Кофти прецакан

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

xrabreneca
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юни 13, 2007 8:49 pm
Контакти:

Мнение от xrabreneca »

Тралчо вярно че си играч, но прекалено много се вживяваш в играта :) И лекичко преувеличаваш с фактите и с възможностите си... А това че изкара късмет, вече почти го забравих и продължавам напред :Р Даже след няколко дни ще се завърна по-зъл от преди :Р А относно овчия ще ми е много интересно ако го нападнеш как ще ти набие канчето :D
Защото ми е писнало навсякъде всички да се канят и все да стоят и да се обясняват като ученички :) + че това е само една игра и с нея и без нея живота продължава ;) А и както ти писах ми помогна да се отърва от крастата и сега само оттук оттам влизам :)

ПС. Добре че ми пусна атаката след като си бях пуснал кръстовете за продан.... иначе щях да се сборя с удоволствие и да кажа на някой да обере рец-а и да си леко назад :Р Но както и да е. Станалото станало.
tralalaik0
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 26, 2007 11:12 pm
Контакти:

Мнение от tralalaik0 »

храбър не знам аз играя за кеф а тук в трибуната пиша единствено да се заяждам с отворковци и после да ги пляскам а специалн оза тебе утре вечер ще сложа в трибуната ГЛАВАТА на РАДО ОВЧИЯ ли е къв е ще му избича цялата защита до последно !този горни защитник го оставям за по на там !
Щото много знаете :) сега ще отарва и онзи утре от играта и от крастата

Транспортьор: 90 (0 ниво)
Мегатрансп.: 41 (0 ниво)
Ш. Сонда: 1 (0 ниво)
Сателит: 1398 (0 ниво)
Ракетна у.: 5986
Л. лазер: 1900
Гаус ор.: 82
М. Щит: 562
Г. Щит: 2

Пиши го в моите складове !
Последна промяна от tralalaik0 на пет дек 21, 2007 12:45 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
dimas
Редник (Private)
Регистриран: пон дек 03, 2007 12:36 pm
Контакти:

Мнение от dimas »

tralalaik0 написа:QUOTE(tralalaik0 @ Dec 21 2007, 01:42 PM) аз играя за кеф а тук в трибуната пиша единствено да се заяждам с отворковци и после да ги пляскам а специалн за тебе утре вечер ще сложа в трибуната ГЛАВАТА на РАДО ОВЧИЯ ли е къв е ще му избича цялата защита до последно !този горни защитник го оставям за по на там !
Щото много знаете :) сега ще отарва и онзи утре от играта и от крастата.

Пиши го в моите складове !
колега нещо не виждаме къде е обещаната от теб битка? :girl_witch:
tralalaik0
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от tralalaik0 »

извикаха ме по заместване на работа вчера нощна смяна и се наложи да набия мод но вече съм до въпросният човек и всичко се стационира в момента

ЧУК ] ЧУК / на RADIO_OV4IQ /
2 [ ЧУК ] 0_0 / на RADIO_OV4IQ /
3 [ ЧУК ] D_D / на RADIO_OV4IQ /
4 [ ManOwaR ] No_FeaR / на No_FeaR /
5 [ ДЕФЛОРАЦИЯ ] Време Раздел / на RONIN (0 мин.)/

утре в 14.40 се стацва така 4е в 16.09 ож4ия 6те остане от него само кокали и кожа овча !
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

maks написа:Цитат(maks @ Dec 20 2007, 08:19 PM) ша стане брато кофти се е получило за теб.ама тралалайко не се ли отказваше във някой?или грешни спомени имам
Явно играеш отскоро. Преди около 2 години тралалайко точно с едни такива далавери стана известен и от там почна "кариерата" му. Спомените ти може да са от доста пъти ;)
Keep space clean, it's not yours.
tralalaik0
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от tralalaik0 »

така значи много яко се ядосвам на ламерщините ви !

ква кариера бе слабоумен ? куга е играл тралалаиако с чужди акк-та бе да са били силни НИКУГА винаги лудите акк-та си ги правя сам никуга не ме сиитват играя си винаги от тва ако поне 50 процента от флиитарите отговарят на моите харектеристики играта щеше има съвсем друг иглед и кво слагаш кариерата му в абзацче бе смешен слагам ви 99 процента от тези дето пишете в форума в малкия си джоб бе смешен трали винаги е имал наи лудите флоти до 150 к за повече не съм играл защото причината е че ходя на работа всеки ден и няма как да гледам по развит акаунт така че не ми говори некви смешки щото се разня на такива изцепки колкото до отказване казах го отказах се приемника ми 1 месец беше само мод и ми каза дали си искам акк кво му е сложното бе залупени хора..........
ама аз кво ви отговарям кат знам колко е завистлива бф общноста и само гледа да направи некому мръсно аиде У лево смешник :p140:
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

И къде по-точно някой е споменал да си бил с друг акаунт? Що, да не би твоя да не е достатъчен за въпросните "далавери", че и за друг говориш? :)

Ако аз съм слабоумен смешник, то не знам ти какъв трябва да си, след като не помниш к'во си правил преди няма и година-две. Ама то от толкоз изписано, то старите писаници явно се забравят бързо :) . Нека ти припомня една история - имало вдно време едно момче, чийто аватар беше... (не мога да намеря картинката, но представляваше планетата Земя с котешка уста и до нея Луната с една миша опашка)..., та това момче пишеше абсолютно същите неща каквито и сега - как мажел наред, как всички ще бие, и т.н. И не щеш ли, до седмица-две, вече беше с набит и изтрит акаунт, понеже беше ядосал достатъчен брой летци из вселената, форумните лъвове го бяха вече оплюли, а от него ни вест, ни кост до следващия рестарт. И така около 2 години... Е, за 3 години, както и по-рано казах - и кучето ми ще се научи да играе... ама няма да е толкоз устато :) .

И как изгря нашето момче? Ами... то вече почти ги няма старите муцуни из форума, така че дали и 1% от сегашните юзъри помни темите точно в Трибуната, но да започнем от начало... - "Искаш ли да си направим финална битка, че ще се отказвам?" - жертвата: "Ми айде..."... ден по-късно... към съпорта... жертвата: "Абе един ме излъга, че ще се отказва, ударихме се и сега ми сви рециклажа...". Позната история? Даже май към 7-8 пъти ти е позната :) . И в интерес на истината, ако трябва да съм честен, някъде точно 99% от играчите си ги имат тези твои характеристики. Даже някой са и по-усъвършенствани, та и кожата ти гледат да одерат, ако могат :) . Ако това е чест и достойнство, значи луната е станала зелена...
Все пак градацията в теб е видна - пишеш маааалко по-четливо отпреди (е, щом вече ти разбирам, значи е по-добре :) ), вече постовете ти не съдържат само и единствено глаголи в 1л., ед.ч., (MrMax умело обаче те замества :>) и вече не те зануляват. Така че последното нещо, с което ще те наричам, е "слабоумен" или "смешник", или "залупен".
Нагледал съм се на всичките ти положителни и отрицателни черти като летец из вселената и летец из форума, на всичките ти изрази и стил на писане, така че няма с какво да ме заинтригуваш, пич. Не си нещо ново :}. И доста гадно се възползваш от факта, че закоравели летци вече няма из вселените и можеш да си плямпаш каквото искаш, знаейки, че последствия няма да има. Преди си знаеше уроците, ама сега шапка на тояга.
tralalaik0 написа:ама аз кво ви отговарям кат знам колко е завистлива бф общноста и само гледа да направи некому мръсно
АХАХАХАХАХАХХАХАХА,... това ми прозвуча като все едно Роял да каже "Деа бъгерите в тая игра, деа...", без да се обиждаш, ама... крадеца рекъл "дръжте крадеца" :}
Последна промяна от LoaD на нед дек 23, 2007 12:41 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
BacardiBreezer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет мар 30, 2007 12:50 pm
Контакти:

Мнение от BacardiBreezer »

ае стига кажи само дали искаш още бойни :lol:
Носим цайси проблем!?
[00:22:07] Vorhees каза: е**ам са ,знаеш че те обичам много
[02:03:48] Георги каза: важно е да си рокер и да ти смърди (тука аз цензурирам и няма да кажа патката ами оная работа :lol: )
xrabreneca
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юни 13, 2007 8:49 pm
Контакти:

Мнение от xrabreneca »

Умирам си като чета префърцунените ти реплики :) Вижда се че нямаш топки за да удариш овчия и накрая ще модираш и ще кажеш имам си задължения няма как да го ударя.... Отдалече като те види човек просто си личи колко си повърхностен и префърцунен :)

ПС. И ако поне капка от това което каза е вярно ще се опиташ да удариш овчия по главната планетка :)
tralalaik0
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от tralalaik0 »

1-в оза храбранеца има тема в която ме е страх да нападна колегата ти

2-ро за лоад еи глупак куга бе няко ие искал да ме занули и се сабирала хаика за мене не ми говори на изуст бе слабоумен кажи ги даи имена на тези дето са ме дебнели и са ме занули ли бе абдал тралалаику никуга ама никуга не е бил зануляван освен кугато някои си истри планетата и беше застанал един с 5 пъти повече точки от мене и ме посрещна куга бе глупак такъв е имало тема в форума в които тралалаико е защитник а бе начи такива като тебе как ме дразнят не е изтина имало летци дето ми били дигнали мерника тва не е било никуга бе НЕОСВЕДОМЕНИЯ

весела коледа и честити празници на всички играчи и стоиностни хора а на тея дето пишат глупостите у лево

а така да ти кажа за онзи дет оуговорихме битката абе еи смешен рециклажа не е бил в мене защот оаз спрях да играя бе абдал ами отиде за балготворителни цели и тои си го заслужаваше да м убъде извъртян подобен номер
:a055: наздфраве сега

и друг път ако обичаш като даваш мнение го подкрепяи с факти а не да ми говориш блям блиум приказки !
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”