[X] STORM vs [ЙО-ХО-ХО] Storm_Rider

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
monty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
Контакти:

Мнение от monty »

thuglife написа:QUOTE(thuglife @ Dec 29 2007, 02:53 AM) Анче е да проблем?Излез си пък ти от дупката да видиме и твойте картинки отворко.Много лаеш нещо а?Са ще ми кажеш "ама аз играя в спеед-а" аре мри в кофите смешник.Никой не е длъжен да си поства всяка битка във форума ясно ли ти е?
и балъците да викат ехааа 500 кръста набили 300 кръста евала супер битка продължавай да мачкаш наред :dizzy:
най-лесно е да си седиш на 50-70к точки и да трепеш нещасниците дето не си правят саве и да си викаш леле аз съм ебати и летеца безсмъртен.
Кало летецо много църкаш и ти по темите набил тоя набил малко оня?Кой си набил бе смешник Спектре дето му се правеше на съюзник и му викаше че няма никога да го летиш ли?Наби ми 200 кръстосвача и кво?А ревеше преди не ми колонизирай (и)-тата. Смешник.Само дето вече не си смешен а си жалък.Единственото което ме спира да не те напсувам как си требва е че си некво детенце наакано и не си заслужава.Аре мноо ти здраве и мноо здраве на съюзника ти от Темерути МЕрлин А.К.А крадеца на (и)-та дето рефрешва през 19 дена за да не стане той (и) аре fuck off мизерници!!!!

и последно преди да ме правят читател видях мр.макс А.К.А. попчето и той изказал меродавното си мнение по темата
колко го били гонили С.А.А в некой си рунд на 1-ва вселена.Гони те параноята попче нищо друго не те гони и детското ти самочувствие в неква игра.Счупих ли ти картинките накрая на рунда?Кажи си не се притеснявай,как правеше унита в детмача въпреки че се бяхме разбрали да се трепаме.Кажи на аудиторията играчо как ме нападна и те набих в 7 рунда.Ама кажи си :lol:

Смешко - аз мод не съм бил от поне месец вреем - ако има нещо некой ми казва - знае къде съм и може дойде .....
А туак само мое се лаете - вие сте доказани Про-та , ма само у Форумът - сейр да има за нарова и веселба да ства :lol: :lol: :lol:
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

Корахмор, маку... осъзнайте се! Не всички трябва да вис е подчиняват на абсурдните условия.И не всички го правят.Замислете се защо бе войната с мен миналия рунд и защо е сега сторм-райдър.За едно и също.Абсурдните ви ултиматуми.`Ако летиш по тва (i) ще те счупим` ; `Ако не си делнеш 2 планети ще те трие топ 10` и пр. Смешно е, по портокалите.
Миналия рунд компенсирах корахмор с ресурс, за разбитата планета, като част от откраднатото от CoverMe.Като се замисля од някаква степен има право, но все пак да си мислите, че постоянно командвата парада - а не, няма нужда.Играйте си играта и това е.Не си мислете, че имате някакво преимущество пред другите, за да им поставяте условия.
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
crom
Редник (Private)
Регистриран: ср сеп 27, 2006 6:23 pm
Контакти:

Мнение от crom »

korahmor написа:Цитат(korahmor @ Dec 29 2007, 01:45 PM) Бий се като си такъв мъж... посерко нещастен!!

хм, на IceMan за подобни приказки дадоха 5 дни читателски статус. Защо ли модераторите си мълчат тук- сигурно празнуват нова година вече :a055: или има нещо друго, а :dizzy:
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

Storm_Rider написа:QUOTE(Storm_Rider @ Dec 29 2007, 01:21 PM) -първо твойте планети са с по 1к енергия и 2 твои хич не са равни на 2 мои....
2ро казах ти не искам да воюваме хич не ме е страх от тебе най-малкото щото позаленяваш скоро време,
3то ти ми казваш да бутам мини щот си ламер не можеш да направиш спийд
С енергия ли ще се бием не разбрах нещо? :lol:

1. Планетите са ми много добре развити .. макар и да ги преместих :)
Но за разлика от теб имам боен флот... който вече го изпитаха няколко тебеподобни...

2. Ти се съгласи на поставените условия - махаш 2 планети и аз махам 2 планети !!
Досети се кой е ламер... след като не ти стиска да бутнеш 2 планети...
Досети се кой е жалък ... след като обещаеш нещо да се извъртиш като пу.ка и да не го изпълниш...

3. За какъв спийд говориш? Да се съревноваме по спийд - да, става ... но си започни ново АЦЦ - сам... и тогава ще те смачкам... а не да ми вземеш готова АЦЦ на 35К точки ... и да ми говориш за спийд .... отрепко нещастна !!!
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от korahmor »

Maat написа:QUOTE(Maat @ Dec 29 2007, 01:50 PM) Корахмор, маку... осъзнайте се! Не всички трябва да вис е подчиняват на абсурдните условия.И не всички го правят.Замислете се защо бе войната с мен миналия рунд и защо е сега сторм-райдър.За едно и също.Абсурдните ви ултиматуми.`Ако летиш по тва (i) ще те счупим` ; `Ако не си делнеш 2 планети ще те трие топ 10` и пр. Смешно е, по портокалите.
Миналия рунд компенсирах корахмор с ресурс, за разбитата планета, като част от откраднатото от CoverMe.Като се замисля од някаква степен има право, но все пак да си мислите, че постоянно командвата парада - а не, няма нужда.Играйте си играта и това е.Не си мислете, че имате някакво преимущество пред другите, за да им поставяте условия.

Привет Рояле !!
Никой не иска невъзможното от това момче - взе акаунт, който беше пречупен... с цената на 4 планети
Преместих си 4 планети за да го спра... и можех да го довърша съвсем.... Но след като му се доверих.. след като го оставих на спокойствие... след като е дал обещанието си ... ??
И смятам че е джентълменско споразумението - победителя да си премести 2 планети и победения да премести 2?!?
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Anonimen`
Редник (Private)
Регистриран: ср май 17, 2006 8:12 pm
Контакти:

Мнение от Anonimen` »

Корахмор преди 2 месеца във Вселена 2 Сторм_Райдер ми направи същия номер и от там се почна всичко.Писах му тъй като бяхме съюзници дай аз да си съборя една планета до главната ти и ти си събори планетата до една моя Колония , за да не си пречим.Моята планета беше с 4000 енергия с тертрети и всичко , а неговата беше с 600 енергия.Той каза добре съгласен съм..Сабарям планетата за по-малко от 24 часа и го питам айде аз съборих, ти нема ли да събаряш и той НЯМА.Е от там се почна всичко , ако не беше такава п***а сега щеше да си копаш по празниците :)
Бъгарче аз мисля че ти провалих рунда , защото ти си казвал доста пъти че играеш за точки , а си строши миничките и направи некъв ОГРОМЕН флот който скоро време май ще падне.

Всичко се връща :) Благодаря на Сторм единствения човек който ми помогна {} {} {} :)
Последна промяна от Anonimen` на съб дек 29, 2007 1:09 pm, променено общо 1 път.
[color=#FF8C00]Нарушаване на т. 6 от Правилата на Форума![/color]
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

въх,все ги изтървам веселите рундове :dizzy: . корамхор да питам?. верно ли вирус протос е бил 1 ви в 3 та?.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от korahmor »

Anonimen` написа:QUOTE(Anonimen` @ Dec 29 2007, 02:03 PM) Корахмор преди 2 месеца във Вселена 2 Сторм_Райдер ми направи същия номер и от там се почна всичко.Писах му тъй като бяхме съюзници дай аз да си съборя една планета до главната ти и ти си събори планетата до една моя Колония , за да не си пречим.Моята планета беше с 4000 енергия с тертрети и всичко , а неговата беше с 600 енергия.Той каза добре съгласен съм..Сабарям планетата за по-малко от 24 часа и го питам айде аз съборих, ти нема ли да събаряш и той НЯМА.Е от там се почна всичко , ако не беше такава п***а сега щеше да си копаш по празниците :)
Бъгарче аз мисля че ти провалих рунда , защото ти си казвал доста пъти че играеш за точки , а си строши миничките и направи некъв ОГРОМЕН флот който скоро време май ще падне.

Всичко се връща :) Благодаря на Сторм който беше единствения човек който ми помогна {} {} {} :)
Аха... явно има навик да лъже и да мами съюзниците си...

Колко жалки са такива хора... хора без чест... без достойнство...
Последна промяна от korahmor на съб дек 29, 2007 1:11 pm, променено общо 1 път.
Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

niki_god написа:QUOTE(niki_god @ Dec 29 2007, 02:03 PM) въх,все ги изтървам веселите рундове :dizzy: . корамхор да питам?. верно ли вирус протос е бил 1 ви в 3 та?.
и аз бях потресен, но добро ацц е направил....корахмор ли си кухмор ли си вчера ми гледаш статуса нямам флота и се кефиш са във форума ще се направ на мъж, е верно пишката ми не става ама съм мъж...ми как ще ти стане бе кой знае кви ултиматуми и слагаш на нея, тя спряла да ти се подчинява вече...представям си как е на вечера във вас,жената и децата ядат, а ти-ако не си изядете всичко ще ви убивам с резачката и тем подобни.са тва, че сте тъпи аз не съм виновен като искате си трийте планети тва да ли аз ще трия мойте сам го решавам през кура ми е кво съм обещал на некви никове в нета ако някой иска ме бие да заповяда...
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от korahmor »

Storm_Rider написа:QUOTE(Storm_Rider @ Dec 29 2007, 02:17 PM) и аз бях потресен, но добро ацц е направил....корахмор ли си кухмор ли си вчера ми гледаш статуса нямам флота и се кефиш са във форума ще се направ на мъж, е верно пишката ми не става ама съм мъж...ми как ще ти стане бе кой знае кви ултиматуми и слагаш на нея, тя спряла да ти се подчинява вече...представям си как е на вечера във вас,жената и децата ядат, а ти-ако не си изядете всичко ще ви убивам с резачката и тем подобни.са тва, че сте тъпи аз не съм виновен като искате си трийте планети тва да ли аз ще трия мойте сам го решавам през кура ми е кво съм обещал на некви никове в нета ако някой иска ме бие да заповяда...

Излагаш се... момче :)
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”