ТРАЛАЛАЙКО ВС некъв Умрелак
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
tralalaik0
- Редник (Private)
- Регистриран: пон мар 26, 2007 11:12 pm
- Контакти:
какво става некав си съюз ли са какви са им разбих чапките всичко започна ако видите тема КОФТИ ПРЕЦАКАН там тва дете овча кожа ли е не знам каква заедно с храбрънец ли мец ли къв се правят на отворковци и веднага следва бои по двамата та ето ми го отговорът на вашата тема която пуснахте
http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=2634889a
Нападател спечели битката.
На тези координати могат да се съберат: 10653568 метал, 10653568 кристали и 5326784 газ.
Нападател намалява свойте точки с 41590
Защитник намалява свойте точки с 38605.25
рециклажа е до стотинка събран
АЙДЕ БЕ СЕГА ФОРУМНИТЕ ЛЪВОВЕ ДА ВИ ВИДЯ
RADIO_OV4IQ
2007-22-12 21:59:21 Докладвай
Пределно убеден съм че няма да го
направиш! Липсва ти смелост! Ти
атакуваш само празни планети! Нека
действията ти говорят вместо теб!!!
http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=2634889a
Нападател спечели битката.
На тези координати могат да се съберат: 10653568 метал, 10653568 кристали и 5326784 газ.
Нападател намалява свойте точки с 41590
Защитник намалява свойте точки с 38605.25
рециклажа е до стотинка събран
АЙДЕ БЕ СЕГА ФОРУМНИТЕ ЛЪВОВЕ ДА ВИ ВИДЯ
RADIO_OV4IQ
2007-22-12 21:59:21 Докладвай
Пределно убеден съм че няма да го
направиш! Липсва ти смелост! Ти
атакуваш само празни планети! Нека
действията ти говорят вместо теб!!!
Последна промяна от tralalaik0 на нед дек 23, 2007 3:25 pm, променено общо 1 път.
- Newromancer
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
- Контакти:
Бравоооооооооооо Тралалато за пореден път показа че
със него шега не бива.Много добро изпълнение,перфектно
показно как се набива канчето на някой.
Ха наздраве на Тралалато за победата и весело посрещане
на новата година му желая.
със него шега не бива.Много добро изпълнение,перфектно
показно как се набива канчето на някой.
Ха наздраве на Тралалато за победата и весело посрещане
на новата година му желая.
Последна промяна от Newromancer на нед дек 23, 2007 5:18 pm, променено общо 1 път.
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Тралалайко може да ме разсмива с изказванията си,но доколкото помня каза,че ще смачка овчия и го направи.
Освен браво за изпълненото обещание и за куража да бие защитник няма какво друго да се каже
Освен браво за изпълненото обещание и за куража да бие защитник няма какво друго да се каже
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
-
tralalaik0
- Редник (Private)
- Регистриран: пон мар 26, 2007 11:12 pm
- Контакти:
така а сега и моят отговор малко след битката ми не не съм на загъба защо ли ами по простата причина че този слабоумник и ме понапсува на лс ама аз рибите и касите не ги докладвам ми ги изяждам.Веднага след кат леснах храбрия тоя ми вика лелеле леле по празни планети си силен и сум шубелия е щом метат ръкавицата аз я вземам кво да правя изпитах голямо удоволетворение от цялата изтория еи за тва е яка играта кат набиеш канчето на някого да си се изкефиш асега ви пожелавам весели празници и приятно посрещане на новата и изпращане на старата година и помнете кефете се и играите с чест и кеф биите за да ви уважават
отностно загуби
падам 41.5 ама в същност са 36.8 таи като съм нокс реса е 27 к и 1.5 от кражба става 28.5 е на загуба съм 8 к ХА ХА ХА ХА ХА биии по канчетата бии бии бииииииииииии
и още нещо защитника беше налян здраво последните 24 часа ако се види от админите ще се види на няколко пъти имаше по 3 милки метал и 1 криста лза 1 ден направи почти 3 хиляди скаута и 300 кръста което както се сещате никои не може да направи и 5 минутки преди битката от не се знае къде доидоха още 4 милиона рес на планетата му пак не се знае от къде
ама аза си казах и с наливания пак ще му сритам задника
отностно загуби
падам 41.5 ама в същност са 36.8 таи като съм нокс реса е 27 к и 1.5 от кражба става 28.5 е на загуба съм 8 к ХА ХА ХА ХА ХА биии по канчетата бии бии бииииииииииии
и още нещо защитника беше налян здраво последните 24 часа ако се види от админите ще се види на няколко пъти имаше по 3 милки метал и 1 криста лза 1 ден направи почти 3 хиляди скаута и 300 кръста което както се сещате никои не може да направи и 5 минутки преди битката от не се знае къде доидоха още 4 милиона рес на планетата му пак не се знае от къде
Последна промяна от tralalaik0 на нед дек 23, 2007 4:43 pm, променено общо 1 път.
- InSaNe__ShAdY
- Редник (Private)
- Регистриран: нед ное 04, 2007 10:57 am
- Контакти:
- Rell
- Редник (Private)
- Регистриран: пон сеп 03, 2007 10:39 am
- Контакти:
Аз като направих бекъп ми го отвари. И много добре знам как да си ги правя. Но просто не съм виновен ако на браузъра ти му има нещо.InSaNe__ShAdY написа:QUOTE(InSaNe__ShAdY @ Dec 23 2007, 05:45 PM) Браво поздравления страхотна биткаЗа пореден път доказваш че си голям играч
![]()
П.П. Релл като не знаеш как се правят бекъпи къде се редиш
Последна промяна от Rell на нед дек 23, 2007 7:23 pm, променено общо 1 път.