[X] STORM vs [ЙО-ХО-ХО] Storm_Rider

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

cuf написа:QUOTE(cuf @ Dec 28 2007, 09:05 PM) Абе я улазам тука да видим кво е станало , тия се изтрепали :c022: па нек са трепат я утре отивам пак да пия :dizzy:
Е мани ги нека се трепат ве :) Ние си пиеме в нас и не се оплакваме :P
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Потребителски аватар
kasapa
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:30 am
Контакти:

Мнение от kasapa »

сторми нищо против тебе баце не съм казал :girl_witch: просто много късно започна да летиш аз и у скаипа много пъти съм ти го казвал :) няма какво да се чака дет мача :)
айде след 5 дни ще говориме в скаипа знаеш що няма ме има сега.
А за мелето калото оган бе баце срини му планетите и флотите ама до последно знаеш че от удавна го искам това бии бии бии а колкото до битки в трибуната хаха бе баце ти не го ли разбра тва че тук е пално с разни ламуги еи ги а проценти за не знам си кво тея дет дават мненията си не са имали 1 к кръста камо ли да дадат на изпрати на атака 2 к кръста 600 унита и знс-та хах ама иначе в мненията и страегиите са експерти ама те тава е българска му раота :)

Айде лек път за мене че тръгвам а за сите флиитари приятни мигове пред бф-а.

До инсаде шеинито баце 2 битки ама битки :) :a055: :a055: :a055: :a055: :a055:
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

уха,къв сеир :) .само се чудя кога ли ще ви ударят кепенците.абе да питам аз,що всяка битка я усирате с коментари,вместо да им се радвате,че те малко останаха?.и калине,за ани не си прав,ани е добър играч,липсва и малко спортна злоба и хъс,това е.
Последна промяна от niki_god на съб дек 29, 2007 7:46 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
atomic
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 18, 2007 9:09 am
Контакти:

Мнение от atomic »

korahmor те мишките подло играят и се мислят за велики като ударят 1-2ма много по-слаби от него,калчо кацам ти в 3-та до флотата и ако не си мишле приемам битка с мен и да те отказвам от 2-ра да си играйкаш в 3-та Вселена и там да те трепат
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
Потребителски аватар
macumba
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 29, 2006 4:15 pm
Контакти:

Мнение от macumba »

atomic написа:Цитат(atomic @ Dec 29 2007, 10:36 AM) korahmor те мишките подло играят и се мислят за велики като ударят 1-2ма много по-слаби от него,калчо кацам ти в 3-та до флотата и ако не си мишле приемам битка с мен и да те отказвам от 2-ра да си играйкаш в 3-та Вселена и там да те трепат
не не, аз друго предлагам да приеме битка с мен в 3та, че да се гоните във 2ра :lol: . Не го оставяйте тоя мишок и бой докато има планети. Аман от точкомани :crazy_pilot: Добре сте го натиснали, браво! Продължавайте в същия дух!
Последна промяна от macumba на съб дек 29, 2007 10:01 am, променено общо 1 път.
The Deejay's an Alien
Потребителски аватар
petar1981
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
Контакти:

Мнение от petar1981 »

CooL написа:Цитат(CooL @ Dec 28 2007, 03:38 PM) Dan7e, точно Вацата и Ангела ми обясниха и на мен-в края атаката е само на звездите, без %-те.

Сторм, баце не падай талкова ниско, то във форума е пален с пъпчиви пубери които ръсят простотии. Като СооЛ и румпито да не ти пука а то като гледам оспамехте и на човека битката със ваши простотии :dizzy:

EDIT: Соол, то бана със румпита си го търсихте вече няколко дена.Така поне ще се успокоите малко :a026[1]:
Последна промяна от petar1981 на съб дек 29, 2007 11:32 am, променено общо 1 път.
petar1981 лс към TUNJO

Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

korahmor написа:QUOTE(korahmor @ Dec 29 2007, 03:12 AM) До скоро имах що-годе добро мнение за сторм_райдър.. и се чудих защо тук не го обичат и защо му набиват канчето.. :)

От вчера насам знам - сторм_райдъра е човек, който не си държи на думата... абе все едно гледам Рояла ... хвани единия - па удари другия...

Историята е следната - след като позанулих малко вирус_протос (ванхелсинг) във В3... той завалията взел че си дал акаунта на сторм_райдъра... Идва нашето момче при мен - и хъката-мъката давай да оправяме нещата ... аз сега взех акаунта.. стига си ме бил. Добре, викам му аз, с теб ще се разбираме... но понеже бутнах 4 планети за да направя колонии до всяка планета на предшевственика ти... ще постъпим така - аз махам 2 планети и ти махаш 2 планети... за да не си пречим става ли? Става - съгласява се той. Даже го взех в съюза, че да не го закачат наоколо другите... Копай си - казвам му - спокойно...
На другия ден го питам - хареса ли си кои планети ще махаш.. за да махна другите две?
А той почва да се прави на ударен... били много високо ниво мините ... не било удачно да бута планети... и т.н.
Брей, чудя се, аз ли съм балък.. или това момче е селско тарикатче !?!
Хайде сега да те видим сторме_райдъре... май много ти станаха магариите из всички вселени... всеки те плюе и всеки те подритва !!!
Аман от хора като този боклук... дето няма достойнство... а само ламти за точки и класации...
аве ламер нещастен, не те ли е срам да пишеш бе?що не разкажеш всичко?сигурно си забравил аз ще те допълня малко-първо твойте планети са с по 1к енергия и 2 твои хич не са равни на 2 мои,2ро казах ти не искам да воюваме хич не ме е страх от тебе най-малкото щото позаленяваш скоро време,3то ти ми казваш да бутам мини щот си ламер не можеш да направиш спийд пък и искаш оня заблуден ламер в топа нанси да е първа-осъзнай се тя не гони дори ита, а с копане няма добри перспективи...
до тук с този случай сега да се върнеме малко по-назад когато ти вирус бяхте на по 15к случайно да си пращал масови в съюза тип-вируса ми дърпа трябва да правите рецове аз да го обирам....
или пък преди битката с глезорана масово-хайде момчета направете малко рециклажи да мога да имам повече флота от нея,планетите са ми на-и тука си даваш координатите на планетите..
и като за капак на всичко седиш и разправяш как си направил незнам си колко кръста за 1 ден,после обаче аз съм мишока...и тия ултиматуми си ги наври некъде тва, че цял живот са те мачкали не значи, че можеш да казваш на някой какво да прави...
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
Потребителски аватар
macumba
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 29, 2006 4:15 pm
Контакти:

Мнение от macumba »

Storm_Rider написа:Цитат(Storm_Rider @ Dec 29 2007, 01:21 PM) аве ламер нещастен, не те ли е срам да пишеш бе?що не разкажеш всичко?сигурно си забравил аз ще те допълня малко-първо твойте планети са с по 1к енергия и 2 твои хич не са равни на 2 мои,2ро казах ти не искам да воюваме хич не ме е страх от тебе най-малкото щото позаленяваш скоро време,3то ти ми казваш да бутам мини щот си ламер не можеш да направиш спийд пък и искаш оня заблуден ламер в топа нанси да е първа-осъзнай се тя не гони дори ита, а с копане няма добри перспективи...
до тук с този случай сега да се върнеме малко по-назад когато ти вирус бяхте на по 15к случайно да си пращал масови в съюза тип-вируса ми дърпа трябва да правите рецове аз да го обирам....
или пък преди битката с глезорана масово-хайде момчета направете малко рециклажи да мога да имам повече флота от нея,планетите са ми на-и тука си даваш координатите на планетите..
и като за капак на всичко седиш и разправяш как си направил незнам си колко кръста за 1 ден,после обаче аз съм мишока...и тия ултиматуми си ги наври некъде тва, че цял живот са те мачкали не значи, че можеш да казваш на някой какво да прави...
аз ви казах че е велик :lol: , но от високо като паднеш най-много боли. Тея ги разправяй на баба си! Регни си един акаунт и играй ... на готово и с лапешки наредби можеш да постигнеш временни успехи, но рано или късно всичко си идва на мястото. Успех ти пожелавам и дано не си патиш в реалния живот също както тук заради дебилските номерца и манталитет!

мишка си ти ... да разчиташ, че скоро няма да сме ти в коефицента. Да не ти стана тясна вселената, а? Ще се криеш, ще лъжеш и ще мажеш докато можеш ... цвър цвър :)
Последна промяна от macumba на съб дек 29, 2007 12:40 pm, променено общо 1 път.
The Deejay's an Alien
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

Изтрепете са а я ше са напия за ваше здраве като животно , и ви препоръчвам и вия да направите същото вместо да пкиснете по це ден тука :c022: Празници са все пак :dizzy:

пп; като си зема комп ше ва скасам трътките :a013:
БФ АЛКОХОЛИК
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

Storm_Rider написа:QUOTE(Storm_Rider @ Dec 29 2007, 01:21 PM) аве ламер нещастен, не те ли е срам да пишеш бе?....

Хайде прави боен флот като си толкова отворен !! Каня те на дуел ... на тъмно.

Редакция: на 01.01.2008 в удобно за теб време... (и двамата се с протекции сега, но пък така ще имаш сума ти време да се въоръжиш)

Thunderbird 39,707т.
korahmor 26,978т.

Имаш преимуществото на 13К точки разлика...

Бий се като си такъв мъж... посерко нещастен!!
Последна промяна от korahmor на съб дек 29, 2007 3:27 pm, променено общо 1 път.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”