[X] STORM vs [ЙО-ХО-ХО] Storm_Rider

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
BacardiBreezer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет мар 30, 2007 12:50 pm
Контакти:

Мнение от BacardiBreezer »

то май всеки може да си разруши сградите на дадена планета :lol:
Носим цайси проблем!?
[00:22:07] Vorhees каза: е**ам са ,знаеш че те обичам много
[02:03:48] Георги каза: важно е да си рокер и да ти смърди (тука аз цензурирам и няма да кажа патката ами оная работа :lol: )
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

Правете сравнение как стпелят ЗНС-тата на СТОРМ 1-во със 8800000 после със 4000000 !!!Иначе браво на СТОРМ че поне е имал късмет да бутне планетата :bravo: :crazy_pilot: :a013: :a055:
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
Потребителски аватар
wip
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 08, 2005 9:56 pm
Контакти:

Мнение от wip »

BacardiBreezer написа:QUOTE(BacardiBreezer @ Dec 28 2007, 01:51 PM) то май всеки може да си разруши сградите на дадена планета :lol:
Не и ако са построени до последния левел ;)
Потребителски аватар
anche
Редник (Private)
Регистриран: нед окт 08, 2006 4:44 pm
Контакти:

Мнение от anche »

И честно казано всичко почна като Storm_Rider ме занули, изнесе ми всичките танкери, не че не се възстанових
Ама Кало, Кало, така ли не разбра, че не се бият момичетата, а се пазят и уважават.
Сега те чака същата съдба, както беше миналия рунд на втора вселена.
Перманентен мод, ако искаш да ти оцелее флотата и в детмача да се сбиеш.
Наслука Кало :girl_witch:
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

wip написа:QUOTE(wip @ Dec 28 2007, 02:59 PM) Не и ако са построени до последния левел ;)
И бих попитал сега - ЗАЩО мислиш, че не могат, ако са построени до последния левъл
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
fub4e
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт ное 08, 2005 2:01 pm
Контакти:

Мнение от fub4e »

Малка смешка вземи и си се скрий в синята си дупчица и недей излиза от там. Къв си ти да говориш, че някой бил миниор, като знаеш, че всяка капка от флота ти е направена от ресурс от мините ти. ХА ХА ХА. Нали беше ПРО бе с главно П. Къде ти излетя планетката тогава ? Искам да те видя сега какво ще правиш с газта и как ще си вдигнеш флотата.
Ти ли ми говориш за интриги бе смешка. От както играя от всеки един човек чувам само едно - "играя за да изтрия кало". Когато се помислиш за господ, идва времето някой да те приземи, аз ти го бях написал, ти не ми повярва. Е това е само началото. Обещавам ти да имаме още срещи. Смешка ! Ти ли ще ми говориш за достойнство и чест, ето сега ще покажа на хората какви съобщения изпращаш :

Storm_Rider
2007-25-12 15:39:57 Докладвай

da ne se 4udi6 e sa kato te udara i
na poslednata planeta togava 6te
otida v io ho ho da ne si misli6 4e
sam te atakval dokato sme nap

Бате с извинения за думите ама това са курвенски изпълнения, играя от 3 години тази игра и втора такава мишка не съм виждал и не съм и чувал да е имало. Това да излетиш само с цел да бутнеш нечии сателити те прави най - големия летец в историята на булфа, признавам те, аз ти го казах още тогава, много си добър по празни планети и срещу сателити. Моя съвет към тебе е да влезнеш в настройките, там има едно такова нещо като искам да изтрия акаунта си, и повече да не се появяваш в тази игра. Или пък да се регнеш на ново и да внимаваш да не минеш 5 к точки, там ще си господ. И токовиж някой ти повярва.
Последна промяна от fub4e на пет дек 28, 2007 2:16 pm, променено общо 1 път.
Venturae memores iam nune estote senectae, sie nullum vobis tempus abibit iners.
Потребителски аватар
Legolaz
Редник (Private)
Регистриран: ср сеп 26, 2007 1:13 pm
Контакти:

Мнение от Legolaz »

Браво хубавичка битка.Добре,че и двамата сте ми зелени,че мраза да ме нападат с ЗНС,мноо е гадно. :a013:
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

Legolaz написа:QUOTE(Legolaz @ Dec 28 2007, 03:23 PM) Браво хубавичка битка.Добре,че и двамата сте ми зелени,че мраза да ме нападат с ЗНС,мноо е гадно. :a013:
хахахахахахахха Бате има и хора с по малко точки със няколко ЗНС-та
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Dan7e, точно Вацата и Ангела ми обясниха и на мен-в края атаката е само на звездите, без %-те.
So we crawl.
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

Охоооо ма вия и флота сте имали не само мини :c022:
БФ АЛКОХОЛИК
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”