[ЙО-ХО-ХО] Alakazam vs [Archangels]InSaNe__ShAdY

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

MightyOne
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
Контакти:

Мнение от MightyOne »

Storm_Rider написа:QUOTE(Storm_Rider @ Dec 22 2007, 08:09 PM) ;( ;( елелел поредния ламер се разписка златен мой що не мина 150к да видиш как щеше да се обясняваш като тъг и интригант, че си нямал време и за това ми кибичиш в модове, той сигурно и александър така само сложих планета до него и момчето след час модна, но така е изгармя протектите са ще го видиме.
А ти кво се обесняваш като си се отказал бе муле остави приказките на хората който продължават да играят и си стой в мод за да ти е цяла флотата и да си отваряш устата
Hell was full so...
i came back!
Потребителски аватар
dinko
Сержант (Sergeant)
Регистриран: вт окт 25, 2005 3:05 pm
Контакти:

Мнение от dinko »

майти след праниците ще се збием ако искаш де ще поиграя в уни1 не бъзикай кало :P

блаво за боя

[quote="AGGRESSIVE_bg"]еи един савет от мене-защо не изпратите една кутия бомбони на диавол та да сте сигурни че и вас няма да ви навести! :)
[/quote]
[quote="Berbatov"]футболът е проста игра за умни хора
[/quote]
Потребителски аватар
dimas
Редник (Private)
Регистриран: пон дек 03, 2007 12:36 pm
Контакти:

Мнение от dimas »

хубава битка само дето фона кадето си го сложил по4ти нищо не се вижда!
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

ей не се научихте да вдигате тия % !!!
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
BacardiBreezer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет мар 30, 2007 12:50 pm
Контакти:

Мнение от BacardiBreezer »

абе тъпчо за кво са ти над 150 к ? направи като някой хора миналия рунд продай ненужното бутни мините бутни тертетите и се бий бъди мъж бе :lol:
Носим цайси проблем!?
[00:22:07] Vorhees каза: е**ам са ,знаеш че те обичам много
[02:03:48] Георги каза: важно е да си рокер и да ти смърди (тука аз цензурирам и няма да кажа патката ами оная работа :lol: )
tralalaik0
Редник (Private)
Регистриран: пон мар 26, 2007 11:12 pm
Контакти:

Мнение от tralalaik0 »

евала за битката а за господин КАЛО -МАЛО ли е къв ли е бе пич ти от коя планета идваш бе ?? ? ? кво ми говориш за страх за кои колко к е 150 к или друго ти играеш с ЧУЖД акк така че не мисе прави на големата раота ЯСЕН ЛИ БЯХ ?
Потребителски аватар
atomic
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 18, 2007 9:09 am
Контакти:

Мнение от atomic »

евала за битката, за процентите на InSaNe__ShAdY но комент :) в това момче има хляб и пак ще си направи корабчета и ще лети като цяло добро меленце е станало :)
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Storm_Rider написа:Цитат(Storm_Rider @ Dec 22 2007, 07:09 PM) ;( ;( елелел поредния ламер се разписка златен мой що не мина 150к да видиш как щеше да се обясняваш като тъг и интригант, че си нямал време и за това ми кибичиш в модове, той сигурно и александър така само сложих планета до него и момчето след час модна, но така е изгармя протектите са ще го видиме.
Те двамата само да вметна, че откакто ги познавам, все така си кибичат, не е от оня ден това :) . А ти к'во се фукаш. Набих ли ти рецовете в началото, ааа, макар и на двойно по-малко точки, пък с по-голям шпионаж... ай не се обяснявай, ясно ми е, че всички сте кирки, ко са фукаш :) . Я си представи, че не бях разбрал навреме кой си... ся щеше да цъкаш рунда в 3-та... :>
Последна промяна от LoaD на нед дек 23, 2007 12:55 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Dec 23 2007, 01:55 AM) Те двамата само да вметна, че откакто ги познавам, все така си кибичат, не е от оня ден това :) . А ти к'во се фукаш. Набих ли ти рецовете в началото, ааа, макар и на двойно по-малко точки, пък с по-голям шпионаж... ай не се обяснявай, ясно ми е, че всички сте кирки, ко са фукаш :) . Я си представи, че не бях разбрал навреме кой си... ся щеше да цъкаш рунда в 3-та... :>
:lol: ай стига се фука бе :P
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Ми той що се фука бе :) . Тряя да е благодарен и мъдър от живота вече... :> И да влиза веднъж на месец да напише нещо мъдро... а неее...
Последна промяна от LoaD на нед дек 23, 2007 1:50 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”