[X] STORM vs [ЙО-ХО-ХО] Storm_Rider

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
anche
Редник (Private)
Регистриран: нед окт 08, 2006 4:44 pm
Контакти:

Мнение от anche »

Преди няколко дни се събрахме в скайпа няколко човека да обсъдим набезите на Storm_ridera.
STORM и atomic бяха скарани ,но за общото благо на двата съюза Archangels и X те се помириха обсъдиха тактика как да го ударят и къде.
Междувременно Storm_ridera направи колония на 3:276:15 да удря новият играч на Архангелите Horus.Няколкото му атаки не доведоха до нищо съществено.
STORM и atomic решиха да направят колонии до главната на Storm_ridera.Целта беше ясна да го оставят само с гола флота.Тя беше най-развитата му планета.Следяхме Storm_ridera кога ще влезне.Дните летяха и най-накрая той се престраши да влезне.Разбира се почна пак да заплашва колко велик бъгер бил как щял да ни посрещне.Първи литна STORM обади се по телефона на atomic и той веднага влезна и пусна атака.Времето течеше нито бяха нагласени атаки нито нищо знаехме просто ,че Storm_ridera не може да стационира флотата си през 2 галактики.STORM беше пуснал на пиратски 2хх изтребителя който Storm_ridera посрещна.Падна малко рециклаж.
И след 20 мин първата пусната атака мина ...

http://st0rm.hit.bg/STORMvsstorm_ridera.htm

50% вече си отмъстихме за набезите и занулени наши приятели - занулени подло от Storm_ridera.
Сега идва ред и на неговата флотичка. :crazy_pilot: :crazy_pilot:
Последна промяна от anche на пет дек 28, 2007 1:33 pm, променено общо 1 път.
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
Потребителски аватар
wip
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 08, 2005 9:56 pm
Контакти:

Мнение от wip »

Поздравление за смелостта и късмета на STORM!
Лошо за съюзника!
Storm_Rider айде взимай се в ръце и им направи вселената тясна! :crazy_pilot: :girl_witch:
Последна промяна от wip на пет дек 28, 2007 1:57 pm, променено общо 1 път.
Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

мина метал 10,кристал 7,соларки там некви имах 3то ниво,складове по 12 ниво май само газта 11.тертери 1,11 робота,корабостроителница 11,изледователски8,търговски 7,това беше на планетата, незнам как ще ги прежаля сега таман обсъждам с 1 приятел как да се самоубивам :c022: тая "гола" флота добре, че не ви посрещна щяхте бая да се кръстите, но в крайна сметка съм натупания и таман си мислех, че плановете ми излизат перфектни само дето това падане на главната бе малко непредвидено :dizzy: :dizzy: ще се видиме след 2 дена до тогава трябва измисля кво да права тая флота дето майче повече ми пречи от колкото помага :) а за сево уникален е цял рунд плете интриги как да стане пръв са малко го бъзнах само прецака си цялата игра само за да лети планета без мини,изумява ме...и да знаете ако ви разправя, че има по 25то метал мини не му вярвайте ако не е максвал газта де,защото 7200 енергия на 3 планети не е малко :crazy_pilot: :crazy_pilot:

Успех
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
Потребителски аватар
InSaNe__ShAdY
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 04, 2007 10:57 am
Контакти:

Мнение от InSaNe__ShAdY »

Ето едно добро бекъпче
http://saa.hit.bg/STORM.html

Поздравления на СТОРМ дано следващия пък мишока на не избяга :bravo:
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Aве тука бъг или е факан бекЪп-а ?

1 рунд ЗНС-тата стрелят с 8800000
А в края-4000000
So we crawl.
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

InSaNe__ShAdY написа:QUOTE(InSaNe__ShAdY @ Dec 28 2007, 02:43 PM) Ето едно добро бекъпче
http://saa.hit.bg/STORM.html

Поздравления на СТОРМ дано следващия пък мишока на не избяга :bravo:
При положение, че флота му беше през 2 галактики в 3та, не знам как точно е `избягал` от битката...

куул - след края на битката се взимат базовите тсойности, без % атака
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Потребителски аватар
anche
Редник (Private)
Регистриран: нед окт 08, 2006 4:44 pm
Контакти:

Мнение от anche »

Storm_Rider написа:Цитат(Storm_Rider @ Dec 28 2007, 02:40 PM) мина метал 10,кристал 7,соларки там некви имах 3то ниво,складове по 12 ниво май само газта 11.тертери 1,11 робота,корабостроителница 11,изледователски8,търговски 7,това беше на планетата, незнам как ще ги прежаля сега таман обсъждам с 1 приятел как да се самоубивам :c022: тая "гола" флота добре, че не ви посрещна щяхте бая да се кръстите, но в крайна сметка съм натупания и таман си мислех, че плановете ми излизат перфектни само дето това падане на главната бе малко непредвидено :dizzy: :dizzy: ще се видиме след 2 дена до тогава трябва измисля кво да права тая флота дето майче повече ми пречи от колкото помага :) а за сево уникален е цял рунд плете интриги как да стане пръв са малко го бъзнах само прецака си цялата игра само за да лети планета без мини,изумява ме...и да знаете ако ви разправя, че има по 25то метал мини не му вярвайте ако не е максвал газта де,защото 7200 енергия на 3 планети не е малко :crazy_pilot: :crazy_pilot:

Успех
Падането на тази планета е ключов момент и ти много добре знаеш щото те порязаха и сега няма складове от битки (щото другото е само колонии), няма търговски, няма изледователски и трябва да стоиш повече време онлайн за да си възвърнеш загубите. А флотите са им добри и ти го знаеш. Даже бяха готови и да ги срещнеш. А рециклажа го събираме уверявам те. :a013:
А за интригантството , честно казано и ти не падаш по долу, но каквото си надробил това сега ще сърбаш :p140:

Edit: Maat - това беше и целта да си раздели флотата и да няма начин да посреща или ако посрещне да е с цената на много средства и газ
Последна промяна от anche на пет дек 28, 2007 1:50 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
^Iliev^
Редник (Private)
Регистриран: нед фев 11, 2007 4:05 pm
Контакти:

Мнение от ^Iliev^ »

Аз знам само че интриганта е Storm_Rider а се мачи да искара всички други такива пак тои света вода ненапита нямам думи така се излага че ......
За мен е чиста п...А с извинение !
Евала Storm ся му бутни всичко другия пат да знае с кой си има работа ! :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Има една поговорка "Който гроб копае сам пада в него" ;)
Последна промяна от ^Iliev^ на пет дек 28, 2007 2:02 pm, променено общо 1 път.
Когато се цепиш от Колектива-Колектива ти го нацепва Колективно ! ;)

Потребителски аватар
atomic
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 18, 2007 9:09 am
Контакти:

Мнение от atomic »

калчо калчо ами ти бе колко си смешен 2-ри беше само мини и някаква мизерна флотичка,добре че си събори мините да я имаш тази флота сега иначе незнам в колко рунда падаше преди може би 6-7 :) не че сега не падаш пак,ти не ми вярваше колко флот имам,а аз като ти предлагах да те отказвам от рунда и да ти дам почивка ти ми казваше да не те летя и да те оставя да си биеш слабите.Как може след като летя по мои приятели да ме молиш да ти помагам да летиш по STORM батко скрии се в синия цвят но ако решиш да излезнеш колонията ми ще е до флотата ти и ще те чакам тамън да се увериш колко кораби имам и как ти слагам краи на играта :) и не забравяи мино,че аз 1 път се занулих и пак имам повече флот от сумати народ :) и ацц-то ми не е без мини като твоето ,а ти тая флота я постигна като си разби ацц-то :P
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

CooL написа:QUOTE(CooL @ Dec 28 2007, 02:46 PM) Aве тука бъг или е факан бекЪп-а ?

1 рунд ЗНС-тата стрелят с 8800000
А в края-4000000
дали да ти кажа ... хайде ще ти кажа :)

4000000 е чистата им атака без бонуси :) сложи + 120% атака и познай какво получаваш :)

Сторм на квадрат чакаме развитието :)

П.П. бах ва в спамерите за 1 мин 5 мнения...
Последна промяна от VaCaTa на пет дек 28, 2007 1:52 pm, променено общо 1 път.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”