[Star Dragon] Kashmir Vs. [Комунатa] Grishata89

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Kashmir
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 03, 2006 10:29 am
Контакти:

Мнение от Kashmir »

За тези, които ме познават не е тайна, че имам лош нрав. Нямам нищо против опонента си - просто преди време той ме нападна и това бе повода за тази битка;

[Star Dragon] Kashmir Vs. [Комунатa] Grishata89

Рециклажа естествено не стигна до мен(не че изобщо съм се надявал някой да ми го върне заради едната добра воля), тъй като кражбата на чужд рециклаж тук се счита за гордост.

За много хора воденето на подобни битки си е глупост граничеща с лудост - за мен обаче е важно удоволствието от хубавата битка.
Пожелавам скорошно възстановяване на Grishata89 и Честита Коледа на всички!
Последна промяна от Kashmir на вт дек 25, 2007 10:26 am, променено общо 1 път.
[url=http://stardragon.awardspace.com][/url]
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Охх как се кефя на битки на Драконите :) Браво, Кашмир ! Да не ти пука за никакви рециклажи-важна е тръпката !
So we crawl.
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

готина битка жалко за реца :( абе шоу да става аз поне се старая да си събирам реца :) .докато не знам на другите каква чест им прави само да крадат чуждите рециклажи и после аз съм голям играч бла бла бла
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
darthrado
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср апр 04, 2007 3:09 pm
Контакти:

Мнение от darthrado »

Страшна битка приятелю :a055: . И да не ти пука за реца. Победата е най-важна, а реца е за тези които гонят класация. Продължавай в същия дух. С нас, Драконите шега не бива :p020: :crazy_pilot:
[color=#990000][url=http://bulfleet.com/?recruit=410051][/url]
[/color]
D0m1n33r

Мнение от D0m1n33r »

star dragons ,come to me in 2 228 10 :c022:
DIMENTORA
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 23, 2007 9:03 am
Контакти:

Мнение от DIMENTORA »

кашмир момче що не ми каза по-рано да ти помогна малко с реца щях да намеря някои приятел да ти помогне и да ти го варне ако не целия то половината :( аз фанах 4милиона кристал ама нз че ти си го бутнал тоя и поне 2 милиона щях да ти варна ама вече кристала е използван сорри :( иначе добра битка тоя отначалото на рунда ми се силеше колко е добар и то сега си личи кои е по-добрия ....

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ
Последна промяна от DIMENTORA на вт дек 25, 2007 12:39 pm, променено общо 1 път.
FanBG
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 06, 2007 11:49 pm
Контакти:

Мнение от FanBG »

Хахах Дименторе ти като виден 15 годишен все още обучаващ се на тая игра не говори защото ден след като се нанесох до теб и ти изгърмя и след това ми хленчеше с 1000 извинения! Сега ако те хвана и ти и Кашмира ще заминете от рас! И двете флоти да си съберете пак шанс нямате. Кашмира се оказа пич поздравявам го за битката знам че го дебнеше от известно време и, че е един от добрите играчи. За жалост той няма толкова много време за игра! Диментор.... кротувай си защото няма да живееш още много с тия коментари :)
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

FanBG написа:Цитат(FanBG @ Dec 25 2007, 03:40 PM) Хахах Дименторе ти като виден 15 годишен все още обучаващ се на тая игра не говори защото ден след като се нанесох до теб и ти изгърмя и след това ми хленчеше с 1000 извинения! Сега ако те хвана и ти и Кашмира ще заминете от рас! И двете флоти да си съберете пак шанс нямате. Кашмира се оказа пич поздравявам го за битката знам че го дебнеше от известно време и, че е един от добрите играчи. За жалост той няма толкова много време за игра! Диментор.... кротувай си защото няма да живееш още много с тия коментари :)
Надушвам ли поредния гр :plezZz: ешник,чадо недей да заплашваш,оти дедо господ гледа!
FanBG
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 06, 2007 11:49 pm
Контакти:

Мнение от FanBG »

В правото си съм да заплашвам когато съм добре запознат с начина на игра, флотата и хората, които заплашвам :) Дразня се когато хората говорят, а нищо се вършат....
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”