[ ШАХМАНИЯК ]ferrata vs [ WARofGODS ]tatanos

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
dddeeekkk
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт ное 28, 2006 4:09 pm
Контакти:

Мнение от dddeeekkk »

1во по битката-евала за мелето :)
Nedospivko написа:QUOTE(Nedospivko @ Jan 1 2008, 07:41 PM) :lol: :a013: :lol: :a013: :lol: :a013: :lol:
2ро-НЕдоспивко остави го да си приказва каквото иска, Van_ му каза всичко много точно :)
[url=http://userbarz.com/][/url]
Потребителски аватар
vesoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
Контакти:

Мнение от vesoo »

а сега синия цвят до кога ще го гледаме :p140:
vesoo ‎(08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

vesoo написа:Цитат(vesoo @ Jan 1 2008, 08:00 PM) а сега синия цвят до кога ще го гледаме :p140:
Може ли уточнение за циният цвят чадо,ако е за на Милен,да ти поясня че вчера беше 31.12.2007 година,а днес сме 1.01.2008? Какво ти иде на езика,НОВА ГОДИНА,а именно празненство,замерях го със смс-и снощи в 5 часа и беше буден ... с честитки,не с BF... :a055:
Явно на човека му се спи,уви като на всеки нормален :74:
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Уфф....понякога много се връзвате май от някой "шеговит" коментар ;) Ми не му се получил на Вълчо майтапа...дай сега да го утрепаме с патриотизъм :) Забавлявайте се бе момци....дразнете се, НО не го приемайте на сериозно ;)

А за битката.... :a013:
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Скорпи - съгласем - май наистина му се връзваме .Ама май той самия си вярва колко е велик . А иначе не ща подрастващото поколение да мисли по неговия начин щото май тогава ледниковия период е близо за България .

Успех
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Скорпи, първия, втория, третия път .. Майтап, ама му става навик да натяква, че има повече пари от другите. Това ме подразни първо, а после .. то си пише :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Стига бре... тук във форума всеки е по- по- най- ;) ...... нали знаеш Ван, всичко е въпрос на ценностен ред. Ако приемеш, че щастието се изразява в красивата усмивка на приятелката и парчето пица за вечеря....никой не може да те убеди, че милиони $ ще те направят по-щастлив ;)
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jan 1 2008, 05:39 PM) Не, Върки ... Грешиш. Първо никога не съм се оплаквал, че нямам пари или нещо подобно. Искам държавата НИ (защото май ти не си българин или поне това се опитваш да кажеш на всички) да се оправи, но начина не е, да остане без население. Аз съм тъпак ? Щом казваш, няма да споря с теб, но мога да ти кажа, че аз не мога да ти се намажа на парите. И не искам. Ама и не искам един такъв "тъпак" като мен да ми натяква, че съм безотговорен към родината си. Какво искаш да ми кажеш, че тези 3к евро, които изкарваш, ги влагаш в България (и имената на държавите, особено собствена, се пишат с главна буква !) ? Искаш да кажеш, че като плащаш данъци в Португалия, те се вливат в България ?
Докато ги има такива като теб, България няма да преуспее. Защото всички ... "на върха" са такива, мислят само за лични облаги. Направи си една равносметка. Какво си постигнал ти в живота си, с което да се гордееш ?
Не смятам да навлизам в тази тема, защото ще говоря / в случая пиша/ докато не си получа бана. Като искаш да спорим - на лично.
Бъди си португалец като искаш, ама само знай едно - България е една от най-великите държави на този свят. И то не заради друго, ами защото се е запазило българското и още се пази. Ако всички бяха такива като теб .... няма да казвам какви точно .... нямаше да ни има.
инсо шапка ти свалям за това изказване!за това и аз съм тука а не в щатите при леля ми.не е важно кой колко изкарва важното е къде ги харчи.извинете ме за офтопика но все пак битката си е битка.милен е успял да удари татанос все пака е някакво развитие на играта.браво милене.татанос да се оправя по-бързо за да може да има реванш.о ако го чете върколака това което пиша -- за последните 3 дена в бг аз сум изкарал толкова колкото ти в белгия за 14 дена .означава ли това че те са по-хора от нас?нищо лично просто въпрос
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Потребителски аватар
vesoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
Контакти:

Мнение от vesoo »

Mr Max написа:Цитат(Mr Max @ Jan 1 2008, 08:08 PM) Може ли уточнение за циният цвят чадо,ако е за на Милен,да ти поясня че вчера беше 31.12.2007 година,а днес сме 1.01.2008? Какво ти иде на езика,НОВА ГОДИНА,а именно празненство,замерях го със смс-и снощи в 5 часа и беше буден ... с честитки,не с BF... :a055:
Явно на човека му се спи,уви като на всеки нормален :74:
а и днеска ли е нова година по въпроса за "циния цвят"
vesoo ‎(08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

letalenizhod написа:QUOTE(letalenizhod @ Jan 2 2008, 04:35 AM) инсо шапка ти свалям за това изказване!за това и аз съм тука а не в щатите при леля ми.не е важно кой колко изкарва важното е къде ги харчи.извинете ме за офтопика но все пак битката си е битка.милен е успял да удари татанос все пака е някакво развитие на играта.браво милене.татанос да се оправя по-бързо за да може да има реванш.о ако го чете върколака това което пиша -- за последните 3 дена в бг аз сум изкарал толкова колкото ти в белгия за 14 дена .означава ли това че те са по-хора от нас?нищо лично просто въпрос

радвам се че си изкарал,ама останалата България си мизерува,и на тея дето са се дръпнали да изкарат неко лев не им пука и не се сещат че 60 процента от населението немат пари за леб и мръвки,едът само боб,лападец набран от градината,или коприва хъхъхъх,аз съм човек които дължи да поясни истината,имного добре знаете че е така,повечето от вас са от средната класа българи,предполагам,на тия дето им стигат парите да изкарат месеца,но другите 60 процента данъкоплатци не им стига,изслушаите малко и пенсионерите и дръгите българи,не слушаите мнението на един малък ТЪПАК като Van които е на 20 и няколко годинки и все още не си е осмислил живота маи,че,бръщолеви пълни небивалици и тем подобни,сигурен съм че на всеки от вас ако му предложат работа в чужбина да зима добвра заплатка веднага ше зареже тъпата дръжава,а и не съм се хвалил с пари а само подчертах,че на първо място за мене е работата и просперитета на бъдещето ми а не bulfleet тва го обяснявах на ония другия тъпанар недоспивко които си мисли че bulfleet e всичко,затова бях стоял в мод в втора вселена,даже по едно време го спрях нарочно на 8 к точки беше маи че с 200 кръста нещо такова,и го спрях за да има някои да го нулне да просперира и играта,идете на едно кафе където и да е в България,огледаите се по някоя маса дето са се събрали компаниики и вижте как примерно в 4 часа следобяд сбрали се 4 или 5 човека на една маса вадат по 50 цента или незнам си тама колко са вече за едно кафенце,седат и го пият 2 часа щото немат пара,грешен ли е един човек когато гледа да си живее хубавичко?Ида не се стиска а?

Хора това не е само моито мнение,загледаите се ив предаването другата българия,вече доста сълзи изляха хората по чужбина,искат да се завърнат ама не в тая мизерия,и не е един човек или двама а са много и вие го знаете това много добре,не мислете,че и на мене не ми е мъчно за дръжавата,мъчно ми е естествено за моита си култура,но по тоя начин по които вървим занапред,никои няма да се прибере в БГ ама никои,и никои от сегашните ви политици не взима мерки,и народа в БГ не гласува вече,а ми казвате,че защитавате държавата си.Хахаха 68 процента от населението в България сме пенсионери бе без думи.................. Карбанкал,Скорпионе -мнението си ми е много правилно и знам че дълбоко в себе си го проумяваите,знам че сте интелигентни хора и двамата,и знам че ме разбирате,няма нужда да си криете козовете,тая тема ми е болна на мене,кажете си истината да видиме сичките срещу мене,кои ше е по правия.Ако аз съм ТЪПАК както вие казвате защо в сяко едно предаване на Милен Цветков българите се обаждат за да изразят недоволството си към България,заслушаите се малко,и помислете пак,навсякъде е така,ако няма кои да се постави на мое място и да оплюва тая държава то тя няма да се оправи никога,не мога да гледам с очички хубавата ни история и да пренебрегвам мизерията в момента,вярно историята ни е ненадмината и досега и аз смятам така Van но не гледаи тая страна на облика тя е от преди 1000 и кусор години,погледни реалноста,че става се по зле
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”