Сичко започна преди 2 седмици.Понаминавах през планетките на алаказмчо да щипвам ресурс щото неговите момчета бяха доста работливи

Мина седмица, когато той започна да се заяжда с мен бил съм мишка,страхливец.... При една от предните атаки той влезна и ми наби около 30-тина транса.Казах му ако бях с бойните щеше да стане грозна картинка

от тогава той нон стопми пише че иска да го летя като продължаваше да ме нарича страхливец

Събуждам се аз сутринта и кво да завара "смелчагата" кацнал на главната. На 2 пъти пратих само бойните в атака по него поради обстоятелства които не искам да кажа трябваше да върна като той си помисли че ме е страх от него. Реши се той накрая да литне.И така и стана полетя към мен нз и аз що но се изнесох.Ведна след това литна 2-ри път и ето го резултата:
http://bfdarkangel.hit.bg/4uzdi/InSaNeEeE.html
Не знам защо като е толкова смел не пусна битката на 12 рунда ? Половина рецикклаж го прибрахме ние останалта част вероятно той я е взел. Важното е че у направих главата мека и зъбите редки и повече няма да му одаде шанс за развитие.Това ще се случва не секи който се издърви