.........
- expendable
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: ср яну 18, 2006 12:29 am
- Контакти:
- WhiteSnake
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
- Контакти:
- expendable
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
- blood_dodo
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: чет дек 30, 2004 7:31 am
- Контакти:
Браво.
Само не ми хареса момента с бузата... Това е крайно погрешно тълкуване, че като те ударят, трябва да им позволиш пак (обръщаш другата буза)... Да, ама не - идеята, вложена в тези думи е, да се обърнеш настрани и да се отдалечиш и да видиш как Бог ще го накаже, без да се налага ти самият да го правиш... Не да седиш там и да чакаш... То се едно българските политици
Само не ми хареса момента с бузата... Това е крайно погрешно тълкуване, че като те ударят, трябва да им позволиш пак (обръщаш другата буза)... Да, ама не - идеята, вложена в тези думи е, да се обърнеш настрани и да се отдалечиш и да видиш как Бог ще го накаже, без да се налага ти самият да го правиш... Не да седиш там и да чакаш... То се едно българските политици
QUOTE (dim4o)Пияници пусштиняци и завирачи под каосовото бюро сте виййй[/quote]
[url=http://youtube.com/watch?v=8GSmsoZ79Rk]Youth kills entire family in bloodthirsty rampage[/url] :):):)
[url=http://youtube.com/watch?v=8GSmsoZ79Rk]Youth kills entire family in bloodthirsty rampage[/url] :):):)
- expendable
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
- WhiteSnake
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
- Контакти:
Отново не мога да не призная, че написаното от теб ме трогва, обаче този път ме навежда на малко по-различни размисли. Мисля, че хора трябва всеки ден да се чувстват както в твоята "Коледа" и смисълът на съществуването на този Първообраз и пример за подражание е именно в това - да стане ежедневие, а не хората да се връщат към него само по празниците и да преоткриват малките, но толкова важни неща от живота, които подритват в надпреварата си със забързано ежедневие. Някаква щура гонитба със слънцето, което в крайна сметка пак залязва, за да изгрее отново зад нас и надпреварата не започне от начало до следващата Коледа.
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
- expendable
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Последна промяна от expendable на вт апр 08, 2008 6:17 pm, променено общо 1 път.
- expendable
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
- expendable
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
- dddeeekkk
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт ное 28, 2006 4:09 pm
- Контакти:
Аз съм от тези, влизали няколко пъти в темата но неписали(поне не скоро)...Сега дочетох това, което бях пропуснал и все повече се убеждавам че каквото и да кажа ще е малко
БРАВО!
Макар и на места мненията ни да се различват като цяло погледа ти върху живота съвпада с моя
След последния пост си мисля че ще спреш да пишеш, а не трябва
Но ти си знаеш 
Макар и на места мненията ни да се различват като цяло погледа ти върху живота съвпада с моя
След последния пост си мисля че ще спреш да пишеш, а не трябва
[url=http://userbarz.com/][/url]