Абе я улазам тука да видим кво е станало , тия се изтрепалиKisi написа:Цитат(Kisi @ Dec 28 2007, 04:32 PM) Къде ходиш ве легендаДигай фабрика за алкохол и казвай кога ще си пиеме
![]()
Добър % , СевоНаздраве там и да трепеш още така :D
[X] STORM vs [ЙО-ХО-ХО] Storm_Rider
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
от Тралалайко :
така значи гледам темата гледам отзивите типични коментари от разни няма да казвам какви този такъв онзи такъв конкретно
СТОМР РИДЕРА или така подзоваващият се КАЛО дето едно време ми беше каса и само ми казваше на кое место е завършил в спиида колко силен бил не знам си какъв този рунд показа доста неща и кои каквото и да казва до сега рунда се води именно от него останалото е киор фишек до сега тои си правеше кефа наулеше смъкваше планети а всички останали ГЛЕДАХА сам от страни за момента тои е много над всичко макар да ми е адски неприятен а в момента си е с планети с флота и си е сила така о сега си е правел кефа имало е а какв ода играе рунда покефил се е тва е драги читатели кефа от играта да биеш канчета и да те плюят а в същото време ти да си ги сложиш на онази си раота.......
така сега въпрос към него вика мод игра мод игра е аз да питам ква е тази игра 1 час игра 2 дни мод е тва нее игра но както и да е според мене лично за сега тои води рунда както гледам и по боини точки също не знам дали интригант или друго но за мене в момента тои е най големият флиитар за рунда чупил е най много каски а дали сторма или анатомик ще го набият е голяма ти работа пак ще му завиждат тъи като копаят трупат точки пазят флотите за детмача е много интересно няма що . . . . . . не си ли е да начупиш каските на 10-ма за рунда другото си е киор фишик винаги съм уважавал в тази игра освен точните пичове и пички не зависимо от точките си уважавал съм винаги флиитарите които имат боините си точки не от 1 битка в която случаино или уговорено чупят каската на някого а теи флиитари които са натрупали боините си точки с ЧУПЕНЕ НА КАСКИ и рециклиране на чужди флоти
А че кало си е мишчица мишчица си е всеки си има свое мнение за дадени играчи и хора в живота нали така
В 90 процента от случаите по форума пишат хора които нямат и грам представа върху играта
тва е което имах да кажа респект пред мишката Кало респект пред СТОРМ които лично според мене се вклиучва мн ама мн мн ама мн мн късно в гоненето на някого краят на рунда лека по лека приближава и един съвет бе хора не пазете флотите за дет мача е за кво сте зомбели пред компа сума месеци за да се збиете с някуго в края на рунда . . . .. . . . тцък тцък тцък някои каза анатома че имал флотата щото си чупил мините е да ама си я има флотата нали имал е мините .
към Кало като си играч голям излес от мод и се бий кво като са повече всички помнят анонимния какво правеше на няколко фронта и то с голям успех излез от мода пък и да те чупят голяма работа сигорен съм че си много по удоволетворен от всеки друг с скалповете зад гърба си до този момент.
Така сега пожелавам весело искарване на новата година посрещане изпращане и прочие евала за изтинските флиитари в тази игра които за жалост са много ама много много малко 99 процента от читателите не знят за какво става дума че е пално с интриганти и бъгери и не знам си какво.
И само едно да кажа от което мн хора ще се засегнат ама кво да права не мога да тая БЕ ЗА МЕНЕ ВСЕКИ КОИТО Е СИН е страхливец
еле пак с тези няколко часови модове е ка кда ви удари човек кат сте сини или он не става аде наздраве и умната по празниците не прекаляваите с алкохола
а кои да вземе рунда ли ми според мене АТИАЛА го заслужава тъи като си е пич човека и може ли помага в играта после стормчето после бих сложил кози крак после ооо то стана голяма работа
CORWIN: Касапе, специално към теб, предай го и на тралчо..... бан във форума е наказание с превъзпитателна цел..... нека тралчо да поптрае малко и да разбере защо е станало така..... а ти не се превръщай в негов рупор.... че ще ми се наложи и теб да наградя....
Весели празници и на двама Ви
СТОМР РИДЕРА или така подзоваващият се КАЛО дето едно време ми беше каса и само ми казваше на кое место е завършил в спиида колко силен бил не знам си какъв този рунд показа доста неща и кои каквото и да казва до сега рунда се води именно от него останалото е киор фишек до сега тои си правеше кефа наулеше смъкваше планети а всички останали ГЛЕДАХА сам от страни за момента тои е много над всичко макар да ми е адски неприятен а в момента си е с планети с флота и си е сила така о сега си е правел кефа имало е а какв ода играе рунда покефил се е тва е драги читатели кефа от играта да биеш канчета и да те плюят а в същото време ти да си ги сложиш на онази си раота.......
така сега въпрос към него вика мод игра мод игра е аз да питам ква е тази игра 1 час игра 2 дни мод е тва нее игра но както и да е според мене лично за сега тои води рунда както гледам и по боини точки също не знам дали интригант или друго но за мене в момента тои е най големият флиитар за рунда чупил е най много каски а дали сторма или анатомик ще го набият е голяма ти работа пак ще му завиждат тъи като копаят трупат точки пазят флотите за детмача е много интересно няма що . . . . . . не си ли е да начупиш каските на 10-ма за рунда другото си е киор фишик винаги съм уважавал в тази игра освен точните пичове и пички не зависимо от точките си уважавал съм винаги флиитарите които имат боините си точки не от 1 битка в която случаино или уговорено чупят каската на някого а теи флиитари които са натрупали боините си точки с ЧУПЕНЕ НА КАСКИ и рециклиране на чужди флоти
А че кало си е мишчица мишчица си е всеки си има свое мнение за дадени играчи и хора в живота нали така
В 90 процента от случаите по форума пишат хора които нямат и грам представа върху играта
тва е което имах да кажа респект пред мишката Кало респект пред СТОРМ които лично според мене се вклиучва мн ама мн мн ама мн мн късно в гоненето на някого краят на рунда лека по лека приближава и един съвет бе хора не пазете флотите за дет мача е за кво сте зомбели пред компа сума месеци за да се збиете с някуго в края на рунда . . . .. . . . тцък тцък тцък някои каза анатома че имал флотата щото си чупил мините е да ама си я има флотата нали имал е мините .
към Кало като си играч голям излес от мод и се бий кво като са повече всички помнят анонимния какво правеше на няколко фронта и то с голям успех излез от мода пък и да те чупят голяма работа сигорен съм че си много по удоволетворен от всеки друг с скалповете зад гърба си до този момент.
Така сега пожелавам весело искарване на новата година посрещане изпращане и прочие евала за изтинските флиитари в тази игра които за жалост са много ама много много малко 99 процента от читателите не знят за какво става дума че е пално с интриганти и бъгери и не знам си какво.
И само едно да кажа от което мн хора ще се засегнат ама кво да права не мога да тая БЕ ЗА МЕНЕ ВСЕКИ КОИТО Е СИН е страхливец
а кои да вземе рунда ли ми според мене АТИАЛА го заслужава тъи като си е пич човека и може ли помага в играта после стормчето после бих сложил кози крак после ооо то стана голяма работа
CORWIN: Касапе, специално към теб, предай го и на тралчо..... бан във форума е наказание с превъзпитателна цел..... нека тралчо да поптрае малко и да разбере защо е станало така..... а ти не се превръщай в негов рупор.... че ще ми се наложи и теб да наградя....
Весели празници и на двама Ви
Последна промяна от kasapa на съб дек 29, 2007 1:42 pm, променено общо 1 път.
- Porter
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
- Контакти:
Хехехе ти да не говориш така на дамата, ела покажи нещо...обещал си пред форумните лъвове! Или още един цитат да пусна.monty написа:Анче ли си, ква ли си ....ако не е е Атомика те пази ...не знам досега да си показала нещо в играта, нито тоя рунд , нито някой досега ...
Mr Max колкото и да не се обичаме с тебе ще се съглася с мнението ти за битките...важното е флот да се чупи! Какво се карат толкова, че един литнал по друг и тн.....голяма работо. Тея лодки ги пазите за следващия рунд? Нали с бой трябва да се печели, стига с тея уредени класации!
сторм: Да това ми е последната битка ,която ще се сложи от мен в трибуната като гледам паляците какво говорят.Само се чудя колко от вас имат битките в трибуните.Коол ти пък ко се обаждаш е клошар? Някой да ти е искал мнението отивай да спамиш друга ...тъпак.Някакви форумни лъвчета плямпят само глупости.Толкова сте смотани толкова жалки... в изказванията си....
Редакция Serial_H:
5 дни
ПП: Тралала уважам те ама кавки са ти я глупости ?От кого е геройство да играеш 2 месеца с един човек и той да те лети? Странни разбирам имате за играта.Сега аз да си строша ли всичко и да задумка по всички? Да си развалям алиансите и да почвам да бия всички.ЛОЛ АЗ Съм голям играч.Велик играч... съм.Почвам да се замислям дали да не го правя ще стане героя на рунда.Ще съм летял ще съм си правил кефа.Деца деца .... аз не играя само да се бия или да ходя да спамя насам или натам.Така съм решил така играя.Ама тия мини бая бият в последно време .... Който има малко акъл ще сване защо съм отишал да бия по главната планета на сторма... ама то хората откъде и акъл да имат .... знаят % били ми смешни... паляк
Редакция Serial_H:
5 дни
ПП: Тралала уважам те ама кавки са ти я глупости ?От кого е геройство да играеш 2 месеца с един човек и той да те лети? Странни разбирам имате за играта.Сега аз да си строша ли всичко и да задумка по всички? Да си развалям алиансите и да почвам да бия всички.ЛОЛ АЗ Съм голям играч.Велик играч... съм.Почвам да се замислям дали да не го правя ще стане героя на рунда.Ще съм летял ще съм си правил кефа.Деца деца .... аз не играя само да се бия или да ходя да спамя насам или натам.Така съм решил така играя.Ама тия мини бая бият в последно време .... Който има малко акъл ще сване защо съм отишал да бия по главната планета на сторма... ама то хората откъде и акъл да имат .... знаят % били ми смешни... паляк
Последна промяна от iceman на пет дек 28, 2007 10:45 pm, променено общо 1 път.
- InSaNe__ShAdY
- Редник (Private)
- Регистриран: нед ное 04, 2007 10:57 am
- Контакти:
изядохте се
стига вече кавги - са чакаме storm_rider да размодира и да има още битки, падането на планетата му беше ключов момент и той го знае
поне и на него да му се натрие нослето сега да видим дали и флотата му няма да я заловиме и да я рециклираме ама нищо не се знае може той да ни изрециклира, това е играта и интересното в нея,че е непредвидима един ден биеш на следващия те пребиват теб 
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
-
Storm_Rider
- Редник (Private)
- Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
- Контакти:
че ще постнем пак битка ясно, че некой ще е набит друг герой-ясно, само не ми е ясно що ще ви оставиме некви форумни ламери ми оспамват темата и да наричат хора като сторм дето са в тая игра преди да са имали комп те самите смешници и да го учат кви % да има(не че го защитвавам давам пример)това е идиотско.Но нали знаете с какво сме известни ние-даваме си съветите без да ни ги искат, просто сме експерти във всичко...
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
- thug
- Редник (Private)
- Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
- Контакти:
monty написа:QUOTE(monty @ Dec 28 2007, 07:54 PM) Анче ли си, ква ли си ....ако не е е Атомика те пази ...не знам досега да си показала нещо в играта, нито тоя рунд , нито някой досега ...
май сеамо показваха как ти чупят картинките и псоел някой от твойте многобройни "батковци" и "чичковци" набиваха непослушника.
От тебе нищо не сме видели, освен голямата ти уста![]()
Отдалечих се малко от темата, ма ми писна от многознайковци и форумни легенди![]()
Анче е да проблем?Излез си пък ти от дупката да видиме и твойте картинки отворко.Много лаеш нещо а?Са ще ми кажеш "ама аз играя в спеед-а" аре мри в кофите смешник.Никой не е длъжен да си поства всяка битка във форума ясно ли ти е?
и балъците да викат ехааа 500 кръста набили 300 кръста евала супер битка продължавай да мачкаш наред
най-лесно е да си седиш на 50-70к точки и да трепеш нещасниците дето не си правят саве и да си викаш леле аз съм ебати и летеца безсмъртен.
Кало летецо много църкаш и ти по темите набил тоя набил малко оня?Кой си набил бе смешник Спектре дето му се правеше на съюзник и му викаше че няма никога да го летиш ли?Наби ми 200 кръстосвача и кво?А ревеше преди не ми колонизирай (и)-тата. Смешник.Само дето вече не си смешен а си жалък.Единственото което ме спира да не те напсувам как си требва е че си некво детенце наакано и не си заслужава.Аре мноо ти здраве и мноо здраве на съюзника ти от Темерути МЕрлин А.К.А крадеца на (и)-та дето рефрешва през 19 дена за да не стане той (и) аре fuck off мизерници!!!!
и последно преди да ме правят читател видях мр.макс А.К.А. попчето и той изказал меродавното си мнение по темата
колко го били гонили С.А.А в некой си рунд на 1-ва вселена.Гони те параноята попче нищо друго не те гони и детското ти самочувствие в неква игра.Счупих ли ти картинките накрая на рунда?Кажи си не се притеснявай,как правеше унита в детмача въпреки че се бяхме разбрали да се трепаме.Кажи на аудиторията играчо как ме нападна и те набих в 7 рунда.Ама кажи си
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
До скоро имах що-годе добро мнение за сторм_райдър.. и се чудих защо тук не го обичат и защо му набиват канчето..
От вчера насам знам - сторм_райдъра е човек, който не си държи на думата... абе все едно гледам Рояла ... хвани единия - па удари другия...
Историята е следната - след като позанулих малко вирус_протос (ванхелсинг) във В3... той завалията взел че си дал акаунта на сторм_райдъра... Идва нашето момче при мен - и хъката-мъката давай да оправяме нещата ... аз сега взех акаунта.. стига си ме бил. Добре, викам му аз, с теб ще се разбираме... но понеже бутнах 4 планети за да направя колонии до всяка планета на предшевственика ти... ще постъпим така - аз махам 2 планети и ти махаш 2 планети... за да не си пречим става ли? Става - съгласява се той. Даже го взех в съюза, че да не го закачат наоколо другите... Копай си - казвам му - спокойно...
На другия ден го питам - хареса ли си кои планети ще махаш.. за да махна другите две?
А той почва да се прави на ударен... били много високо ниво мините ... не било удачно да бута планети... и т.н.
Брей, чудя се, аз ли съм балък.. или това момче е селско тарикатче !?!
Хайде сега да те видим сторме_райдъре... май много ти станаха магариите из всички вселени... всеки те плюе и всеки те подритва !!!
Аман от хора като този боклук... дето няма достойнство... а само ламти за точки и класации...
От вчера насам знам - сторм_райдъра е човек, който не си държи на думата... абе все едно гледам Рояла ... хвани единия - па удари другия...
Историята е следната - след като позанулих малко вирус_протос (ванхелсинг) във В3... той завалията взел че си дал акаунта на сторм_райдъра... Идва нашето момче при мен - и хъката-мъката давай да оправяме нещата ... аз сега взех акаунта.. стига си ме бил. Добре, викам му аз, с теб ще се разбираме... но понеже бутнах 4 планети за да направя колонии до всяка планета на предшевственика ти... ще постъпим така - аз махам 2 планети и ти махаш 2 планети... за да не си пречим става ли? Става - съгласява се той. Даже го взех в съюза, че да не го закачат наоколо другите... Копай си - казвам му - спокойно...
На другия ден го питам - хареса ли си кои планети ще махаш.. за да махна другите две?
А той почва да се прави на ударен... били много високо ниво мините ... не било удачно да бута планети... и т.н.
Брей, чудя се, аз ли съм балък.. или това момче е селско тарикатче !?!
Хайде сега да те видим сторме_райдъре... май много ти станаха магариите из всички вселени... всеки те плюе и всеки те подритва !!!
Аман от хора като този боклук... дето няма достойнство... а само ламти за точки и класации...
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]