[Тамплиери] korahmor vs [ АЕРТОН ] Thunderbird

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

Kisi написа:QUOTE(Kisi @ Dec 29 2007, 09:49 PM) Боже ей ти си за хита не сезона ве korahmor , битки неправиш само спамиш със смахнати теми ...

Не е ли ако иска някой да приеме дуел и не е ли негово право да откаже , аман от дечковци направил флот на 15к точки и си мисли ,че Господ му е брат ..... не всички играят на флота в тази игра има стратегий .... направо незнам с какъв акул са ти оставили преди да си лидер на този съюз . Предизвиква хората хахахахаха :smeeh: :smeeh: :smeeh: :smeeh: :smeeh: малко да ти се посмееме

@wildсat : man нали се отказва , защо се предаде :(

Отвори си очичките... мили Киси... събуди се... погледни класацията по бойни точки... ахх забравих, че нямаш акаунт...

Разбирам да го каже поне някой , който даже има акаунт... не говоря за флот :)

Спамерче... направи си акаунтче... развий го... направи си флот и ... добре си дошъл на купона....
а дотогава .... шшшшштттт :P
Последна промяна от korahmor на съб дек 29, 2007 9:11 pm, променено общо 1 път.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

korahmor написа:QUOTE(korahmor @ Dec 29 2007, 10:06 PM) Разбирам да го каже поне някой , който даже има акаунт... не говоря за флот :)

Спамерче... направи си акаунтче... развий го... направи си флот и ... добре си дошъл на купона....
а дотогава .... шшшшштттт :P
Страдаш от остра шезофрения , знаеш ли какво е Трибуна ? Място за публикуване на битки , а за форумците е ОффТопик :)
Аз когато съм играл ти си ми бил винаги зелен и безинтересен , сега покрай острата ти шезофрения набираш скорост към Хита не сезона , неиграя но това не ми пречи да си давам мнението и да критикувам ...... аз си плащам ве :P
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от korahmor »

Kisi написа:QUOTE(Kisi @ Dec 29 2007, 10:10 PM) Страдаш от остра шезофрения , знаеш ли какво е Трибуна ? Място за публикуване на битки , а за форумците е ОффТопик :)
Аз когато съм играл ти си ми бил винаги зелен и безинтересен , сега покрай острата ти шезофрения набираш скорост към Хита не сезона , неиграя но това не ми пречи да си давам мнението и да критикувам ...... аз си плащам ве :P

Мдаа... диагнозата е съвсем правилна... поглеждаш се в огледалото и си слагаш диагноза.
Има съвсем точна приказка за момченца като теб дето "неиграя но това не ми пречи да си давам мнението" - ЛАМЕР :lol:
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Kisi
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от Kisi »

korahmor написа:QUOTE(korahmor @ Dec 29 2007, 10:14 PM) Мдаа... диагнозата е съвсем правилна... поглеждаш се в огледалото и си слагаш диагноза.
Има съвсем точна приказка за момченца като теб дето "неиграя но това не ми пречи да си давам мнението" - ЛАМЕР :lol:
Сега се загледах в профила ти ... ако си набор '65 си изперкал тотално семейство куку сте си :)
Не съм те виждал бял иначе на мод да си спял или на мод да си седял постоянно , не ми е интересна играта с превъртели юзъри от средновековието :P

@wildсat : знаеш ,че това няма да стане вече :) Наиграх се вече , надявах се и ти но явно не си
Последна промяна от Kisi на съб дек 29, 2007 9:22 pm, променено общо 1 път.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Потребителски аватар
amigo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 03, 2007 11:01 am
Контакти:

Мнение от amigo »

Киси стари (приятелю) поеми този асс заедно с твойте приятелчета че да поиграем и да зарадваме очите на хората. :dizzy:
Последна промяна от amigo на съб дек 29, 2007 9:21 pm, променено общо 1 път.
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от korahmor »

Киси ще полети още малко във форума... ще проведе още някоя и друга форумна битка и пак ще потъне в забвение :)
Kisi
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от Kisi »

Аз колко битки имам ти толкова дни си живял ве :crazy_pilot:
Ти като гледам водиш битките главно във форума , 2 теми без битки ЛОЛ професионалист си
Форумецо ти

Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

kisi поне е бил известен, ти не си бил няма и да бъдеш...киси лети във форума, ама и в играта лети-ти само във форума витаеш :crazy_pilot: :crazy_pilot:
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
Потребителски аватар
amigo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 03, 2007 11:01 am
Контакти:

Мнение от amigo »

wildсat написа:Цитат(wildсat @ Dec 29 2007, 09:11 PM) Ясно няма да има търговиика ще си лафим във форума, нова година нов късмет. :p140:
Голям гадател съм :bravo: :c022:
Kisi
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от Kisi »

Като на лафче :c022:

Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”