Какво мислите за промените от следващия рунд?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

Със Или Без нововъдения,ще се регна...ще заиграя,пък ако проличи да се развивам,значи ми харесва обликът :a055:
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

ЦитатВсеки бомбардировач има 0.05 шанс да унищожи едно ниво на произволно избрана сграда. Максимален шанс 50%.
При ЗнС - първи се тегли лотарията ще унищожи ли планета или не. Ако унищожи, битката приключва. Ако не се изчислява вероятността ЗнС да унищожи нива на сгради както следва:
1/2 ЗнС - 50% шанс да се унищожи ЕДНО ниво на ЕДНА сграда.
3/4 ЗнС - 30% шанс да се унищожат ДВЕ нива на ЕДНА сграда.
5 или >5 - 40% шанс да се унищожат ПО ЕДНО ниво на ВСИЧКИ сгради[/quote]

Само едно се чудя: Дали остава, при срутването на сградите на защитника да не му се намаляват точките от похарчен ресурс?!
И друго: Не беше ли по-добрия вариант при срутване на сграда да даде рециклаж, а щитовете най-вече Големия да си останат без да пускат рециклаж... :c022:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
petar1981
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
Контакти:

Мнение от petar1981 »

Mr Max написа:Цитат(Mr Max @ Dec 26 2007, 06:18 PM) Със Или Без нововъдения,ще се регна...ще заиграя,пък ако проличи да се развивам,значи ми харесва обликът :a055:

ПОПЕ щом ще се регваш и аз щете последвам. Дано да се върнат старите зомбячи в 1-ва тогава ще е шоу. :a055:
petar1981 лс към TUNJO

Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

LorD DemoniC написа:Цитат(LorD DemoniC @ Dec 26 2007, 05:28 PM) Пичламето ви го каза ... Ники и ти дебел за какво професирате не ми стана ясно ...
Преди ревяхте,че конфедерата бил невероятна раса заради танкера ... Пуснаха ви пазар ся сичко нокси и търгува ...
Каквото и да стане ... 100% съм сигурен каквото и да стане занапред ВИЕ и такива като вас ще реват за нещо ... Такава е подредбата във вселената ... Или поне във булфлийтската ;)

Поиграйте вижте как седят нещата пък тогава анализирайте ... че всички Ванги станахте ...
.но поживьом,увидем са казали руснаците.

Лорде,казах ти ЧЕТИ,ма ти на по самоковски,не та не.вземеш се ограмотиш кво ща правим.
Последна промяна от niki_god на чет дек 27, 2007 8:29 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Между другото, това за Бомберите беше моя идея, по-точно моя и на Mor7aLSho7. Само да отбележа :) :) :)
Може да не сте се сетили за това от мен, но ако разровите раздел "Предложения" ще намерите темата. Ако не е изтрита разбира се.

Редакция Serial_H:
Идеята е доста по-стара :)
Редакция Куул:
Мчи предложението е от около 1 година ...
Последна промяна от Maimuna на чет дек 27, 2007 11:29 am, променено общо 1 път.
So we crawl.
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

Всъщност сега като се засмия се сещам за още 1 промяна ... която може да бъде въведена
Идеята ми дойде от битката на касапа срещу джак даниелс
Имаме свалена планета със знс факт
Към нея се връща флота с мисия атака ... флотата няма как да избегне кацането във нищото факт
Добре защо тогава точките на защитника която флота каца в нищото не падат със изчезването на флотата , все пак флотата изчезва а точките не , наистина рециклаж няма .... никой не дига БТ ... но все пак нещо като не е твое защо тряя да ти го броят запас ??

100%та сигурен съм че предложението не се дава за 1ви път ,предпочитам тук да си постна мнението че можехте да направите още 1 лекииичка промяна :P
Айде със здраве и приятно изкарване на нг :)
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

dim4o написа:Цитат(dim4o @ Dec 31 2007, 10:46 AM) Всъщност сега като се засмия се сещам за още 1 промяна ... която може да бъде въведена
Идеята ми дойде от битката на касапа срещу джак даниелс
Имаме свалена планета със знс факт
Към нея се връща флота с мисия атака ... флотата няма как да избегне кацането във нищото факт
Добре защо тогава точките на защитника която флота каца в нищото не падат със изчезването на флотата , все пак флотата изчезва а точките не , наистина рециклаж няма .... никой не дига БТ ... но все пак нещо като не е твое защо тряя да ти го броят запас ??

100%та сигурен съм че предложението не се дава за 1ви път ,предпочитам тук да си постна мнението че можехте да направите още 1 лекииичка промяна :P
Айде със здраве и приятно изкарване на нг :)
Точно затова.... в един момент се оказваш с един тон кухи точки.........
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

То там е и идеята ... какъв е смисъла , да прецакваш един играч наистина ... но мисля че е прекалено грубо ... тва си е чист гейм оувър ...
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Bananov
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от Bananov »

Страхотни промени - много ме кефят
Особено това че ще може да се напада със сателити - значи ще могат и да се престационират

http://cp.hanovete.com/bulfleet/doklad.php?id=1

И още по яко е че едни от първите кораби които падат са транспортните

малко не ме кефи новата раса, че за специалния кораб трябват 8 ниво плазмени и 5 ниво свръхскорост, пък и нещо не мога да намеря любимата ми тема "Кое колко струва в БФ", ама то от как влезнахме в европата нищо не се знае колко струва ( освен нанокредитите ) :)

Иначе поздрави за новостите - готено е
to4ilimonada
Редник (Private)
Регистриран: чет фев 15, 2007 9:30 am
Контакти:

Мнение от to4ilimonada »

почна ли рунда бряя???
Отговори

Върни се в “Off Topic”