Молба за финална битка
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Каква лекота?Имаше една тема на ИвълФорс преди не много време, където слагаше доклади от хора, които са му бели и са около него.Познавам го и мога да ти кажа, че думата "мини" за него е непозната.Флота, флота и не на последно място - флота.И пак се размазваше сигурно в 1/2 от сложените доклади.Трябва ли да съм честен - бих премахнал защитата.Написах го и по-рано - ако ви се строи защита, оная игра предлага 1000 възможности повече да се окопаеш до безумие.Защо няма хора в играта ли?Освен причините, породени от нанокредити - защитниците са в топ3.А вие се оплаквайте...И само да те попитам - КАКВО е удоволствието да претрепеш защитник?Писа, че не ги бием, защото не е изгодно.Ами аз бих пребил ФЛОТАДЖИЯ ако не ми е изгодно, защото ще го има дебненето, чакането да сгреши.И всичко това ще бъде причина да преглътна някак загубата на ресурс.Но в това да ударя защитник, че дори и на печалба - няма ГРАМ удоволствие.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- Toso_is_back
- Редник (Private)
- Регистриран: чет сеп 13, 2007 4:23 pm
- Контакти:
Ето за това става дума, удоволствието от битката. Както каза ангела няма грам удоволствие да удариш някой който влиза 2-3 пъти на ден. Но за сметка на това ако удариш един флиитар който през цялото време си прави точен сейвън и флотата му седи на планетата само докато е онлайн и в крайна сметка сбърка, и ти го халосаш, и всичко което е градил месеци наред се изпари само за няколко минути расеяност... Това чуства неможе да бъде описано туко така то се приживява.Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Dec 29 2007, 03:07 PM) И всичко това ще бъде причина да преглътна някак загубата на ресурс.Но в това да ударя защитник, че дори и на печалба - няма ГРАМ удоволствие
Последна промяна от Toso_is_back на съб дек 29, 2007 2:48 pm, променено общо 1 път.
На мен пък ми доставя безумно удоволствие да претрепам защитник. Защо гледате света само от вашата камбанария, а не помислите че света е шарен и има хора всякакви. Дори такива, които не можете да разберете и това, че вас не ви кефи да биете защитници не означава че на никой не го кефи.
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
- Toso_is_back
- Редник (Private)
- Регистриран: чет сеп 13, 2007 4:23 pm
- Контакти:
Такива като теб за рядкост. Защото бомберите които са спец кораби за защитници са твърде слаби в малко количество и падат като скалти(made in china) но в новия рунд на 1 вселена бомберите ще могат да чупят и сгради затова ще се върне удоволствието да чупиш защита и такива като теб ще бъдат най доволни.
Последна промяна от Toso_is_back на съб дек 29, 2007 3:20 pm, променено общо 1 път.
-
skorpionbg
Аз пък искам само каси да има...цял ден да си хвъркам по каси да си ги точа, да си правя точки....и така....
П.С. На който са му проблем защитниците, да прави бомбери за тях...на мен касите са ми проблем...и ще си правя меги
П.С. На който са му проблем защитниците, да прави бомбери за тях...на мен касите са ми проблем...и ще си правя меги
Последна промяна от skorpionbg на съб дек 29, 2007 3:30 pm, променено общо 1 път.
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Аз пък искам да има защитници
Решил да си направя един рунд на бомбери. Искам да ги видя, дали има непробиваеми защити. Може и да има, може и да няма. По принцип не обичам да копая ресурс, че се ядосвам като го крадат докато съм на сейв.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
А защо не помислиш, че поради точно тоя "цвят" много хора им се повръща от тая игра.И че не бъркаш в здравето на един, който не може да те пребие, а на много, които гледат как играта се изражда и преминава в нещо неестествено.Но нали вашата камбанария е удобна?След като гледате единствено от егоистичната си гледна точка - не обвинявайте другите в същото.krass написа:Цитат(krass @ Dec 29 2007, 05:57 PM) На мен пък ми доставя безумно удоволствие да претрепам защитник. Защо гледате света само от вашата камбанария, а не помислите че света е шарен и има хора всякакви. Дори такива, които не можете да разберете и това, че вас не ви кефи да биете защитници не означава че на никой не го кефи.
П.П.Иване, непробиваеми защитници няма.Въпроса е, че няма достатъчно мазохисти, които да си направят изроден и откровено непотребен(освен за биене на защита) акаунт, с който да ударят 6-7 големи защити през рунда.И въпреки всичко - интересното е, че няма много хора, които да играят "за да му е зле на Вуте", а такива които играят за собственото си удоволствие.Биенето на защита е точно "да му е зле на Вуте".
П.П.2 Под собствено удоволствие може да се разбират и "точкарите", играещите за класация.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
- zevss11
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср юли 04, 2007 4:19 pm
- Контакти:
аз пък ще взема да се пусна едно ноксче и ще ви продавам бомбери последен модел.много мощни.с две гребла отпред да могат по лесно да ринат защити и да бутат сгради.VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Dec 29 2007, 04:47 PM) Аз пък искам да има защитнициРешил да си направя един рунд на бомбери. Искам да ги видя, дали има непробиваеми защити. Може и да има, може и да няма. По принцип не обичам да копая ресурс, че се ядосвам като го крадат докато съм на сейв.