Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Изтрийте миналата тема. Това са номинацийте-давам пълното право на Амнести да корегира темата. Моля гласувайте.
ПП:Всичко е на шега, надявам се да не се обидите хехе
ПП 2:Внимавайте с 3-тата анкета, после да няма "що съм баннат" :D
ОБЯВЯВАМ ФОРУМНИЯ СЕЗОН ЗА ОТКРИТ
Последна промяна от Maimuna на вт дек 25, 2007 2:00 pm, променено общо 1 път.
Можете да гласувате за колкото си искате във всяка анкета, ако не сте разбрали. Т.е.-за Румпи и Макс за спамер, за Върки и Канг за ревльо и Хера и Амне за крале хехе
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Пфу, мен ме няма нещо :-) Начи вадя голямата брадва да наваксам до нова година!
[quote="100jan"]Принципно не обичам моралистите, защото това са прикрити мръсници.[/quote]
[quote="misterya"]\View\Encoding\More\Unicum (INSO) :)[/quote]
[quote="Xepa"]ПРАВАТА не ви дават акъл.[/quote]