последни новини от спиида

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

petar1981 написа:Цитат(petar1981 @ Jan 1 2008, 04:46 PM) Ами приятно ми е, :c062: когато една дама проявява интерес към мен :e014:
...М, не! Разумът, самосъзнанието и правописът биха предизвикали интерес в мен... Самонадеяността и илюзията, показват, че липсват горните три.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
Toso_is_back
Редник (Private)
Регистриран: чет сеп 13, 2007 4:23 pm
Контакти:

Мнение от Toso_is_back »

varkulak написа:QUOTE(varkulak @ Dec 31 2007, 08:13 PM) лоадченце не се бъркаи дето ти не е работа,не се поставяи на страната на тъпите мизерници,по ти отива да си оригинален отколкото неоригинален,та чесно казано поста ти хич не ме вълнува,наи мого и тебе да та прата у лево,седи си тама дето си израсал,от дълбините на канализационните тръби до великата фаянсова стена,и моля те не се показваи през бидето,не си убав за гледание :a013:
Ей оригиналния, земи малко се откасни от компа и телевизията, вредат ти !
Малко се по забрави от къде си и кой си в момента, това важи и за останалите... НЕ забравяйте какви сте били от къде сте почнали и какви сте сега... Едно добро сравнение за да разберете да ли сте тръгнали по правя път или не...
Тука някви мушмороци отклонили се от правя път се карат кой е оригинален и кой не... СМЕШНИ СТЕ !
Последна промяна от Toso_is_back на вт яну 01, 2008 6:11 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

Чада мои,навитите на Нина и Милен да ми пратят ЛС в ак Дедо Поп,па ще му мислим как ще се стече рунда :p140:
Иначе въркулаче,ти си моят ИДОЛ :dizzy: :dizzy: Ангелчето е PRO,на колене пред светата му личност,прави битки,НО НЕ ПУСКА,защото са...1000 кръста vs 100 кръста :a013: ,ся ще ме закопа обаче с някоя пооо така...2000 кръста vs 250 кръста,но се съмнявам,иначе...VaN,нз кой си ти,ама честно да ти кажа Падналата не вдига точки,да не я е страх да ми влезне у коефициента :lol:
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

чудех се дали да ви питам дали сте добре или дали сте си пили хапчетата, или не знам си какво, ама размислих... и на двете отговор - НЕ!!!
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Mr Max написа:Цитат(Mr Max @ Jan 1 2008, 10:05 PM) Чада мои,навитите на Нина и Милен да ми пратят ЛС в ак Дедо Поп,па ще му мислим как ще се стече рунда :p140:
Иначе въркулаче,ти си моят ИДОЛ Ангелчето е PRO,на колене пред светата му личност,прави битки,НО НЕ ПУСКА,защото са...1000 кръста vs 100 кръста :a013: ,ся ще ме закопа обаче с някоя пооо така...2000 кръста vs 250 кръста,но се съмнявам,иначе...VaN,нз кой си ти,ама честно да ти кажа Падналата не вдига точки,да не я е страх да ми влезне у коефициента :lol:

:lol: :lol: :lol:

Много се смях, докато го четох туй :) Страх ме било.Попе, немаш ли си попадийка?Щото май не си чувал какво значи думата купон :) До 5 сутринта съм си правил кефа, заедно с още поне 15 души и честно казано ми дреме на фара в момента за някакви картинки :) НЕКА МИ Е ЗЛЕ!!! А ти вероятно си прекарал вечерта пред компа, търсейки флота, ресурсец, рециклажчета...време е да видиш момичета и на живо Макси, не само в .jpg или .avi формат ;) Съмнявам се да е скоро, но все пак - съдбата си прави странни шеги понякога
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
italianpower
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 11, 2007 9:24 pm
Контакти:

Мнение от italianpower »

В тоя форум има три вида теми: за поздрави, за караници и за вицове... :bravo:
[url=http://imageshack.us][/url]
ЦитатMiuMiu: MIke, what do u prefer: N*SYNC or BackstreetBoys?
Mike: slow death[/quote]
misterya
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от misterya »

italianpower написа:Цитат(italianpower @ Jan 1 2008, 10:59 PM) В тоя форум има три вида теми: за поздрави, за караници и за вицове... :bravo:
А фукането... Къде го забравяш?! ;)
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Ти пък сега :) Недей тъй, някой ще каже, че в тоя форум има хора, които си мислят, че за хванали Мойсей за жезъла :) Ама ония ... сополивия да кажа :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
misterya
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от misterya »

VaN__, ами ако не мислят?! Ами ако наистина го усещат в ръката си?
Замисляш ли се върху това? ;) Как мислиш, че трябва в такъв случай да се държат във форума... :)
Последна промяна от misterya на вт яну 01, 2008 10:47 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Да речем, че просто трябва да се осъзнаят :) Ама може и да им харесва да го държат .. знаеш ли ? :)
След това може и да го .. тъй де, схвана мисълта ми :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”