[X] STORM vs [ЙО-ХО-ХО] Storm_Rider

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
wip
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 08, 2005 9:56 pm
Контакти:

Мнение от wip »

Maat написа:QUOTE(Maat @ Dec 28 2007, 02:09 PM) И бих попитал сега - ЗАЩО мислиш, че не могат, ако са построени до последния левъл
:a026[1]2:
Ми незнам, как е във втора вселена, но в спийд вселената съм направил последен левел мината за метал на главантапл и мината ми изчезна :dizzy: та от там си правя извода, че не само търговския център се маха на последният левел!
Потребителски аватар
Legolaz
Редник (Private)
Регистриран: ср сеп 26, 2007 1:13 pm
Контакти:

Мнение от Legolaz »

Dan7e_ написа:QUOTE(Dan7e_ @ Dec 28 2007, 03:31 PM) хахахахахахахха Бате има и хора с по малко точки със няколко ЗНС-та

Знам играя от началото на Bulfleet,но под различни никове.Какви ли не работи съм виждал. :p140: Сега rumpolin4o съм му бял,а доколкото знам има едно ЗНС. :dizzy:
Потребителски аватар
atomic
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 18, 2007 9:09 am
Контакти:

Мнение от atomic »

Ани мило така е момичетата се пазят и уважават :ok: ,а лошите пубери като литнат срещу тях после опознават синия цвят първо рояла сега и кало :) cuf бате флотите си ги имаме отдавна само твоя приятел калчо минички имаше и някви мижеви кръстове,добре че строши мините да извади тия 4к кръстове и 350 унита ли там колко са,че да може да лети горкия :girl_witch:
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
Потребителски аватар
zelen
Редник (Private)
Регистриран: съб сеп 22, 2007 2:28 pm
Контакти:

Мнение от zelen »

Браво :bravo: една планета по малко . Чакаме още 4 такива доклада :p140:
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Legolaz написа:Цитат(Legolaz @ Dec 28 2007, 04:02 PM) Знам играя от началото на Bulfleet,но под различни никове.Какви ли не работи съм виждал. :p140: Сега rumpolin4o съм му бял,а доколкото знам има едно ЗНС. :dizzy:

На баба информирания,във 2ра не играя от месец и колко,сега играя във спееда,нямам никакво знс а 600кръста и 100унищо жителя.А и за теб съм Дон Румпи ;) А иначе браво за съборената планета,но докъто не видя флота срещу флота и то цялата евала не казвам :)
Последна промяна от rumpolino на пет дек 28, 2007 3:18 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
paranoia
Редник (Private)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 7:57 am
Контакти:

Мнение от paranoia »

Хубав бекъп -
http://paranoia1.hit.bg/sevo%20vs%20kalo2.htm

Браво Сево ,ти си моята гордост! :)
Потребителски аватар
Legolaz
Редник (Private)
Регистриран: ср сеп 26, 2007 1:13 pm
Контакти:

Мнение от Legolaz »

Rumpolino написа:QUOTE(Rumpolino @ Dec 28 2007, 04:17 PM) На баба информирания,във 2ра не играя от месец и колко,сега играя във спееда,нямам никакво знс а 600кръста и 100унищо жителя.А и за теб съм Дон Румпи ;) А иначе браво за съборената планета,но докъто не видя флота срещу флота и то цялата евала не казвам :)
Бре аз от силните не се интересувам :lol: .Знам че "Дон Румпи" ме шпионкаше по едно време.Пък знам ли.А спиид играя и аз.
Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

аве аз мойто го постигнах, какво е то знаят хората за които играя и вчера те ми се отблагодариха по най-добрия начин друго не ме късае.как не съм срещнал аз летях натам то цаката беше да кацна вечерта към 3 и да им спретна 2 мелета да попеят друга песен ама късмет, че 30 сек преди да модна ми литнаха...а за реца как сте дигали 140кк незнам защото и от 2те битки е възможно да излезе 70кк рец и няма как да знаете при разлика от 20 минути кой ще срещам, но както и да е вие сте протата ама цял рунд нищо не направихте.атомика си мисли, че ударил сикса там по измислено не можеше да го направиме, но както и да е.аз може да си бия танкери и каси ама нали знаете за сега флотата си ми е жива и здрава, а ани сикса от кой мислиш, че видя да прави 5 планети с търговски макс?аз не съм местил всички планети и изледователски си имам нищо не е фатално.И за малката ми флота да кажа, че и 2мата с това, което атакуваха бяха с по 50/60к точки по-назад след битка с мене....радвайте се и пернаментния мод е за ламерите дето си жалят некви картинки на кораби...
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
gonzosmile

Мнение от gonzosmile »

wip написа:Цитат(wip @ Dec 28 2007, 02:59 PM) Не и ако са построени до последния левел ;)
макумба го беше направил предният рунд :c022:
разруши, за да направи нова колонийка за .... :girl_witch: - помните сигурно ....
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

cuf написа:QUOTE(cuf @ Dec 28 2007, 03:41 PM) Охоооо ма вия и флота сте имали не само мини :c022:
Къде ходиш ве легенда :) Дигай фабрика за алкохол и казвай кога ще си пиеме :)

Добър % , Сево :) Наздраве там и да трепеш още така :D
Последна промяна от Kisi на пет дек 28, 2007 3:44 pm, променено общо 1 път.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”