[Тамплиери] korahmor vs [ FEARLESS ] virus_protoss

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

След като глезоранка ме предизвика на двубой... от миньорче :a066: се превърнах в пилотче :crazy_pilot:
Скарфейс си беше зарязъл флотата и тя се превърна на рециклаж... но аз изостанах ужасно много с точките...
Вируса беше дръпнал с 10-15К точки пред мен ....

В ход влезе дипломацията - предложих му джентълменска сделка - маха се от този губеш съюз (феърлесс) и сключва НАП с Тамплиерите до края на рунда... или бутвам всичките си колонии и се настанявам до него.

Момчето се оказа гордо и избра втория вариант (за което мога само да го уважавам).

След 3 дни на събаряне на колонии резултата е налице:

- 4 мои планети са в неговите слънчеви системи.. (утре е ред и на 5-тата планета)
- флотата на вируса е унищожена на 3 негови планети
- откраднати са около 250К ресурс
- вируса модна

Битките (6 броя проведени за около 30-40мин. днес) няма нужда да поствам ... безинтересни са... защото момчето си имаше около 15-20 кръстосвача на тези 3 планети - останалото бяха многo рециклатори, танкери и транспортьори...
Рециклажа беше повече от 0,5млн ресурс сумарно... една част прибрах, друга - не успях :)

Последна промяна от korahmor на чет дек 27, 2007 3:36 pm, променено общо 1 път.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Битка/и ?
So we crawl.
Kfo

Мнение от Kfo »

ЪЪЪЪЪ Битката каде е?
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

Абе Вие хора не четете ли??
Битките (6 броя проведени за около 30-40мин. днес) няма нужда да поствам ... безинтересни са... защото момчето си имаше около 15-20 кръстосвача на тези 3 планети - останалото бяха многo рециклатори, танкери и транспортьори...
Ако все пак държите да видите кланета на рециклатори, танкери и транспортьори... ще ги постна и тях.

За мен историята е много по-важна ... и дано някой да си вземе поука от нея !!
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Потребителски аватар
daniellisimus
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 23, 2005 10:43 am
Контакти:

Мнение от daniellisimus »

Тея искат само бой :) Я направи няколко битки на калкулатора да се покефят :)

Брао шефе :)
Славни български думи:
1.Маркуч
2.Потник
3.Чушка
4.Леген
5.Чук
Chrs
Редник (Private)
Регистриран: пон дек 17, 2007 7:28 pm
Контакти:

Мнение от Chrs »

браво бе шефе ти си егати играча Респект !
Потребителски аватар
daniellisimus
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Абе някой да знае къде зачезна вирус протосс със се целия му съюз.Тука гледам там гледам нема ги?
Славни български думи:
1.Маркуч
2.Потник
3.Чушка
4.Леген
5.Чук
Потребителски аватар
ZigaZaga
Редник (Private)
Регистриран: вт дек 11, 2007 4:46 pm
Контакти:

Мнение от ZigaZaga »

daniellisimus написа:Цитат(daniellisimus @ Dec 28 2007, 05:57 PM) Абе някой да знае къде зачезна вирус протосс със се целия му съюз.Тука гледам там гледам нема ги?
Той дезертира .... сега е темплиерец с под името Thunderbird .. :D :crazy_pilot: :dizzy:
Потребителски аватар
daniellisimus
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Да преди малко го установих благодарение на шота по горе на корахмор :) Намерих хиро от Т@ и видях,че си я има планетата,но е на друг играч :) Явно съюза се е разпаднал :)
Славни български думи:
1.Маркуч
2.Потник
3.Чушка
4.Леген
5.Чук
VanHellSing
Редник (Private)
Регистриран: нед сеп 23, 2007 12:40 am
Контакти:

Мнение от VanHellSing »

Значи искам да оточня .. 1-во нямал съм 15-20 кръстосвача бяха 9 броя ако имаха и толкова.
2-ро рециклажа обсщо не е бил 0.5 милиона на едната планета беше 90/90/45 на дргата 60/60/30 на 3-тата 45/45/23 по спомен .. казвам не помня точно но е нямал половин милион.С това което ме одари си ступвам точно за 1 ден на краката.. загубата не бесше нищо обшто към 20-25 танкера,15 рециклатора и към 60-70 транса :) които иска да му смята .. рециклажа на това просто ме марзи.Загубата ми в точките беше към 1400 общо от 3-те одарени планети.
И да оточня не съм се отказал от играта и не съм моднал заради удара просто ми възникнаха.. една камара.. проблеми и вече нямам време за игра,защото корахморчо ме знае че иначе съм по 20 часа онлине цял ден и цяла нощ,последната ми протекция като я играх и 3 дена подред имах общо към 7-8 часа игра иначе само мога да ти кажа че до 1 седмица с още една играна протекция както мислех и щеше да си ми извън коефицента просто така го бях замислил но се промениха нещата.
Искам да пожелая приятна игра на всички, и бтв корахморчо не съм очаквал че ще се изхварлиш толкова много за битките.. ако искаш качи докладите.. да ги видят хората поне....Аз съм човек единак по принцип така че..винаги предпочитам воината пред.. спокоината.. игра... :) Аиде може да се видим във 1-ва като я реснат догодина.. ако имам време... Приятно изкарване на празниците на всички играчи :)
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”