Какво мислите за промените от следващия рунд?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
italianpower
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 11, 2007 9:24 pm
Контакти:

Мнение от italianpower »

Хохохох, баси якото, за тоя рунд специално ше се върна да поиграя, че новата раса и новия кораб ме кефят максимално!!! :a013:
Пиратите ше рулираааат! :a013: :dizzy:
А и скина е перфектен!
Въобще супер яки промени :a055: Наздраве за екипа.

А, и Cool, рулираш баце :a013: :a013:
Последна промяна от italianpower на пон дек 24, 2007 11:29 pm, променено общо 1 път.
[url=http://imageshack.us][/url]
ЦитатMiuMiu: MIke, what do u prefer: N*SYNC or BackstreetBoys?
Mike: slow death[/quote]
ice claw
Редник (Private)
Регистриран: чет юли 05, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от ice claw »

се ви духа се ви вали на некои!!!! ПРОМЕНИТЕ СА ПЕРФЕКТНИ :a055: :a055: :a055:
Ако монтират АК -47 на бойните кораби...

[quote="Karbankal"]Цитат(Karbankal @ Mar 6 2008, 06:04 PM) Ти и онзи великан ххл направо се скъсахте.[/quote]

[image]http://vmp.hit.bg/bf/bfplayer-1.png[/image]
Потребителски аватар
zelen
Редник (Private)
Регистриран: съб сеп 22, 2007 2:28 pm
Контакти:

Мнение от zelen »

5. Нов вид класация - 3 точка спечелени от изхарчен ресурс = 1 точка в официална класация. 1 бойна точка = 1 точка в официална класация. Коефициент за атака остава по точки за изхарчен ресурс.

това не решава проблема с хората които стоят на малко точки . мога да си стоя на 15-16к и да бия по слабите и месец преди края на рунда да започна да качвам точки . Което ще стане доста бързо при наличието на големи каси .Според мен 3:1 не е наи добрата комбинация
Empire
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет авг 03, 2006 12:11 pm
Контакти:

Мнение от Empire »

Играта въобще не се е "развалила" заради нововъведенията,просто някои не са могли да се приспособят към тях.
Старите "ДЗвеЗди" се заменят с нови.

Ще се регна,а ако ме изкефи ще играя и до края :P
[url=http://bulgaria.forumotion.com][/url]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Dec 24 2007, 05:08 PM) О велики лорде на глупостта,опс на демоните(извинете ме,нещо ми се заметна ръката по клавиатурата,да не се обидят ся някой хора,грешка в писането стана),мисля че ако бе прочел малко по задълбочено поста ми,където съм описал защо смятам е дебалансирана,нямаше да се налага падналия(един СССР -ц),да ти обяснява(какъв позор)цялата работа.и адаш само да допълня,че двойното карго същото е голямо предимство.сега за да си що годе добър пират ти трябват между 500-1000 изтребителя,а да го сметнем по миопски :) .но от друга страна пък не се лишаваш съвсем от възможноста да си направиш що годе читав боен акаун с малко пиратски функции :a013:

Адаш, вече не ти трябва и да си пират...миопите като дръпнат със скоростите и мините в началото заради бонусите откъм кристал/по-евтини проучвания/бонус от соларни, след това могат да си карат по чисто топаджийски - мини, мини, скорости, рециклажи...а да не говорим, че от и-тата ще взимат по-големи рециклажи отколкото останалите в топа...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

И не само рециклажи ами и бая WP така че флотаджиите да не ги настигнат ;)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Е в случая, WP няма да са директно засегнати, но по-големите рециклажи ще им дават бонус в реалното точкуване, докато при бойните ще са един вид "наравно" с другите.Все пак - на приказки може да е супер-небалансирана(поне така изглежда), но ще видим в играта дали ще е така...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Това което според мен трябва да се промени е коефициентът за атаки да се определя не според точките от изхарчен ресурс а според коефициента който се взима в крайната класация :) Тогава като че ли ще е по интересно според мен ;)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

Просто миопа компенсира танкера на конфите, заради по-евтините скорости
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

Maat написа:Цитат(Maat @ Dec 26 2007, 03:08 PM) Просто миопа компенсира танкера на конфите, заради по-евтините скорости
Пичламето ви го каза ... Ники и ти дебел за какво професирате не ми стана ясно ...
Преди ревяхте,че конфедерата бил невероятна раса заради танкера ... Пуснаха ви пазар ся сичко нокси и търгува ...
Каквото и да стане ... 100% съм сигурен каквото и да стане занапред ВИЕ и такива като вас ще реват за нещо ... Такава е подредбата във вселената ... Или поне във булфлийтската ;)

Поиграйте вижте как седят нещата пък тогава анализирайте ... че всички Ванги станахте ...
Отговори

Върни се в “Off Topic”