[Тамплиери] korahmor vs [ АЕРТОН ] Thunderbird
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Битка все още няма... и зависи единствено от Thunderbird дали ще има.
Хайде, момче... давай да се сбием...
Разликата ни е голяма в точките .. в твоя полза .. и не би трябвало да имаш проблем да ме занулиш.
Ще те атакувам на 01.01.2007 в 15:00 (когато тъкмо ще си излязъл от протекция) без да те шпионирам.
Атаката ще бъде срещу главната ти планета - 4:40:1
Направи си флот... и го противопостави на моя флот ако ти стиска !!
Тук ще поместя битката какъвто и да е резултата от нея.
Хайде, момче... давай да се сбием...
Разликата ни е голяма в точките .. в твоя полза .. и не би трябвало да имаш проблем да ме занулиш.
Ще те атакувам на 01.01.2007 в 15:00 (когато тъкмо ще си излязъл от протекция) без да те шпионирам.
Атаката ще бъде срещу главната ти планета - 4:40:1
Направи си флот... и го противопостави на моя флот ако ти стиска !!
Тук ще поместя битката какъвто и да е резултата от нея.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
-
Storm_Rider
- Редник (Private)
- Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
- Контакти:
още сме в началото, а протекциите са само 10 и ако 8 часа са ти са сторили много, представи си 4-5 месеца нон стоп атаки по теб
с танкери и рецове ще те пребия .... хихи
http://u3.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=204019a
предлагам и аз дуел когато кажеш, рециклажа ще го събера и ще ти го дам ... поне нещо да ти остане от битката. СТРААААААХХХХХ
http://u3.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=204019a
предлагам и аз дуел когато кажеш, рециклажа ще го събера и ще ти го дам ... поне нещо да ти остане от битката. СТРААААААХХХХХ
The Deejay's an Alien
С Т Р А Х Л И В Е Ц !!!Storm_Rider написа:QUOTE(Storm_Rider @ Dec 29 2007, 08:47 PM) евалата?какво евалата 8 часа нон стоп атаки през това време си гона ита и рецове не успяха да ме хванат и сега е решил да се прави на мъж?сигурно е мн мъжествено чеки и аз като стадото:
евалата голям пич си![]()
![]()
![]()
Последна промяна от korahmor на съб дек 29, 2007 8:20 pm, променено общо 1 път.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Боже ей ти си за хита не сезона ве korahmor , битки неправиш само спамиш със смахнати теми ...
Не е ли ако иска някой да приеме дуел и не е ли негово право да откаже , аман от дечковци направил флот на 15к точки и си мисли ,че Господ му е брат ..... не всички играят на флота в тази игра има стратегий .... направо незнам с какъв акул са ти оставили преди да си лидер на този съюз . Предизвиква хората хахахахаха
малко да ти се посмееме
@wildсat : man нали се отказва , защо се предаде
Не е ли ако иска някой да приеме дуел и не е ли негово право да откаже , аман от дечковци направил флот на 15к точки и си мисли ,че Господ му е брат ..... не всички играят на флота в тази игра има стратегий .... направо незнам с какъв акул са ти оставили преди да си лидер на този съюз . Предизвиква хората хахахахаха
@wildсat : man нали се отказва , защо се предаде
Последна промяна от Kisi на съб дек 29, 2007 8:50 pm, променено общо 1 път.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]