.........

Раздел за тези с повечко въображение::Поствайте тук своите произведения::You can control the world by using your imagination.
Потребителски аватар
expendable
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср яну 18, 2006 12:29 am
Контакти:

Мнение от expendable »

......
Последна промяна от expendable на пон юли 24, 2017 2:10 pm, променено общо 2 пъти.
Потребителски аватар
WhiteSnake
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
Контакти:

Мнение от WhiteSnake »

кефиш ме все повече и повече, само малко почвам да се плаша от тебе :lol: ...And Justice For All !!!!
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
Потребителски аватар
expendable
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от expendable »

.....
Последна промяна от expendable на пон юли 24, 2017 2:26 pm, променено общо 2 пъти.
Потребителски аватар
blood_dodo
Полковник (Colonel)
Регистриран: чет дек 30, 2004 7:31 am
Контакти:

Мнение от blood_dodo »

Браво.
Само не ми хареса момента с бузата... Това е крайно погрешно тълкуване, че като те ударят, трябва да им позволиш пак (обръщаш другата буза)... Да, ама не - идеята, вложена в тези думи е, да се обърнеш настрани и да се отдалечиш и да видиш как Бог ще го накаже, без да се налага ти самият да го правиш... Не да седиш там и да чакаш... То се едно българските политици ;)
QUOTE (dim4o)Пияници пусштиняци и завирачи под каосовото бюро сте виййй[/quote]
[url=http://youtube.com/watch?v=8GSmsoZ79Rk]Youth kills entire family in bloodthirsty rampage[/url] :):):)
Потребителски аватар
expendable
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от expendable »

.....
Последна промяна от expendable на пон юли 24, 2017 2:10 pm, променено общо 2 пъти.
Потребителски аватар
WhiteSnake
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
Контакти:

Мнение от WhiteSnake »

Отново не мога да не призная, че написаното от теб ме трогва, обаче този път ме навежда на малко по-различни размисли. Мисля, че хора трябва всеки ден да се чувстват както в твоята "Коледа" и смисълът на съществуването на този Първообраз и пример за подражание е именно в това - да стане ежедневие, а не хората да се връщат към него само по празниците и да преоткриват малките, но толкова важни неща от живота, които подритват в надпреварата си със забързано ежедневие. Някаква щура гонитба със слънцето, което в крайна сметка пак залязва, за да изгрее отново зад нас и надпреварата не започне от начало до следващата Коледа.
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
Потребителски аватар
expendable
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от expendable »

Последна промяна от expendable на вт апр 08, 2008 6:17 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
expendable
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от expendable »

.....
Потребителски аватар
expendable
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от expendable »

....
Последна промяна от expendable на пон юли 24, 2017 2:09 pm, променено общо 2 пъти.
Потребителски аватар
dddeeekkk
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт ное 28, 2006 4:09 pm
Контакти:

Мнение от dddeeekkk »

Аз съм от тези, влизали няколко пъти в темата но неписали(поне не скоро)...Сега дочетох това, което бях пропуснал и все повече се убеждавам че каквото и да кажа ще е малко :) БРАВО! :)
Макар и на места мненията ни да се различват като цяло погледа ти върху живота съвпада с моя :)
След последния пост си мисля че ще спреш да пишеш, а не трябва :) Но ти си знаеш :)
[url=http://userbarz.com/][/url]
Отговори

Върни се в “Лично Творчество”