ТРАЛАЛАЙКО ВС некъв Умрелак

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Г-н Храбреца ли си там или нещо друго...
Това показва само колко ти е умствения багаж на тебе
точно.Така като гледам май е един такъв....ню,ню,,,ню
мъничък :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Newromancer на пон дек 24, 2007 8:50 am, променено общо 1 път.
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
xrabreneca
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юни 13, 2007 8:49 pm
Контакти:

Мнение от xrabreneca »

Newromancer написа:QUOTE(Newromancer @ Dec 24 2007, 09:48 AM) Г-н Храбреца ли си там или нещо друго...
Това показва само колко ти е умствения багаж на тебе
точно.Така като гледам май е един такъв....ню,ню,,,ню
мъничък :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ми кво да правя.... прост съм си... не съм като вас О велики гений на булфлийт вселените :) Може да съм всякакъв, но поне не съм гъзолизец и си казвам нещата в прав текст, не да не гледам да не обидя великия и всемогъщ летец трало, за който всички са каси, за да не ме удари :) Такива сте си вие - мишоци ! И мишоци ще си останете :) Квото и да ми говорите, не можете да ми стъпите на малкия пръст за каквото и да е, така че си бъркайте в гъза и не ме занимавайте!
tralalaik0
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 26, 2007 11:12 pm
Контакти:

Мнение от tralalaik0 »

ХРЪБРЪНЕЦЦЦЦЪЪЪЪ мерси брато за рекламата ти напрао ме качи в небесата аз си имам самочуствоето на луид летец ама ти с тея думи че сички ми лижат гъзъ за да не ги налупам напрао не знам къде ме качи хахахахаха леле пич ти имаш маи много болен мозък или както казаха по горе мноооооо малко умствен багаж ама кво се прави
ВЛЕС СИ В АКК щото в момента те крадвам :)
тва е само една игра иди пии една студена вода

един ню...ню...ню хахахахха МУНИЧУК
Последна промяна от tralalaik0 на пон дек 24, 2007 9:05 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Каса ще викаш на баба си ве смешник такъв.
Във момента съм на второ място по Бт във втора
Мините са ми на най-якото ниво -Непостроеното.
И да и аз казвам нещата във прав Текст и те са че:
Тралалато може да е всякакъв но каквото каже го прави
а вие само заете да лаете тука във форума.
Това е последния отговор който пиша по тази тема,не мога да си
позволя лукса на господин ню..ню... да падна толкова ниско,
колкото него.
Останете си със здраве не искам да си развалям празничното
настроение със изказванията на некви си спамери и ламери :a055:
Последна промяна от Newromancer на пон дек 24, 2007 9:12 am, променено общо 1 път.
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
tralalaik0
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 26, 2007 11:12 pm
Контакти:

Мнение от tralalaik0 »

:c018: :oh_kotiooo: :plezZz: :smeeh: :yako: :yako:

а сега предлагам наистина ню ню ню да млъкне като вижда че е прост и да отива за подараци все пак е коледа след някои друг час пожелавам приятно искарване на коледните празници супер испращане на старата и посрещане на новата година
наздраве на всички :a055:
Последна промяна от tralalaik0 на пон дек 24, 2007 9:16 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

tralalaik0 ся 3 дини или ?
xrabreneca
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юни 13, 2007 8:49 pm
Контакти:

Мнение от xrabreneca »

Ще послушам съвета на премъдрия охлюв :) И ще ви оставя с великите ви успехи на територийте на една игрица :) Сънувайте си яките картинки и оставете нас простосмъртните да си живеем живота :) Все пак ще се сещам за вас като виждам кръстосвачите летящи из небето ;) Весела коледа и нова година пред компите :) Дано поне за миг ви спре тока и излезнете да се повеселите с останалите ;)
PsyComa
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 30, 2007 9:51 am
Контакти:

Мнение от PsyComa »

обаче всеки който се пише много отворен,като му набият канчето,изведнъж спира да го интересува всичко,а другите стават зомбита дето картинки гледали,а той над тея неща... вече изобщо не му дремело и пиел , работел , изкарвал много пари , ебял в живота и се неща в тоя дух , а другите зомбита ,а той пребит , но в живота много голям :lol: бля бля бля храбренеца нема се тревожиш - всеки втори пребит като теб го изнася тоя репертоар в стил това е само игра ... и т.н че е игра , игра е ама се научи да губиш достойно , не да обиждаш другите за това което ти не умееш :a055:
Потребителски аватар
kasapa
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:30 am
Контакти:

Мнение от kasapa »

Браво Атанасе добра битка а дали си на печалба да не ти пука как сам те учил ( Бий чорбата по главата... ) хаиде продалжаваи и да не ме посрамиш еии
мачкаи на ред :) :a055:
Потребителски аватар
zulu
Редник (Private)
Регистриран: пет юни 08, 2007 5:09 am
Контакти:

Мнение от zulu »

браво на нападателя хубаво го е схрускал :girl_witch:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”