последни новини от спиида

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Въх още ли не сте разбрали,че по велики от мене няма да станете,тва е,че не ми се играе просто иначе до сега сичките да сте касирани,а колкото до ферата,бях колонизирал до него да го изнеса и веднага си престационира флота на друга планета,наблюдавах го доста време и си мълчех,нарая реших кака димитринка да гоня,ама тя не излизаше от мод,явно е била по магистралката да изкара и некои друг лев,ангеле тебе кво да та праа куцо магаре си си,писна ми от тебе еи,аман от тебе шибекоподобен.

Абе ангеле,случвало ли ти се е като се наведеш да видиш 4 томбалки за украска а?Щото ако не е да ти покажа как става номера,целта е само да се наведеш,другото е моя работа да те поокрася,идиот такъв,земи та покажи нещо в тоя форум,поне една битка,и 100 пъти ти казах да не си бъркаш по дупките!
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Пфуууу, внимавай, че слюнка лети :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
gonzosmile

Мнение от gonzosmile »

Пиле малко :) , мисля, че е крайно време да излезеш да подишаш чист въздух - казват, че раздвижвал кръвта, а с нея и мисловната дейност :)

Приятно прекарване на Старата Годинка :)
И още по - весело посрещане на Новата :a013:

п.п. Ангелей, изпревари ме - отговорът е за ФъркУлака :)
Последна промяна от gonzosmile на пон дек 31, 2007 12:27 pm, променено общо 1 път.
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Гонзи, все отзаде ми се буташ...ще взема да си помисля нещо :c022:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
gonzosmile

Мнение от gonzosmile »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Dec 31 2007, 01:28 PM) Гонзи, все отзаде ми се буташ...ще взема да си помисля нещо :c022:
ми, ти като не се сещаш - кака ти да те научи :P

ае - изчезвам, че не е здравословно да се задържам тук :)
Последна промяна от gonzosmile на пон дек 31, 2007 12:30 pm, променено общо 1 път.
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Като гледам аватарчето ти...не се сещам на какво може да ме научиш :)

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

<------------- нааааа това може би :)

CORWIN: тъкмо си мислех че тия овце играят на прескочи овцата ;)
Последна промяна от Nedospivko на пон дек 31, 2007 12:44 pm, променено общо 1 път.
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Ц....тя е пчеличка, не овчица :)

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[b]не-играещ[/b]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Петре... Петре... Пак ли ти омръзна играта...
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
petar1981
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
Контакти:

Мнение от petar1981 »

misterya написа:Цитат(misterya @ Dec 31 2007, 02:24 PM) Петре... Петре... Пак ли ти омръзна играта...

Eeeee уточнявайте се де, за кои Петър, става въпрос мистерия, мило не играя повече от месец само чакам новия рунд в 1-ва. Аиди аз бягам че ма чака народа да полеем старата година, чао зомбячи и чнг и ще се видим пак през новата година :a055:
petar1981 лс към TUNJO

Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
Отговори

Върни се в “Off Topic”