varkulak написа:Цитат(varkulak @ Dec 26 2007, 04:54 AM) пффф зле си баце,и живота ти си такова олигофренче,няма да прокопсаш ти в живота,аххх няма думи ти си един простак пак я изкара на обиди,ти си психически недоукрепено дете,мислиш си че дразниш другите като ги обиждаш,не е така дразниш ги с олигофренията си,колкото до тая тема дори аз гласувах за себе си,за да се радват тъпаците като тебе,ама ти си неразбрано четириного куцо магаре,от теб няма да излезе нищо за пореден път ти го казвам,с наи кратки думи ти си един презерватив в дамската чанта на детственица
С обидите си можеш да накараш и някои друг човек да те напсува само,надявам се някои модер да ти даде малко бан за почивка
Намерил кой да ми го каже...честно казано ми е през оная работа дали дразня другите.Свикнал съм да казвам каквото мисля, а не да се правя на учтив.Още по през оная работа ми е къде и как си гласувал.И най през оная работа ми е какво мисли тъп неграмотен и самовлюбен ******** като теб

Поне мога да пиша грамотно на български език, нещо с което ти едва ли ще успееш да се похвалиш.

И намерил кой да ми държи сметка как ще се реализирам...може и 1000000к долара да взимаш на месец, но все пак си оставаш един обикновен БАЧКАТОР

Дано осъзнаеш колко си жалък
@спийди, еми съжалявам, че не съм зомби и съм в мод по празниците....олигофрени, които са без личен живот и играят на Коледа - много.

Аз предпочитам да си пия с близки и познати и да не мисля за купчина виртуални картинки

Всеки с проблемите си - някой с махмурлук, други - с флота...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]