Молба за финална битка

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
zevss11
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юли 04, 2007 4:19 pm
Контакти:

Мнение от zevss11 »

имам и такива ама от агенцията по въздухоплаване не им дават разрешително да летят.
PsyComa
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 30, 2007 9:51 am
Контакти:

Мнение от PsyComa »

Всеки сам си решава как да играе-едни играят на защита,други пиратстват,трети се препитават с търговия и тн ... все пак идеята на расите е, малко или много е човек да си избере собствен стил на игра...и мен би ми харесвало максималното ниво на мините да е 20-то , ама никой не ме пита ... колкото до оная другата игра - там защитата не дава рециклаж май изобщо - така че не виждам тук какво се реве :) не всеки може да отделя по 10-20 часа игра и акаунта на защита е един прекрасен вариант да влизаш от време на време да поиграеш :) и ако се махне защитата изобщо повече хора няма да дойдат,напротив ,най много галактиките от 5 да станат 3 , щото всички отишли в оная другата игра с гадната защита :)
Последна промяна от PsyComa на съб дек 29, 2007 4:53 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

PsyComa написа:Цитат(PsyComa @ Dec 29 2007, 05:46 PM) Всеки сам си решава как да играе-едни играят на защита,други пиратстват,трети се препитават с търговия и тн ... все пак идеята на расите е, малко или много е човек да си избере собствен стил на игра...и мен би ми харесвало максималното ниво на мините да е 20-то , ама никой не ме пита ... колкото до оная другата игра - там защитата не дава рециклаж май изобщо - така че не виждам тук какво се реве :) не всеки може да отделя по 10-20 часа игра и акаунта на защита е един прекрасен вариант да влизаш от време на време да поиграеш :) и ако се махне защитата изобщо повече хора няма да дойдат,напротив ,най много галактиките от 5 да станат 3 , щото всички отишли в оная другата игра с гадната защита :)
че ний сме там :) .и там не съм чул с едно изключение да се реве против защитата,независимо че не дава рец.
Последна промяна от niki_god на съб дек 29, 2007 5:41 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Нико, няма да са 6-7 големи защити, защото много се окопават. Нека правят защити, а някой лош тип (ей такъв като мен), на който не му дреме за рециклаж и точки, да минава през тях. Точно ти знаеш много добре, че не ми пука особено по какво летя. Нека правят защити, аз ще правя бомбери. А като ми писне - борса и .... започвам на друго. Сам виждаш, че във всеки етап от класацията има защитници. Като го мина 5-6-7, дори 10 атаки и съм на плюс, пък нека после пак прави защита. И аз много съм се изнервял, като видя солидно количество ресурс на планетата и защита, която ме бие. А аз играя на флот, мини нямам и не правя. И аз имам много приятели, отказали се именно заради ПВО-тата. И на мен ми е идвало да си изтрия акаунта, като от 20на доклада, на които има ресурс (говоря ресурс над 1м сумарно), 19 са защитници. Ама мога ли да направя нещо ? Прав си, че така не трябва. Който няма време за игра 0-99 точки. Ама както аз не мога да направя нищо, така и ти не можеш ....
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Dec 29 2007, 11:37 PM) Нико, няма да са 6-7 големи защити, защото много се окопават. Нека правят защити, а някой лош тип (ей такъв като мен), на който не му дреме за рециклаж и точки, да минава през тях. Точно ти знаеш много добре, че не ми пука особено по какво летя. Нека правят защити, аз ще правя бомбери. А като ми писне - борса и .... започвам на друго. Сам виждаш, че във всеки етап от класацията има защитници. Като го мина 5-6-7, дори 10 атаки и съм на плюс, пък нека после пак прави защита. И аз много съм се изнервял, като видя солидно количество ресурс на планетата и защита, която ме бие. А аз играя на флот, мини нямам и не правя. И аз имам много приятели, отказали се именно заради ПВО-тата. И на мен ми е идвало да си изтрия акаунта, като от 20на доклада, на които има ресурс (говоря ресурс над 1м сумарно), 19 са защитници. Ама мога ли да направя нещо ? Прав си, че така не трябва. Който няма време за игра 0-99 точки. Ама както аз не мога да направя нищо, така и ти не можеш ....
За да минеш повечето ще ти трябва 2ри вид кораб.Защото малко се окопават без да има някаква флота пред защитата.А флот срещу бомбери е ...грозна гледка.Бомбера е невероятен срещу защита, но е слаб срещу друга флота.И освен това след като го минеш веднъж е много вероятно да ти излезе от коефициента.Точно това отказва и летенето по тях.Няма камикадзе-мазохисти.И всъщност има какво да се направи и то вече е направено - досега защитниците разчитаха основно на факта, че щитовете не дават рециклаж и да се натресеш на някоя защита означава да си на голяма загуба.Е лошо за тях.Тук идва и момента, в който бих се изсмял с един дяволски гаден смях.Защото определено се радвам.А не както преди 2-3 седмици - шпионирал съм някой ракетчик и естествено съм подминал доклада.След 5-6 часа той ми пише "не си дорасъл до точките момче, не се прави на важен" и трябва да търся 30 страници назад в шпионските доклади.И след това 10 минути обяснения как аз съм ламер и едва ли не е по-голям летец от мен, защото не смея да му литна.Ми да - няма да му литна, за да се размажа в 2-5-8 рунда.Само дето такива вече няма да ги има.Тук отново вкарвам онзи смях...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
krasivia
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет яну 12, 2006 6:18 pm
Контакти:

Мнение от krasivia »

Ангеле, вкарвай си смях колкото искаш момче. Няма да има защитници като досегашните със щитове и лазери, ще има защитници на плазми обаче и такива като теб с "балансирани" акаунти или осакатени такива отново ще гледат (тук вкарвам едно тихо ххихикане)

Някой по нагоре каза че полудявал като види огромен рес да стои на планета със защита отпред а той не можел да го бие, за това трябвало да се махнат защитниците. Ами ако същия този човек види огромен рес на планета със флота която не може да бие какво, да се махнат големите флоти ли???

http://movierate.org/crab/(RPG)mariqtereza...ur)krasivia.htm

http://movierate.org/crab/(Seymour)4iksata...ur)krasivia.htm

http://movierate.org/crab/(Seymour)4iksata...ur)krasivia.htm

Ами това са няколко от битките. Мариятереза в първата битка минаваше без проблем ако беше пуснала 12 рунда. Имаше доста хора с кръсъове които минавахе без проблем, дори и на печалба. Проблема не са защитниците а некадърните "летци" търсещи лесна плячка която не може да вдигне в последните секунди преди атаката.
Последна промяна от krasivia на ср яну 02, 2008 8:34 am, променено общо 1 път.
crab
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 04, 2006 12:25 am
Контакти:

Мнение от crab »

искам само да добавя, Чиксата с неговите проценти 110/85 и с 4900 кръста на 9-то ниво го биеше в 12 рунда, той имаше 5800 но Мария Тереза го изпревари, няма непобедим защитник!

само Гумони този рунд разбива класацията с тези 55555 лазера и 5555 щита но и там можеше да се изнесе, струва ми се флотата на Юда можеше да го бие => и той не е безсъмртен :a055:
Отговори

Върни се в “Off Topic”