И къде по-точно някой е споменал да си бил с друг акаунт? Що, да не би твоя да не е достатъчен за въпросните "далавери", че и за друг говориш?
Ако аз съм слабоумен смешник, то не знам ти какъв трябва да си, след като не помниш к'во си правил преди няма и година-две. Ама то от толкоз изписано, то старите писаници явно се забравят бързо

. Нека ти припомня една история - имало вдно време едно момче, чийто аватар беше... (не мога да намеря картинката, но представляваше планетата Земя с котешка уста и до нея Луната с една миша опашка)..., та това момче пишеше абсолютно същите неща каквито и сега - как мажел наред, как всички ще бие, и т.н. И не щеш ли, до седмица-две, вече беше с набит и изтрит акаунт, понеже беше ядосал достатъчен брой летци из вселената, форумните лъвове го бяха вече оплюли, а от него ни вест, ни кост до следващия рестарт. И така около 2 години... Е, за 3 години, както и по-рано казах - и кучето ми ще се научи да играе... ама няма да е толкоз устато

.
И как изгря нашето момче? Ами... то вече почти ги няма старите муцуни из форума, така че дали и 1% от сегашните юзъри помни темите точно в Трибуната, но да започнем от начало... - "Искаш ли да си направим финална битка, че ще се отказвам?" - жертвата: "Ми айде..."... ден по-късно... към съпорта... жертвата: "Абе един ме излъга, че ще се отказва, ударихме се и сега ми сви рециклажа...". Позната история? Даже май към 7-8 пъти ти е позната

. И в интерес на истината, ако трябва да съм честен, някъде точно 99% от играчите си ги имат тези твои характеристики. Даже някой са и по-усъвършенствани, та и кожата ти гледат да одерат, ако могат

. Ако това е чест и достойнство, значи луната е станала зелена...
Все пак градацията в теб е видна - пишеш маааалко по-четливо отпреди (е, щом вече ти разбирам, значи е по-добре

), вече постовете ти не съдържат само и единствено глаголи в 1л., ед.ч., (MrMax умело обаче те замества :>) и вече не те зануляват. Така че последното нещо, с което ще те наричам, е "слабоумен" или "смешник", или "залупен".
Нагледал съм се на всичките ти положителни и отрицателни черти като летец из вселената и летец из форума, на всичките ти изрази и стил на писане, така че няма с какво да ме заинтригуваш, пич. Не си нещо ново :}. И доста гадно се възползваш от факта, че закоравели летци вече няма из вселените и можеш да си плямпаш каквото искаш, знаейки, че последствия няма да има. Преди си знаеше уроците, ама сега шапка на тояга.
tralalaik0 написа:ама аз кво ви отговарям кат знам колко е завистлива бф общноста и само гледа да направи некому мръсно
АХАХАХАХАХАХХАХАХА,... това ми прозвуча като все едно Роял да каже "Деа бъгерите в тая игра, деа...", без да се обиждаш, ама... крадеца рекъл "дръжте крадеца" :}
Keep space clean, it's not yours.