Изтрезняхте ли бре прияници ?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

Трезви има ли? Работещи вече? И да има то няма за кога ... Йорданов ден, Иванов ден ... Ах лош период е зимата лош лош :lol: :a055: :dizzy:
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

ми ние още от днеска да подгряваме за Йордановден със винце поне че не остана а и аз тогава имен ден охохох после къпанки олей пак пиене ми на 12-ти рожденник :)

EDIT:и на Йордановден ще празнувам -именник съм и тогава хахах
Последна промяна от maks на чет яну 03, 2008 8:36 am, променено общо 1 път.
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

Някой не сме спирали да работим. И не сме изтрезнели. Получава ни се чудесно съчетаването на едното с другото.
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

още от вчера бачкаме :)
xepa написа:QUOTE(xepa @ Jan 3 2008, 09:36 AM) Някой не сме спирали да работим. И не сме изтрезнели. Получава ни се чудесно съчетаването на едното с другото.
дам за съчетанието мога да гарантирам, че е добро :)
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

За много години първо!
Здрави,прави и корави през 2008г.
На въпроса-
ами току-що почувствах,че съм изтрезнял(ама остана главоболието :( )
като видях 90 нови съобщения и ми стана ясно,че трябваше да направя савен ама като не бях в състояние :c022:
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
italianpower
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 11, 2007 9:24 pm
Контакти:

Мнение от italianpower »

Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Jan 3 2008, 10:56 AM) (ама остана главоболието :( )

Аз пък никога не получавам махмурлук :P :P
[url=http://imageshack.us][/url]
ЦитатMiuMiu: MIke, what do u prefer: N*SYNC or BackstreetBoys?
Mike: slow death[/quote]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

xepa написа:Цитат(xepa @ Jan 3 2008, 09:36 AM) Някой не сме спирали да работим. И не сме изтрезнели. Получава ни се чудесно съчетаването на едното с другото.
... а брееее... то у вашта фирма много хубаво ..... явно за трудова дисциплина не са чували.....
аз ако се появя наквасен .... и ще ме пратят да си доспивам в неплатен и безсрочен ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

italianpower написа:Цитат(italianpower @ Jan 3 2008, 11:05 AM) Аз пък никога не получавам махмурлук :P :P
щото не пиеш качествено
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jan 3 2008, 11:19 AM) ... а брееее... то у вашта фирма много хубаво ..... явно за трудова дисциплина не са чували.....
аз ако се появя наквасен .... и ще ме пратят да си доспивам в неплатен и безсрочен ;)
Тука не държим на красота или походка. А и с клиентите само си пишем и да фъфлим нема как да разберат ;) Важното е да се работи във ведра обстановка. Пък ако отида в безсрочен на кой ще ви оставя такива осиротели и самотни, просто не знам ...
Последна промяна от deity на чет яну 03, 2008 10:31 am, променено общо 1 път.
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
Потребителски аватар
italianpower
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 11, 2007 9:24 pm
Контакти:

Мнение от italianpower »

dim4o написа:Цитат(dim4o @ Jan 3 2008, 12:31 PM) щото не пиеш качествено
Ти ше кажеш :P
Тайната е във водата. На Х литра алкохол пиеш 2Х литра вода и на сутринта си като кукуряк :dizzy: :P
[url=http://imageshack.us][/url]
ЦитатMiuMiu: MIke, what do u prefer: N*SYNC or BackstreetBoys?
Mike: slow death[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”