JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Dec 30 2007, 11:37 PM) Най-прав е Коруин. Да изясня някой неща, смс получих влязох веднага хем ми се спеше след снощния запой, но просто нямаше кво да се направи, можеше само да купя кораби от борсата засада да му направя ма пак планетата ми щеше да падне, така, че все в гъ. както казват. А тва че съм си Марко Тотев много добре го знаят всички които съм удрял с тея дини, при шанс 15% за бутане на планета и шанс 40 % за бутане на сгради аз от 10 атаки по различни хора не можах нищо да направя, а мен ме бутнаха с 3% шанс от 1 атака, кво да се прай, такъв е живота, било ми е писано да пия и да ръгам чушки в боба вечерта когато ме бутнаха, щото в крайна сметка точно тва се случи, наресках се в ст.град, не от мъка по играта, една жена дето много пие, ме надпи и след това се възползва от мен по почти всички възмножни начини. Иначе по принцип винаги правя сейвън на стациониране, ама там дето ми беха дините всички които имаха дини и ме мразят летят доста дълго време и сейвъна щеше да ми се върне преди да ме ударят, момчето дето ме удари извади късмет, че е нууб и въпреки, че бях през цялото време на атаката онлайн не върна атаката, понякога трябва да си нууб за да направиш нещо оригинално и казуално. Не пуснах мод защото съм забелязъл, че за разлика от преобладаващата част от булфлийт обществото които обръщат закуските които мама и тати се скъсват от работа да изкарат - в нанокредити, а аз обръщам нанокредитите в алкохол, та а кажи ми к'ъв пустиняк трябва да съм че да съсипя 2 бири или чаша ракия за нЕкви си модове които понякога ми мязат на най-голямата пръдня в играта. Ама истината си е една, булфлийт е една много приятна, но малка, незначителна и неопределяща част от моя живот, за това нЕма да ви казвам през кое ми е за дините, напротив радвам се за нападателя, на него му е много по кеф, отколкото на мен би ми станало ако атаката бе просто отминала. Весели празници, аз утре ше пътувам за Ямбол на гости на приятели там и в Сливен, та ако има некой освен Мтел може да се видим на 1 или 2ри и да се нарежем, айде бб.
Така....Не искам да взимам отношение,но ми стана интересно.Това ,че планетата е бутната с едно ЗНС е малшанс,но...Както разбирам от потърпевшия,той е влязъл преди да му бутнат планетата,а това дава много възможности за реакция.Това да купува кораби ,да прави засада и т.н не е решение ,при пололожение че от планетата има направен сейвън и то с 5 ЗНС!В случая има само едно решение,което всеки опитен играч би взел!А то е:Просто пращаш колонизиращ кораб на мястото на планетата след атаката със ЗНС..и всичко е точно!Така се спасява сейвъна!Весело посрещане на 2008г на всички !