А ти кво се обесняваш като си се отказал бе муле остави приказките на хората който продължават да играят и си стой в мод за да ти е цяла флотата и да си отваряш устатаStorm_Rider написа:QUOTE(Storm_Rider @ Dec 22 2007, 08:09 PM) ;( ;( елелел поредния ламер се разписка златен мой що не мина 150к да видиш как щеше да се обясняваш като тъг и интригант, че си нямал време и за това ми кибичиш в модове, той сигурно и александър така само сложих планета до него и момчето след час модна, но така е изгармя протектите са ще го видиме.
[ЙО-ХО-ХО] Alakazam vs [Archangels]InSaNe__ShAdY
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
MightyOne
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
- Контакти:
Hell was full so...
i came back!
i came back!
- dinko
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: вт окт 25, 2005 3:05 pm
- Контакти:
майти след праниците ще се збием ако искаш де ще поиграя в уни1 не бъзикай кало
блаво за боя
блаво за боя
[quote="AGGRESSIVE_bg"]еи един савет от мене-защо не изпратите една кутия бомбони на диавол та да сте сигурни че и вас няма да ви навести! :)
[/quote]
[quote="Berbatov"]футболът е проста игра за умни хора
[/quote]
- BacardiBreezer
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет мар 30, 2007 12:50 pm
- Контакти:
абе тъпчо за кво са ти над 150 к ? направи като някой хора миналия рунд продай ненужното бутни мините бутни тертетите и се бий бъди мъж бе 
Носим цайси проблем!?
[00:22:07] Vorhees каза: е**ам са ,знаеш че те обичам много
[02:03:48] Георги каза: важно е да си рокер и да ти смърди (тука аз цензурирам и няма да кажа патката ами оная работа :lol: )
[00:22:07] Vorhees каза: е**ам са ,знаеш че те обичам много
[02:03:48] Георги каза: важно е да си рокер и да ти смърди (тука аз цензурирам и няма да кажа патката ами оная работа :lol: )
-
tralalaik0
- Редник (Private)
- Регистриран: пон мар 26, 2007 11:12 pm
- Контакти:
Те двамата само да вметна, че откакто ги познавам, все така си кибичат, не е от оня ден товаStorm_Rider написа:Цитат(Storm_Rider @ Dec 22 2007, 07:09 PM) ;( ;( елелел поредния ламер се разписка златен мой що не мина 150к да видиш как щеше да се обясняваш като тъг и интригант, че си нямал време и за това ми кибичиш в модове, той сигурно и александър така само сложих планета до него и момчето след час модна, но така е изгармя протектите са ще го видиме.
Последна промяна от LoaD на нед дек 23, 2007 12:55 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- Raid
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
- Контакти:
LoaD написа:Цитат(LoaD @ Dec 23 2007, 01:55 AM) Те двамата само да вметна, че откакто ги познавам, все така си кибичат, не е от оня ден това. А ти к'во се фукаш. Набих ли ти рецовете в началото, ааа, макар и на двойно по-малко точки, пък с по-голям шпионаж... ай не се обяснявай, ясно ми е, че всички сте кирки, ко са фукаш
. Я си представи, че не бях разбрал навреме кой си... ся щеше да цъкаш рунда в 3-та... :>
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Ми той що се фука бе
. Тряя да е благодарен и мъдър от живота вече... :> И да влиза веднъж на месец да напише нещо мъдро... а неее...
Последна промяна от LoaD на нед дек 23, 2007 1:50 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.