румпи, знаеш ли колко беше тихо докато те нямаше, подозирах аз, че си опитал пак от бананите ама не, този път не. Но си на правилния път момко, скоро може да ги опиташ за 1 път през новата година. Да си ни жив и здрав да ни радваш още дълго време.
Последна промяна от Toso_is_back на чет яну 03, 2008 1:32 pm, променено общо 1 път.