[ ШАХМАНИЯК ]ferrata vs [ WARofGODS ]tatanos

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
petar1981
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
Контакти:

Мнение от petar1981 »

Мислех да остана пасивен по темата ама не издържах. Трябва ли всеки път да оспамвате на хората битките ,на човека приятно ли МО е да чете кои колко взима вместо да чете за битката която е направел . Има си във форума off topic отворете си там тема и са дерете :a055:

petar1981 лс към TUNJO

Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Щом е нужно .... :)
снимка
А сега се увериш :Р
Само ми е чудно, защо се хвалите ? Изобщо не ме интересува кой с какви финанси разполага. Това ли ви е .... мярката ?
Вече започвам да си мисля, че Въркито наистина е глупак /да ме прощават за думите, ама си е така/.
Върки, така ли определяш хората ? По парите ? Ако не изкарват пари и не са хора ? Аз пък ще ти кажа едно. Ако тази работа, която я върша в България, я работя някъде в чужбина, ти не можеш да изкараш за година толкова, колкото аз за 1 месец. Да, ама не отивам. Искам да си работя в България. Предпочитам да си работя тук, защото тук са ми приятелите, тук ми е семейството, тук уча и тук ще уча. Честно казано ... падна ми в очите ... Рядко съжалявам някой, ама теб те съжалявам. Явно си доста повърхностен ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jan 1 2008, 04:44 PM) Щом е нужно .... :)
снимка
...
А така! :) Така те искам... ;)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

VaN__ написа:QUOTE(VaN__ @ Jan 1 2008, 04:44 PM) Щом е нужно .... :)
снимка
Само ми е чудно, защо се хвалите ? Изобщо не ме интересува кой с какви финанси разполага. Това ли ви е .... мярката ?
Вече започвам да си мисля, че Въркито наистина е глупак /да ме прощават за думите, ама си е така/.
Върки, така ли определяш хората ? По парите ? Ако не изкарват пари и не са хора ? Аз пък ще ти кажа едно. Ако тази работа, която я върша в България, я работя някъде в чужбина, ти не можеш да изкараш за година толкова, колкото аз за 1 месец. Да, ама не отивам. Искам да си работя в България. Предпочитам да си работя тук, защото тук са ми приятелите, тук ми е семейството, тук уча и тук ще уча. Честно казано ... падна ми в очите ... Рядко съжалявам някой, ама теб те съжалявам. Явно си доста повърхностен ...

баце тъпак си ти,и тъпак ше си останеш,такива са сички данъкоплатци в българия,сички работите за ония дето духа,е па аз нема да работа в България,предпочитам живота ми да не е повърхностен и да се чуда как да изкарам с 5 лева на ден,много си ми е добре с 3 к евро на месец чиста пара,семеиството си ми е с мене винаги,няма смисъл да ти обяснявам,че повечет българи като тебе мислят,и затва реват секи ден немам пари,нема ли да се опраи таа държава,еми направете нещо по въпроса бе малоумници,не случаино за 1 година са се изнесли 800 хиляди българи от както влязохме в евро съюза,и това са тея дето легално са излезли да не ти казвам за другите,шпомисли до 2010 година колко ще сте,и помисли пак защо политиците ви казват че са превъзмогнали безработицатамискаш ли аз да ти кажа защо а а а а а а а ? защото за последните 3 години 2 милиона и половина са си намерили работа по чужбина,искаш ли да ти кажа за една година колко милиарда влизат от чужбина в БГ младежите пращат пари на семеиствата си защото е мис=зерия при вас,и заради тъпаци като тебе народа все още си мисли че ше има оправия,е няма да има баце,мизерията е още по голяма,да не ти казвам колко е задлъжнела БЪЛГАРИЯ,стои си в тая дупка,и не излизаи от нея,а аз ше си живея живота тука,не връша почти никва работа дори когато трябва и пак си зимам пачката,и в отпуска ми плащат даже винаги,БЪЛГАРИЯ била превъзмогнала безработицата ахххх голям смях,ВЕРВАИТЕ ИМ ВЕРВАИТЕ,кои казва че аз нямам тука приятели ве,в Лисабон има поне 40 хиляди българи тука в Сетубал има по 1000 българи,с много повече народ се познавам тука от колкото в БГ и с португалци,бразилци,молодованциестонци,няма смисъл да ти обяснявам колко народ и приятели имам тука,за тва за 7 години съм си годил 2 пъти в БЪЛГАРИЯ за по 20 дена общо 40 дена,наи важното е българина да престане да бъде ТЪПАК и да се съвземе наи сетне,в евро съюза сте вече,щом тая държава ви няма за нищо и вие не я имаите,лекари,учители и наи различни професионалисти се мъчят за тоя дето духа еи така за нищото,държавата продължава да ви обира,политиците ни не се интересуваха в началото изобщо от медицинските ни сестри,дори президента ви,ги заряза по време на изборите си за да може пак да спечели мандата си.Кажи ми кои е тъпака сега аз ли съм или ти,с това не искам да те обидя а да ти покажа,че много от българския народ все още е племе недорасло,иска да преживява с 150 или 200 лева.Аз не определям хора по парите им а по тъпотата им и ти я показваш напълно в тоя смисъл в тъпотата,и в тая игра съм сигурен,че имам повече приятели от тебе,не е лесно човек да си даде акаунта на приятел за да може да играе и след това да се помъчи да си намери и за него акаунт които е на кухи точки,вече в края на рунда,разбери аз приятелства с тебе не сиакам искам с моите си хора,не поради причината че не си човек,свестен или нещо друго,не поради причината че си тъпак или,че не си,просто не искам повече приятелства в играта,не ми трябват,твърде много са,много хора могат да потвърдят думите ми,и не ми пука,че ме оплюват ежедневно в форума,спамерите и другите съюзи с които не се познавам,защото тва ми е целта да ме мразите или да ме мислите за тъпак,но тъпаците сте вие.За битката какво да кажа,хубава битка е,няма и съмнения,за коментара си какво да кажа,за онзи дет казах че ферата е новобранец,това беше с цел вие тъпаците да плюете по форума,за да ви се радвам на простотията,всякак се гавря с вас,всячески разберете ме,проумеите го най сетне.Весело ми е да се бъзикам с вас,просто на малкия ми пръст не можете да стъпнете. :lol:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Не, Върки ... Грешиш. Първо никога не съм се оплаквал, че нямам пари или нещо подобно. Искам държавата НИ (защото май ти не си българин или поне това се опитваш да кажеш на всички) да се оправи, но начина не е, да остане без население. Аз съм тъпак ? Щом казваш, няма да споря с теб, но мога да ти кажа, че аз не мога да ти се намажа на парите. И не искам. Ама и не искам един такъв "тъпак" като мен да ми натяква, че съм безотговорен към родината си. Какво искаш да ми кажеш, че тези 3к евро, които изкарваш, ги влагаш в България (и имената на държавите, особено собствена, се пишат с главна буква !) ? Искаш да кажеш, че като плащаш данъци в Португалия, те се вливат в България ?
Докато ги има такива като теб, България няма да преуспее. Защото всички ... "на върха" са такива, мислят само за лични облаги. Направи си една равносметка. Какво си постигнал ти в живота си, с което да се гордееш ?
Не смятам да навлизам в тази тема, защото ще говоря / в случая пиша/ докато не си получа бана. Като искаш да спорим - на лично.
Бъди си португалец като искаш, ама само знай едно - България е една от най-великите държави на този свят. И то не заради друго, ами защото се е запазило българското и още се пази. Ако всички бяха такива като теб .... няма да казвам какви точно .... нямаше да ни има.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

VaN__ написа:QUOTE(VaN__ @ Jan 1 2008, 05:39 PM) Не, Върки ... Грешиш. Първо никога не съм се оплаквал, че нямам пари или нещо подобно. Искам държавата НИ (защото май ти не си българин или поне това се опитваш да кажеш на всички) да се оправи, но начина не е, да остане без население. Аз съм тъпак ? Щом казваш, няма да споря с теб, но мога да ти кажа, че аз не мога да ти се намажа на парите. И не искам. Ама и не искам един такъв "тъпак" като мен да ми натяква, че съм безотговорен към родината си. Какво искаш да ми кажеш, че тези 3к евро, които изкарваш, ги влагаш в България (и имената на държавите, особено собствена, се пишат с главна буква !) ? Искаш да кажеш, че като плащаш данъци в Португалия, те се вливат в България ?
Докато ги има такива като теб, България няма да преуспее. Защото всички ... "на върха" са такива, мислят само за лични облаги. Направи си една равносметка. Какво си постигнал ти в живота си, с което да се гордееш ?
Не смятам да навлизам в тази тема, защото ще говоря / в случая пиша/ докато не си получа бана. Като искаш да спорим - на лично.
Бъди си португалец като искаш, ама само знай едно - България е една от най-великите държави на този свят. И то не заради друго, ами защото се е запазило българското и още се пази. Ако всички бяха такива като теб .... няма да казвам какви точно .... нямаше да ни има.
Баце пак се показваш,щом претендираш че си умен що не си потърсиш качествена по качествен живот бе,що требва да мизеруваш докато се оправи тая държава бе,и на другия ден се будиш на 50 годни и се чудиш ах защо бях такъв тъпак,и не излязох малко на чист въздох,а не да продължава да стоиш в мизерията в България,и хич не ми пука че съм сгрешил българия (БЪЛГАРИЯ) се тая е за мене,тва че на тебе ти праи впечатление,като мръдне нещо из шубралака,мене не ме вълнува ама хич,не ми обясняваи,че в БГ не е мизерия,намери си една добре платена работа,изкараи поне 4 или 5 месеца,събери пачка,и после се попитаи,ако бях в България как щеше да е?Аз ше ти отговора с 2 или 3 години назад,баце,проумеи го тва,коренно ше ти се промени мнението за България,остави ги да я оправят тая държава,и като я оправят се върни,и хич да не ти пука,един човек държава не оправя,не е казано че тва трябва да си ти тоя SUPERMEN дето ше опраи държавата,не съм казал,че не си обичам държавата,казвам че е мизерия в момента,и няма начин да се завърна поради причината,че не искам да мизерствам,както и повечето българи,обичам държавата си даже много,но не в тоя облик,те тва те го проумеи,и не бъди прос ти и които и да е било друг,търси просперитет за бъдещето си или поне живеи свободно,защото сега България не е свободна!
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Бърррр... Настръхнах, докато ви изчета...!
Тука сме да се забавляваме, а не да чоплим джобове и патриотизъм... Това и без това си е по-цял ден реалити шоу...
Отвратих се...
Последна промяна от misterya на ср яну 02, 2008 1:56 am, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Казах ти, прави каквото си искаш. Не си прав и няма да бъдеш. Имаш правото да мислиш за себе си и го използваш. Аз не искам.
Казах ти го в предните постове. Съжалявам те, че си повърхностен, че мислиш само за парите. Мисли ли. Обвинявам те, че се отричаш от родината си. Отричай се.
И като казах, че си глупак, нямах предвид буквалния смисъл на думата, ама явно е трявало, щом не можа да схванеш контекста и започна да ми обясняваш, че ние сме тъпаци, че стоим в България. Щом се отричаш от родината си, значи си безлик. Затова по-добре никога да не се виждаме. Не, няма да те бия или нещо подобно. Няма да падна до такава степен. Ще те заплюя, защото това е израз на презрение.
Аз се изказах по тази тема. След този пост говори колкото си искаш. Казах го, ти си безлик човек ... Проблема не е мой !
[color=red]

Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

Ай чада мои честито на Милен,честита му и 2008 :)
Що се дръвчите пак...искате Дедо ви Поп да ви млати ли грешници...Варкулаци...космати и нередовни,защо правите мизерии,та да ми е гадно на съвестта,че още не съм ви поДпукАл,а TigerлЕнд май беше,не помня кой си,развивам амнезия,ама айде чадо,кажи какво ми не е наред с бекъпа?
Милене пак поздрави и успех,знаеш,винаги с Нина може да разчитате на деда ви :crazy_pilot:
Амин ;)
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

Цитатзаминах за Белгия,да си изкаравам пачка за 1 месец която ти заедно с твоите родители я изкарвате в България за 1 годинка[/quote]

:lol: :a013: :lol: :a013: :lol: :a013: :lol:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”