Молба за финална битка

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

petar1981 написа:QUOTE(petar1981 @ Dec 28 2007, 08:56 PM) Оффф божеее. Обърнете СЕ към хера, да премахни защитата като ви дере очите толкова, като нямаш гъз за панаир няма да вадиш пищов, тоест като не ти отърва не лети по защитници.
:c022:
доста точно казано :) последния рунд в който играх, направо ми беше втръснало да бутам защити :) яко бомбери+унита акаунт само на скорости, шпионаж и флота. Толкоз защитници избутах, че не им помня бройката :) на тях това им е готиното, че като се млатнеш в тях 1вия път, за 2ра и 3та вълна са ти пак бели. Да не говорим, че си имат ресурс по дефоулт :) преди да имаше търговия беше много неизгодно да буташ защитници сам, ама сега си може и при това на печалба. Вярно е, че не можеш да се изкачваш много нагоре в класацията, ама с малко повече усилия(не мързел като мен) и това е постижимо.
krasivia, евала доста добро ПВО си направил, не е непобедимо, но е доста зло де :) вярно е, че ако нямаш време да играеш това е решението, ако те гложди да цъкаш.

Ич ви не разбирам, ко толкоз мрънкате против ПВО-тата... Цяла раса за ПВО създадена има. Това си е част от играта и стратегията на някои хора. Има меню защита, защо да не правят хората защита. Въпрос на личен избор.

П.П. аде бре направете бекъпи за хората, да видим кой се е натресал :)
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
krasivia
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет яну 12, 2006 6:18 pm
Контакти:

Мнение от krasivia »

Ваца, Петре точно това ми е мисълта и на мен. Който иска да бута защити да играе с подходящата за това стратегия.

Колкото до бекъпите, това са просто малки битчици. Очкеам crab да свали малко точки и да видим тогава истинска битка.

Да играл съм и на флот, кой не иска да играе на флот??? Искам но работата ми в момента не го позволява, сърби ме да играя, дори и безинтересната игра на защита е по добре от никаквата игра за мен.

Колкото до добрата защита нека да похваля и колегата ;-)

Флоти Кръстосвач: 82
1:36:43

Транспортьор: 157
Кръстосвач: 1442
Ш. Сонда: 4
Сателит: 179
Защита
Ракетна у.: 6
Л. лазер: 9000
Плазма ор.: 165

102,884 точки
Последна промяна от krasivia на пет дек 28, 2007 9:12 pm, променено общо 1 път.
crab
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 04, 2006 12:25 am
Контакти:

Мнение от crab »

Предлагам до края на деадмача да се свали коефициента за нападение :p140:

отностно защитите да припмноя на забраванковците:

Битка

и да питам този ви съсед като не е на лазери как ще го бутате? аууу сега ще му се сърдим че с тези 1200 плазми неправи сейв, пожелавам следващият рунд още 100 такива да ви седят в бяло, но с тези кръстове правише немалко поразии :a055:
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Добър беше баланса сега със защитниците, според мен ако вселените ще се развиват към различен геймплей ( което е по-правилно де ) в другите трябва да остане така ;)

А, че играта е булфлийт по-скоро трябва да си припомнят "флийтърите". Не може да искаш хем и мини да имаш, и танкери да обираш рецове, и накрая там с останалото флота да искаш да биеш всеки ракетчик. Ако се развиеш както вацата каза нямаш проблеми ... още повече ако се съберат двама партия и да минават така всеки :) Има ли желание, има и начин за печалба ...
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
kotio
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 05, 2007 7:24 pm
Контакти:

Мнение от kotio »

Всички "бойни" акаунти могат да си глеат раотата. Развивайте го както си искате, но защитата е непробиваема. Аре сега е аванта, нека някой да литне да видя барем колко точки над мен треба има някой "боец", че да ме бутне.
http://uni1.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=3900526d
Последна промяна от kotio на съб дек 29, 2007 8:25 am, променено общо 1 път.
crab
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 04, 2006 12:25 am
Контакти:

Мнение от crab »

добре ще ви издам тайната на защитата - има ви всички защитници защото Гали и Касапа се отказаха от Уни 1, гаранция че поне 30% от сегашните ракетчици щяха да са във вечните БулДефенс полета.

Nightmare е на 30к точки , 12к лазери 1к щитове и това никой на 60к неможе да го събори? напротив - неще нико заради изгодата от битката, все да сте на плюс, все като има битка гледате печалбата.

Някой замисля ли се че след бутане на тази защита - та дори и на минус този акаунт нестава повече за защита?
свалят ли се веднаж лазерите и щитовете заради мините които си имат и проучвания акаунта става дисбалансиран и още по лесен за пребиване

същата работа да строиш защита на 60к точки - невъзможно.

винаги ще има ракетчици докато така наречените Флитъри нападат само с калкулатор в ръка.
Потребителски аватар
wip
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 08, 2005 9:56 pm
Контакти:

Мнение от wip »

Хмм а бе трепат се и двете защити :) жалко, че е нямало някакъв маняк на бомбери, та да им разкаже играта :dizzy: с 1100 бомбера има и за ддвамата от сърце :)
krass
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 02, 2006 1:50 pm
Контакти:

Мнение от krass »

И аз да си кажа експертното мнение.
Нямаше в този рунд защита която да може да издържи на специализирал се акаунт за биене на защитници, което значи ниски скорости, бомбъри и нива на бомбърите. Защитите бяха трудни за тези, които имаха и високи скорости и мини и проучвания и простотии. Е не става така. За да ги биете трябва да се постараете, да пожертвате някой неща.
Ето и моята финална битка:

http://2bthe1.battles.free.bg/kras4o.htm

130к на 100к,

Ако нападателя беше само с още 30к точки повече щеше да ме омаже, дори без бомбъри.
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

"Специализиран акаунт за биене на защита".Брех, че и самовлюбени :) Питам - защо аз да си преебавам играта, след като мога да направя акаунт, балансиран - без мини(рядко правя повече от 2-3к добив на планета), скорости, шпионаж и флота.За да онодя някой, който е решил да играе, ама вместо това да не играе.Малко и той не знае кво иска.Но има един непобедим акаунт, който мога да ви споделя, пък няма да дразните и останалите ;) Хем ще играете, хем няма да сте трън в окото на никого, хем няма кой да ви удари.Акаунта е в точковия диапазон 0-99.Развитието - произволно :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
krass
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 02, 2006 1:50 pm
Контакти:

Мнение от krass »

Ами фолъне тази игра е пълна със специализирани акаунти. Едни за и-та други за копане, трети така наречени балансирани за трупане на много точки, други са бойни, рециклиращи, от тоя рунд се появи и новия вид - произвеждащи или търговски както ви харесва, не виждам нищо странно в това да има бияч на защитници. Ако не ти стиска не се оплаквайте от защитниците. оставете ги да си играят както искат и те душа носят :)

Само ми е интересно защо искате всеки полубездарен идиот да може да пребива с лекота защитнически акаунт. Нали тогава никой няма да я ползва тая защита.
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
Отговори

Върни се в “Off Topic”