Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jan 1 2008, 11:55 PM) Да речем, че просто трябва да се осъзнаят Ама може и да им харесва да го държат .. знаеш ли ?
След това може и да го .. тъй де, схвана мисълта ми
Не VaN__,не схванах... Просто не искам да тека по мъсълта ти. Грубо е...
А и не мисля, че трябва да се обръща толкова внимание, отколкото разбиране... Нали?
Последна промяна от misterya на вт яну 01, 2008 11:08 pm, променено общо 1 път.
Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Ти пък сега ... вярно, че не съм от най-нежните, ама чак пък груб ... и то с дама ...
Иначе винаги проявявам разбиране. Все пак това е игра. Не нагрубявам и обиждам. Е има някои редки изключения, ама те са .. редки. За да го направя, значи човека оттатък кабела си го е заслужил. Проявявам разбиране към всеки и се мъча да му покажа грешките, но ако се прави на сляп ... не съм му аз виновен.
Е, лека ви вечер, че един бивш вече именник започна да ме влудява (само звъни да съм отивал ...)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Мда, като те притиснат в ъгъла, най-бързата мисъл е как да се изплъзнеш по-хлъзгаво...
Иначе, къде видя от мен да те соча с пръст и да те наричам с "Груб си"?! Или просто реши да се "изфукаш" и ти, м?
А да не забравяме, че най-много обиждат тези, които всъщност са обидени, нали.
Последна промяна от misterya на вт яну 01, 2008 11:52 pm, променено общо 1 път.
Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Мистерия, то за фукане ли е ....
Иначе как ще съм се изплъзнал ... Просто човека ми изхаби батерията ... Само звъни ...
А от последното ти изречение, да смятам ли, че аз рядко се обиждам :Р
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jan 2 2008, 12:37 AM) Ти пък сега Недей тъй, някой ще каже, че в тоя форум има хора, които си мислят, че за хванали Мойсей за жезъла Ама ония ... сополивия да кажа
Споко, сичко е заради либидото. Фройд си е адски прав
[url=http://imageshack.us][/url]
ЦитатMiuMiu: MIke, what do u prefer: N*SYNC or BackstreetBoys?
Mike: slow death[/quote]