Какво мислите за промените от следващия рунд?
-
to4ilimonada
- Редник (Private)
- Регистриран: чет фев 15, 2007 9:30 am
- Контакти:
К'во толкоз не ви харесва
. И без това 1-ва честно-казано сега бе в най-лошия си вид (не че е лош, но в сравнение с останалите пъти, си е така
). Само да не се въвежда навсякъде, без право на обжалване от страна на играчите и отговор "ем, старите скинове са изтрити, само тва има, сори". Нека най-накрая имаме право да си цъкаме едновременно коренно различни вселени (чиито разлики не се изразяват в +- 1 кораб и 2-3 по-различни цифри по меню Парламент...). А и така най-ясно ще си проличи кое по се харесва. :>
И ако има шанс да се разработи да гледаш и по-опростен вариант на докладите. Може да греша, че този натоварва играта повече, но определено смея да твърдя, че мен ме натоварва яко... красиво е, ама ако ще играе някой на битки и на ден прави по 50-100 доклада, разноглед ще стане... :> За сериозните играчи ви трябва нещо практично! Този тип доклади е направен сякаш кандидатствате за "най-красив доклад на Bulfleet" и това ви е изпитната работа... така де...
Мен толкоз ме кефи, че чак ми иде да се регна... жалко, че имам по-важна работа, яд ме е
.
Без съмнение, разработчиците доста са поработили. Браво на тях
.
И ако има шанс да се разработи да гледаш и по-опростен вариант на докладите. Може да греша, че този натоварва играта повече, но определено смея да твърдя, че мен ме натоварва яко... красиво е, ама ако ще играе някой на битки и на ден прави по 50-100 доклада, разноглед ще стане... :> За сериозните играчи ви трябва нещо практично! Този тип доклади е направен сякаш кандидатствате за "най-красив доклад на Bulfleet" и това ви е изпитната работа... така де...
Мен толкоз ме кефи, че чак ми иде да се регна... жалко, че имам по-важна работа, яд ме е
Без съмнение, разработчиците доста са поработили. Браво на тях
Последна промяна от LoaD на съб дек 22, 2007 7:47 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Точно това исках да кажа. Ако може всички вселени да са по-различни една от друга ще е много по-добре. ще имате няколко варианта междо които да избирате (ще видите кой вариант се харесва повече).LoaD написа:Цитат(LoaD @ Dec 22 2007, 03:59 PM) Само да не се въвежда навсякъде, без право на обжалване от страна на играчите и отговор "ем, старите скинове са изтрити, само тва има, сори". Нека най-накрая имаме право да си цъкаме едновременно коренно различни вселени (чиито разлики не се изразяват в +- 1 кораб и 2-3 по-различни цифри по меню Парламент...). А и така най-ясно ще си проличи кое по се харесва. :>
[color=#FFA500][i][b]Истинският играч не е играча, който никога не пада, а играчът, който винаги се изправя след като падне.[/b][/i][/color]
- zevss11
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср юли 04, 2007 4:19 pm
- Контакти:
абе да направят само рециклажа примерно първите 5 часа да се вижда само от участниците в битката и полетите ще се увеличат двоино.и за да стане малко по комерсиална,щом може да се купува ресурс от играта да направят да се купуват и кораби,веднъж на 48ч.айде да не са бойни ама примерно танкери.абе с две думи пазарна икономика.а иначе аз в първа не играя откакто забраниха търговията с расови кораби и с газта.като гледам какви глупости са замислили няма и да играя там.
Те ако направят това, ще е най-доброто нещо, което някога са правили по играта си, но уви в една друга тема администратор вече отговори, че ще е невъзможноzevss11 написа:Цитат(zevss11 @ Dec 23 2007, 11:39 AM) 5 часа да се вижда само от участниците в битката
Keep space clean, it's not yours.
- MoRaThaLL
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 30, 2006 9:15 am
- Контакти:
Промените са интересни и с удоволствие ще пробвам новата раса. Макар и да нямам никакво време за сериозно цъкане на Булфлийт, ще се поразцъкам и то най-вече заради готиния нов скин, защото определено това за мен е едно от най-важните неща в една онлайн игра - визията. Определено новият скин е много готин. Добра работа на администраторите, аз съм доволен 
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
е няма лошо в промените,но новата раса ми изглежда много дебалансирана спрямо останалите.расата определено е бойна и е добре дошла за хора който трудно намират време за повече от 6-8 часа игра на ден,но мисля че са и дадени доста предимства - намалената стойност на кристала за произвеждане на з.изтребител,по големия % рец,по голямото карго на з.изтребител,както и по евтините ъпгрейди и проучвания.всичко това в ръцете на що годе добър играч разполагащ и с повече време я прави убийствена в ръцете му..но поживьом,увидем са казали руснаците.лично аз ще я пробвам,но не знам кога.
Последна промяна от niki_god на пон дек 24, 2007 7:39 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
хъхъхъхъхъхъ пишем преди да мислим? Айде не използвай сложни думички ще те заболи главата, ша земеш да се споминеш по празницитеniki_god написа:Цитат(niki_god @ Dec 24 2007, 08:38 AM) е няма лошо в промените,но новата раса ми изглежда много дебалансирана спрямо останалите
Дай факти, че няма баланс !
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
20% повече доход на кристалиLorD DemoniC написа:Цитат(LorD DemoniC @ Dec 24 2007, 02:52 PM) хъхъхъхъхъхъ пишем преди да мислим? Айде не използвай сложни думички ще те заболи главата, ша земеш да се споминеш по празниците![]()
Дай факти, че няма баланс !
+5-10% нанесен рециклаж
10% бонус енергия
15% по евтини Проучвания и Ъпгрейди
Това достатъчно ли е?В началото - 20% повече кристал, който е нужен за проучванията+изследователския.15% по-бързо ще се извадят рецове.Вместо приблизително 20к газ за 6то реактивни - около 16к газ.А останалото веднага правиш на рециклатори.Смятай, че са 6-8 часа по-ранни рецове това.5-10% повече рециклаж от останалите - представи си ти да получаваш 25% обикновено, а всеки миоп - минимум 30%.Като ако уцели бонуса - максимален нормален+макс бонус - 45%.Миоп дръпне ли със скоростите в началото - ходи го гони след това и се обади като го стигнеш.А бонуса енергия спестява пък и ресурс за соларни - по-бързо правиш миничките...та, още въпроси?
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
О велики лорде на глупостта,опс на демоните(извинете ме,нещо ми се заметна ръката по клавиатурата,да не се обидят ся някой хора,грешка в писането стана),мисля че ако бе прочел малко по задълбочено поста ми,където съм описал защо смятам е дебалансирана,нямаше да се налага падналия(един СССР -ц),да ти обяснява(какъв позор)цялата работа.и адаш само да допълня,че двойното карго същото е голямо предимство.сега за да си що годе добър пират ти трябват между 500-1000 изтребителя,а да го сметнем по миопски
.но от друга страна пък не се лишаваш съвсем от възможноста да си направиш що годе читав боен акаун с малко пиратски функции 
Последна промяна от niki_god на пон дек 24, 2007 2:16 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Мой собствен извод :
Мой собствен извод :