ТРАЛАЛАЙКО ВС некъв Умрелак

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

fiesta
Редник (Private)
Регистриран: вт май 01, 2007 10:13 am
Контакти:

Мнение от fiesta »

InSaNe__ShAdY написа:Цитат(InSaNe__ShAdY @ Dec 23 2007, 05:45 PM) Браво поздравления страхотна битка :bravo: За пореден път доказваш че си голям играч :a055:

П.П. Релл като не знаеш как се правят бекъпи къде се редиш

Бекъпа си е много добре.
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Браво тралко хубаво меле си направил , жалко за знс-то че е паднало :(
Ще го полееме още тази вечер :happyppl:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
xrabreneca
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юни 13, 2007 8:49 pm
Контакти:

Мнение от xrabreneca »

Нека има такива битки :) Евала трало, показа че си глупак и се хващаш на циркаджийски номера :D
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

xrabreneca написа:QUOTE(xrabreneca @ Dec 23 2007, 09:29 PM) Нека има такива битки :) Евала трало, показа че си глупак и се хващаш на циркаджийски номера :D
Той може и да е глупак,аз не знам,ама вие сте пълни смешници.Поне да имахте достойнството да го поздравите ...
А защо каза "циркаджийски номера" ?
Защото сте циркаджии и нищо друго не става от вас?
Последна промяна от Skullcollector` на нед дек 23, 2007 8:45 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
BacardiBreezer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет мар 30, 2007 12:50 pm
Контакти:

Мнение от BacardiBreezer »

еваля добра битка :)

п.с. ако знаех точното време на битката щеше да изгориш с 10 млн :lol:
Носим цайси проблем!?
[00:22:07] Vorhees каза: е**ам са ,знаеш че те обичам много
[02:03:48] Георги каза: важно е да си рокер и да ти смърди (тука аз цензурирам и няма да кажа патката ами оная работа :lol: )
tralalaik0
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 26, 2007 11:12 pm
Контакти:

Мнение от tralalaik0 »

а ти ако не знаеш реса беше събран точно 3 секунди след битката никви шансове за друг да го вземе а колкото до храбрънецъ АКО ИСКАШ НА МЕНЕ ДА МИ НЯМА МЕГА ДОБРЕ РАЗВИТА ПЛАНЕТА А ? до защитника много лаеше а сега е тих като тревата а наздраве че бирата ми доиде тамъан тази вечер :) и лека нощ
crab
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 04, 2006 12:25 am
Контакти:

Мнение от crab »

добро мазило, поздрави за нападателят :)

едно нещо в тази битка ми прави силно впечатление - а именно бомберите - вижте как в първи рунд свалят 10 тежки лазера, 3 гауса и 10 м. щита. хайде за лазерите добре пада се шанс - удря тях но после как разпределя демидж на другите две :)
по мои сметки ако бомберите нямат ъп могат поне още 25 щита да отнесат още, но явно са стреляли и по други флоти. Казано с други думи - тралалайко ако тия бомбери не са удряли по флотите - сменяй ги с други флоти свършили са им бомбите :) )
95 бомбера по калкулатор с лекота мажат 27 щита 3 гауса и 10 лазера, без ъпгрейди и с равни проценти
Последна промяна от crab на нед дек 23, 2007 10:53 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
BacardiBreezer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет мар 30, 2007 12:50 pm
Контакти:

Мнение от BacardiBreezer »

е нали го летях дееби реца ;) и следях изчезна на 3 пъти метала и половината кристал след туй някой пак мина взе кристал и газ остана 1,7 млн газ и след рефреш веднага изчезна :) пристинах 20тина сек по късно :(
Носим цайси проблем!?
[00:22:07] Vorhees каза: е**ам са ,знаеш че те обичам много
[02:03:48] Георги каза: важно е да си рокер и да ти смърди (тука аз цензурирам и няма да кажа патката ами оная работа :lol: )
xrabreneca
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юни 13, 2007 8:49 pm
Контакти:

Мнение от xrabreneca »

хаха кучко не си мисли никви историй с гъза, за да радваш публиката, а кажи истината ! Кво сме те псовали бе измекяр? Това че ти показахме че си по-прост от цървулите на дядо ми не значи че сме те псовали! А по въпроса за планетката ми и за защитката на съюзника, просто това че няма да играя една игра ми премества оная работа от левия в десния крачол, сещаш се нали :) А това че пиеш за великия успех че си победил някой в някаква си игра, още повече говори за теб :)

ПС. Много ми е интересно защо всички му лижете гъза на тоя смешник ? Но и на вас ще ви дойде акъла в главата :)
tralalaik0
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 26, 2007 11:12 pm
Контакти:

Мнение от tralalaik0 »

ХА ХА ХА ХА ХА ахахахахахах АХАХАХААХАХАХАХХАХ :a013: пиел съм за битката ти луд ли си е ха ха ха ха ха ха ха ха леле колко ниско падат някои хора ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха пиел съм за битката олелелелеле чек че ме напуши смях абе глупак вчера имахме банкет фирмата където работя бе смешен за тва ме нямаше от 7.10 до 00.10 като се прибрах бе глупав а кво за битката чисто и просто показно вс едни глупаци квито сте вие :)
а тва за играта че ти е през там на мене ми е повече през там ако ми беше на оная работа нямаше да литвам вс защитник и да сам мн к точки на зад а щях да си сбирам от и-та и други бели а не в защита тва беше едно НАКАЗАНИЕ за големите ви муцуни сега разбра ли ?
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”