thuglife написа:QUOTE(thuglife @ Dec 29 2007, 02:53 AM) Анче е да проблем?Излез си пък ти от дупката да видиме и твойте картинки отворко.Много лаеш нещо а?Са ще ми кажеш "ама аз играя в спеед-а" аре мри в кофите смешник.Никой не е длъжен да си поства всяка битка във форума ясно ли ти е?
и балъците да викат ехааа 500 кръста набили 300 кръста евала супер битка продължавай да мачкаш наред![]()
най-лесно е да си седиш на 50-70к точки и да трепеш нещасниците дето не си правят саве и да си викаш леле аз съм ебати и летеца безсмъртен.
Кало летецо много църкаш и ти по темите набил тоя набил малко оня?Кой си набил бе смешник Спектре дето му се правеше на съюзник и му викаше че няма никога да го летиш ли?Наби ми 200 кръстосвача и кво?А ревеше преди не ми колонизирай (и)-тата. Смешник.Само дето вече не си смешен а си жалък.Единственото което ме спира да не те напсувам как си требва е че си некво детенце наакано и не си заслужава.Аре мноо ти здраве и мноо здраве на съюзника ти от Темерути МЕрлин А.К.А крадеца на (и)-та дето рефрешва през 19 дена за да не стане той (и) аре fuck off мизерници!!!!
и последно преди да ме правят читател видях мр.макс А.К.А. попчето и той изказал меродавното си мнение по темата
колко го били гонили С.А.А в некой си рунд на 1-ва вселена.Гони те параноята попче нищо друго не те гони и детското ти самочувствие в неква игра.Счупих ли ти картинките накрая на рунда?Кажи си не се притеснявай,как правеше унита в детмача въпреки че се бяхме разбрали да се трепаме.Кажи на аудиторията играчо как ме нападна и те набих в 7 рунда.Ама кажи си![]()
Смешко - аз мод не съм бил от поне месец вреем - ако има нещо некой ми казва - знае къде съм и може дойде .....
А туак само мое се лаете - вие сте доказани Про-та , ма само у Форумът - сейр да има за нарова и веселба да ства