[ ШАХМАНИЯК ]ferrata vs [ WARofGODS ]tatanos

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Защо се радвате на преуспелите Българи в чужбина като ДЖОН АТАНАСОВ Българина които създаде копа,защо се радвате и на някои писатели които също в чужбина просперираха,и знаете случая собстената ни държава заедно с руската република го отрепаха човечеца,защото се е отказал да му командват животеца,защо всички учени българи просперират в чужбина защо?Защото го заслужават,заслужават по добър живот,знаете ли защо България държеше да влезе в европеиския съюз знаете ли?За да се измъкне от мизерията,за да приемат другите държави наща безработна ръка,знаете ли колко е платила държавата ви за да можеме да се изнесеме от нея за да живееме,много милиарди,наложи се да запрът КОЗЛОДУИ макар че си е много сигурен производител на атомна енергия,защо тогава ни трябва ново БЕЛЕНЕ за да си харчим парите,помислете и през това време колко мнопго още сме загубили от неизнасяне на ток за Румъния и Гърция,единственото хубаво нещо от евро съюза,че отвориха пътеката на българина за да се съвземе малко,и да излезе от тая мизерия.Дори държавата ни се води на 35 процента от мюсюлманската вяра сега,от великия АХМЕД ДОГАН/получил орден стара пламина незнаино защо??????????????????

И вие пак не гласувате,българите които твърдят че искат по добра българия,знаете ли,че тук в чужбина гласуваме всички дори аз макара и да нямах избор,с което целех тая дъържава да се дигне

трима сложиха за президенти ВОЛЕН СИДЕРОВ/апокалипсиса

ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ/продажника на БЪЛГАРИЯ

И ония дъртия седесар/подръжника на Костов които ограби държавата

И за да не ни ограбят пак и да не ни избият ако доиде на влас Волен гласувах за ПЪРВАНОВ знаеики че ше ни продаде,така го направиха че никои нямаше избор,но можеше и по зле да стане ако беше дошъл Волен на влас то тогава нямаше да има Евро съюз,а втори Ирак в днешна БЪЛГАРИЯ
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

Цитатче на първо място за мене е работата и просперитета на бъдещето ми а не bulfleet тва го обяснявах на ония другия тъпанар недоспивко които си мисли че bulfleet e всичко,[/quote]

ахххххх колко съм про0ст :a013: просто исках да ти кажа да си гледаш животеца и играта без да ме занимаваш с простотийките си.Във форума само лалаш без абсолютно никакво покритие :)

Добре почва рунда регни се , събери си отборче , играйте си , мачкайте наред :) НЕЕЕЕЕ нащо въркулаче тряя напише тема и да ИЗТЪКНЕ колко са добри и как щели да мачкат.

Добре имаш хубава работа(за която не мога да съм сигурен) добре :) бачкай си , оправи си живота НЕЕЕЕЕЕЕ нащо въркулаче тряяя ИЗТЪКНЕ колко много пари печелел и как не можем да му стъпем на малкия пръст

пич и в живота ако си такъв хвалипръцко с огромно непокрито самочуствие мога само да те съжалявам :dizzy:

пп: ти въобще приятели имал ли си ??? съмнявам сееее

пп2: очаквам да ме наредиш :) и да ми кажеш че имаш НАЙ-верните приятели за които аз дори не съм и мечтал, НАй-хубавата приятелка която е предполагам НАй-умната и НАй-красивата :) при това и тя сигурно изкарва по 3-4-5-6к евро на месец и скоро време планувате да си купите НАЙ-големия апартамент,НАй-хубавата кола и да си родите АМА НАЙЙЙЙ-хубавото бебе

пп3: слез на земята светът не се върти около тебе :)

едит: за да не прецакваме хубавата битка може да ме псуваш на ЛС :) без това не си чета съобщенията :)
Последна промяна от Nedospivko на ср яну 02, 2008 5:14 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

Отново показваш шибекоподобноста си,не е лесно човек да е в твоито психическо заболяване,явно не се оросяват мозъчните ти клетки,иди и се запиши в якое Трудово Възпитателно Училище,да ти топнат чушката къ си сакат,тама ше си изградиш по сериозно мнение за себе си което аз няма смисъл да ти го казвам,макар и да знам прос олигофрен

даи координат да те видиме в тая вселена или в която и да си,що струваш в играта поне или пак съ повърхностен идиот,които единствено гледа да прави име което няма да стане лесно хъхъх

и най вече,показа че си изключително прос и доказа че нищо не си разбрал от урока които ти преподадох,това също така доказва капацитета на празната ти ТУФА/тоест глава АМФОРА ПЪЛНА С НАГЪСТЕН ВЪЗДОХ ПОД НАЛЯГАНЕ
като захапем -не пускаме

Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

ето го и истинския въркулак :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: смешен както винаги :c022: да не засегнах с нещо кутрето ???

Цитатдаи координат да те видиме в тая вселена или в която и да си,що струваш в играта[/quote]

да съм казъл че съм добър??? ти си по изтъкванията не аз :)

Цитатшибекоподобноста си,твоито психическо заболяване,не се оросяват мозъчните ти клетки,къ си сакат,прос олигофрен,повърхностен идиот,изключително прос,празната ти ТУФА[/quote]

Затова България е на това дереже :dizzy: вместо такива утайки да бъдат прогонвани да бачкат в чужбина и да петнят името на родината си би трябвало да ги върнат обратно в селата да не се набиват много на очи
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

Отново дрънкаш без покритие,като нямаш акаунт кво дириш у темите бе,да не си търсиш някои да те опраи а?

Щото ако е така да ти топна чушката нема да те жала,ти си на тая схема,колкото повече те бие човек толкова по тъп ставаш,за разлика от тебе аз имам акаунт и играя а ти си комплексар които влиза просто да се обади,ти си шиле врътоглаво ве :lol:
като захапем -не пускаме

Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

имам акаунт :) даже съм писал в коя вселена играя :) и битки имам постнати :) това че нямам много време за игра и постоянно съм в мод е друг въпрос :)

едит:Rep7iLe (4 min. 51,281 точки) 5:440:7 миньорче :a066:
Последна промяна от Nedospivko на ср яну 02, 2008 6:42 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

Nedospivko написа:QUOTE(Nedospivko @ Jan 2 2008, 07:34 AM) имам акаунт :) даже съм писал в коя вселена играя :) и битки имам постнати :) това че нямам много време за игра и постоянно съм в мод е друг въпрос :)
едит:Rep7iLe (4 min. 51,281 точки) 5:440:7 миньорче :a066:

хаха тоя акаунт ми е мног познат и тебе съм те касирал хахах :dizzy: не та ли е срам бе,да го покажеш тука да ти се смееме,ахх голям смях хахаха :smeeh: смешник
като захапем -не пускаме

skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Ще ви помоля да попрестанете.....че да не се налага аз да ви прекъсвам!
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

Цитатхаха тоя акаунт ми е мног познат и тебе съм те касирал хахах :dizzy: не та ли е срам бе,да го покажеш тука да ти се смееме,ахх голям смях хахаха :smeeh: смешник[/quote]

познат ти е защото в началото като играх малко по редовно занулих 2 питбулчета :)
не помня някой да ме е касирал от началото на рунда :) по принцип ако ме "напляскат" и се трия нямам нерви за възтановяване :)
FanBG
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 06, 2007 11:49 pm
Контакти:

Мнение от FanBG »

Скорпионе ти пък какво се молиш само не мога да разбера ?! Това е личен спор и мястото му не е тук. Какво значи моля Ви се ? Вие леко ли сте бавни или какво? Хората имат различен мироглед и това е нормално. Нека спорят ... и това е нормално. Само, че да не го правят тук какво им се молиш не мога да разбера!!!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”