Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Ето това се казва Ракетчик, направо като прочетох доклада от шпионажа щях да падна от стола, човека е на 45к точки и е направил направо почти непробиваема защита, вкопал се е яко
[
]
2008-02-01 01:57:02
Доклад от шпионирането на [1:ххх:х]
метал: 617719 кристали: 237567
газ: 46036 Енергия: 82350
Информация за флотите / защитата:
Рециклатор: 40 (0 ниво)
Сателит: 1810 (0 ниво)
Л. лазер: 8213
Гаус ор.: 167
М. Щит: 215
Г. Щит: 10
[/[code]]
Последна промяна от Dark_Stalker на ср яну 02, 2008 12:12 am, променено общо 1 път.
[quote="Ray B."][i][color=blue]" Anything you dream is Fiction,
and anything you accomplish is SCIENCE.
The whole history of Mankind is nothing but-
SCIENCE FICTION "
[/color][/i][/quote]
Нападател спечели битката.
На тези координати могат да се съберат: 8491696 метал, 8491696 кристали и 4245848 газ.
Нападател намалява свойте точки с 17750
Защитник намалява свойте точки с 12995.72
Нападател е с 450 унищожителя на 6то ниво.За 75-80к - флота, която не е непостижима.
Загубена структура: 59543600
Край на битката!
Нападател спечели битката.
На тези координати могат да се съберат: 11670545 метал, 11670545 кристали и 5835272 газ.
Нападател намалява свойте точки с 32125
Защитник намалява свойте точки с 12995.72
А тук е с 350 унита на 6то - нещо, което може да има и на около 60к
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
Мда, да си пазя доклада значи и като направя 350 унита, което няма да е скоро и ще се пробвам хе хе, ако не го е изнесъл някои до тогава може би. хе хе
Тоя рунд, преди 1 месец реших да сменя кръстовете с Боини и в момента реорганизирам флотата, така че за сега не мога да се похваля с нищо особено хи хи
SCIENCE FICTION "
[/color][/i][/quote]
е да чек ве в деатмача не се ускорава скороста на строене на защиатата до колкото съм забелязал тъй че човека така си е карал целия рунд
просто е нямал толкова време в деатмача че да ги натрака толкова btw кога свършва деатмач режима?да знам кога да се удрям че имам смао към 700 бомби сутинта толкова ша станат де
Последна промяна от maks на ср яну 02, 2008 1:01 am, променено общо 1 път.
леле, леле "no coment" както се казва
доколкото си спомням маи в миналия рунд имаше доста оспорвано обсъждане за ракетчиците като горните примери и маи в размяната на доводи за предимствата и недостатъците на дефанзивната игра се стигна до задънена улица, но каквото и да си говорим според мен основното в BulFleet нали е динамиката на флотата и атаките.?Или можеби бъркам....
SCIENCE FICTION "
[/color][/i][/quote]
Dark_Stalker написа:QUOTE(Dark_Stalker @ Jan 2 2008, 02:08 AM) леле, леле "no coment" както се казва
доколкото си спомням маи в миналия рунд имаше доста оспорвано обсъждане за ракетчиците като горните примери и маи в размяната на доводи за предимствата и недостатъците на дефанзивната игра се стигна до задънена улица, но каквото и да си говорим според мен основното в BulFleet нали е динамиката на флотата и атаките.?Или можеби бъркам....
Тц, основното в булфлийт са мините хххх )))
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Maat написа:QUOTE(Maat @ Jan 2 2008, 03:17 AM) Тц, основното в булфлийт са мините хххх )))
Така ли мислиш, вярно че без мини не става, но основния ми добив е от грабежи, иначе ако се налагаше да чакам на моите мързеливи миньорчета и аз трябваше да стана ракетчик хе хе хе
SCIENCE FICTION "
[/color][/i][/quote]