Я кажете сега какво ви е мнението за политиците и изобщо
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
нищо лично ама я кажи при кое управление държавата не е била разграбвана.......секи гледа да се наяде ...а наи много се грабеше по времето на костов........Karbankal написа:QUOTE(Karbankal @ Dec 20 2007, 07:09 PM) Аз мисля че темата е доста..... . По скоро коментирайте сегашното управление на държавата .
Моето мнение по въпроса е -Дойдат ли кумонистите на власт -и веднага държавата се разграбва - цените скачат - овчарски скок .А ние пак ще подсмърчаме и ще чакаме някои друг да каже нещо .
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Мистерийо, хан Аспарух също е от Дуло бря. Впрочем, те Дуло почти винаги са и управлявали държавата де, били са общо-взето най-читавите от трите родаmisterya написа:Цитат(misterya @ Dec 20 2007, 12:45 PM) Не... И тук е била... Но не е било записано черно на бяло, когато от рода Дуло са я оглавявали, като държава... Всъщност реално е било записано оглавяването на Хан Аспарух на България и за това историците се придържали към факта, че Хан Аспарух е създал именно тук България... А всъщност българите и България са датирали много преди това...![]()
Tи намери за кво да ми спориш
Но териториите, на които се намираш в момента, са избрани от бай ти Аспарух, та затова историята го е уважила пича.
А българите не са били точно българи, а са били прабългари, дам, идват от Азия (китайци и жълтурковци, майна... в кръга на шегата де :>), вследствие нааа... впрочем има няколко хипотези - едната е в следствие на природен катаклизъм, другото е щот много бой сме яли там и затова сме решили да се преселваме...
А политиците ни пък навярно изобщо не са наясно с факта, че управляват единствения народ запазил истинското си име, с което е бил наречен още преди 2к години ("прабългари"... независимо от факта, че по-късно през VII-IX в. се сношаваме бая сериозно и със славянките по Балканите - всички били блондинки впрочем, не ниски телетъбиси от Азия)... :> Понеже всички поляци, сърби и т.н. произхождат от "славяните", но са решили да не се наричат така... та тъй. Други въпроси?
А, Ваца, мерси за комплимента
Последна промяна от LoaD на пет дек 21, 2007 12:28 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Ти... нещо?!
Добре ли си!?!
Изпадаш в подробности! Няма и да седна да ти споря, просто вмъкнах последно инфо. Чието инфо, хората цяла документална поредица филми са направили за "Скритата история на България". Пък ти си кандидатсвай и си учи това, което ти е писано в учебника! А не това, което се пише по вестниците и се разпространява по медиите! Или пък аз съм рекла, че е така...
Иначе много мило от твоя страна, да си направиш труда и да поднесеш на готово цялата тази информация история!
И освен това да ти го закова, като ти вмъкна, че точно в тази поредица абсолютно се отрича, че българите идват от тези земи - Азия, или били то от някакви си жълтури или монголоидни, или ираноезични и всякакви цигански исторически племена... Може да са ги населявали - на гости
... Ама да виждаш из между българите, или из между прабългарите дръпнати???
Добре ли си!?!
Изпадаш в подробности! Няма и да седна да ти споря, просто вмъкнах последно инфо. Чието инфо, хората цяла документална поредица филми са направили за "Скритата история на България". Пък ти си кандидатсвай и си учи това, което ти е писано в учебника! А не това, което се пише по вестниците и се разпространява по медиите! Или пък аз съм рекла, че е така...
Иначе много мило от твоя страна, да си направиш труда и да поднесеш на готово цялата тази информация история!
И освен това да ти го закова, като ти вмъкна, че точно в тази поредица абсолютно се отрича, че българите идват от тези земи - Азия, или били то от някакви си жълтури или монголоидни, или ираноезични и всякакви цигански исторически племена... Може да са ги населявали - на гости
Последна промяна от misterya на пет дек 21, 2007 1:07 am, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Абе, все си мислех, че бащата на Аспарух е Кубрат...внимавай кво пишеш на изпита, че за такива неща късат без да им трепне даже най-милосърдната част от закоравялото преподавателско сърце.Колкото до Крум - той живее ~200 години след Кубрат.А ...и Котрагова България съществува дъъъъъълго, дълго - разбита е в началото на XІІІ век от татаро-монголското нашествие.И всъщност е разположена по средното течение на р.Волга, което не може да се нарича "насред Европа".Но все пак даде ЕДНО вярно предположение - прабългарите са яли бой.Хазарите са ги били много и това е причината за разселването/преселването на Кубратовите синове.LoaD написа:Цитат(LoaD @ Dec 21 2007, 03:20 AM) Мистерийо, хан Аспарух също е от Дуло бря. Впрочем, те Дуло почти винаги са и управлявали държавата де, били са общо-взето най-читавите от трите рода. Де и сегашните политици да бяха от Дуло... ехеей...
И ти лесно казваш "И тук е била", ама за вас жените явно 500 километра на север от Дунав или 500 км под ДУнав са си все "тук"
.
Tи намери за кво да ми спориш. Нали с това кандидатствам, знам много добре. Пределите, на които се намираш в момента, са избрани от хан Аспарух. Историците всъщност са си доста наясно, че държавата на хан Аспарух си е продължение, а и по пример на баща му - хан Крум още от 632 година (или 35-та... хм
). Но така или иначе Стара Велика България не е просъществувала дори половин век... По същото време, през което хан Аспарух създава своята държава, братята му - Батбаян (сег. Боян) и Котраг също създават свои си Българии, и специално Котраговата е насред Европа и за кратко става най-богатата европейска държава, но пък съответно бързо им видeли сметката...
Но териториите, на които се намираш в момента, са избрани от бай ти Аспарух, та затова историята го е уважила пича.Ако не е бил той, сега България щеше да се споменава само като средновековна европейска богата държава, набили й каската за 50-100 години и толкоз... :}
А българите не са били точно българи, а са били прабългари, дам, идват от Азия (китайци и жълтурковци, майна... в кръга на шегата де :>), вследствие нааа... впрочем има няколко хипотези - едната е в следствие на природен катаклизъм, другото е щот много бой сме яли там и затова сме решили да се преселваме...
А политиците ни пък навярно изобщо не са наясно с факта, че управляват единствения народ запазил истинското си име, с което е бил наречен още преди 2к години ("прабългари"... независимо от факта, че по-късно през VII-IX в. се сношаваме бая сериозно и със славянките по Балканите - всички били блондинки впрочем, не ниски телетъбиси от Азия)... :> Понеже всички поляци, сърби и т.н. произхождат от "славяните", но са решили да не се наричат така... та тъй. Други въпроси?
А, Ваца, мерси за комплимента. И... вие още ли драскате в тая тема бря... о.О
![]()
Научи си уроците...не е хубаво да правиш толкова груби фактологически грешки
Редакция:
Батбаян не създава своя
Последна промяна от Fallen_angel на пет дек 21, 2007 1:36 am, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
бляя бе не се правя на историк, ама нещо се бъркате
че Кубратова БГ е била към Хазарския хаганат е била, но имам спомени, че Кубрат по някое време им тегли една дълга цветуща псувня бе с други думи ги прави да си говорят сами
ще се разровя утре малко да видя точно как беше, но определено не сме яли бой както го изкарвате
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Мда, Кубрат, не Крум! :} А за Котраговата Воложка България (тия, дето ги наричали Сребърните българи) само гледах филм по БТВ, в темите го няма и за годините мога само да преполагам, според останалите данни + това, че през териториите й са минавали важни търговски пътища.Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Dec 21 2007, 02:33 AM) Абе, все си мислех, че бащата на Аспарух е Кубрат...внимавай кво пишеш на изпита, че за такива неща късат без да им трепне даже най-милосърдната част от закоравялото преподавателско сърце.Колкото до Крум - той живее ~200 години след Кубрат.А ...и Котрагова България съществува дъъъъъълго, дълго - разбита е в началото на XІІІ век от татаро-монголското нашествие.И всъщност е разположена по средното течение на р.Волга, което не може да се нарича "насред Европа".Но все пак даде ЕДНО вярно предположение - прабългарите са яли бой.Хазарите са ги били много и това е причината за разселването/преселването на Кубратовите синове.
Научи си уроците...не е хубаво да правиш толкова груби фактологически грешки![]()
Редакция:
Батбаян не създава свояТой е наместник при баща си(повтарям - Кубрат, не Крум!), а след смъртта му управлява в продължение на 3 години, преди да стане вярно кученце на Хазарския хаганат.
Стара Велика България на Кубрат се разпада преди 681, поне за това съм сигурен, а Батбаян е най-несполучливия предводител от тримата прословути синовв от историята със снопа пръчки
За чертите на прабългарите все още не съм виждал снимки от тоя период, но за всеки случай не сме им точни копия в момента. А за произхода им - официално най-достоверната версия я приемат, че принадлежим към тюркско-алтайската езикова и етническа общност, но пак има много "но"-та и хипотези. И ето тука всъщност докопах една карта и могат да се видят местоположенията (и това, че обърках не само Кубрат с Крум, ами и Котраг с Кубер :>) -> http://bulger-duhovnost.free.bg/ranni_p ... bulgar.htm
Мистерия, т'ва верно ме разби:
"Чието инфо, хората цяла документална поредица филми са направили за "Скритата история на България". Пък ти си кандидатсвай и си учи това, което ти е писано в учебника! А не това, което се пише по вестниците и се разпространява по медиите! Или пък аз съм рекла, че е така... "
Медиите да не са почнали вече само истината да говорят? Брей, накъде отиде света и за колко кратко време само...
И все пак - ти се намираш на мястото, което хан Аспарух го е избрал. (поне официално
П.С.: Зарежи тия глупости от сорта на "скрита история" или "световната конспирация", или "НЛО над Пловдив" - имаше една доста сполучлива българска експедиция и филмите ги има и на DVD, но не помня "БЪЛГАРИТЕ" ли се казваше само или беше по-дълго името
Последна промяна от LoaD на съб дек 22, 2007 3:51 pm, променено общо 1 път.
- TheBeast
- Майор (Major)
- Регистриран: пет юли 15, 2005 8:52 am
- Контакти:
Мдам...Та по темата...
Начи к'во да мислия за политиците,като самите ние си ги избираме тия лукови глави като нас да ни дърпат юздите,а и ние като сме мишчици готови на всякакви приключения за насъщния и се даваме без бой да ни еб*т така ще бъде и занапред....
И какво като се обръща бай ти Аспарух в гроба,нали е направил каквото е можал...И какво като други будители са се борили за правда,все се намирал някой който е готов на всичко за мангизите и сухото..Тъй,че ония там в парламента и министерския съвет им требе много бой,ама и за нас ни требе тояга...
Както казва баща ми:-"Казармен режим-50 години с някой откачен диктатор да видим ние дисциплина!"
Начи к'во да мислия за политиците,като самите ние си ги избираме тия лукови глави като нас да ни дърпат юздите,а и ние като сме мишчици готови на всякакви приключения за насъщния и се даваме без бой да ни еб*т така ще бъде и занапред....
И какво като се обръща бай ти Аспарух в гроба,нали е направил каквото е можал...И какво като други будители са се борили за правда,все се намирал някой който е готов на всичко за мангизите и сухото..Тъй,че ония там в парламента и министерския съвет им требе много бой,ама и за нас ни требе тояга...
Както казва баща ми:-"Казармен режим-50 години с някой откачен диктатор да видим ние дисциплина!"
The old dog has some new tricks in his sleeve...
И те са били нормални граждани преди това. Ако не те, същите ще са, но с различни имена... то май само по време на средновековието сме имали наистина качествени владетели... от там насетне... векове наред промени в самосъзнанието на българина, и някакъв си половин век с диктатор нищо няма да му набие у кофатаTheBeast написа:Цитат(TheBeast @ Dec 22 2007, 05:02 PM) Начи к'во да мислия за политиците,като самите ние си ги избираме тия лукови глави като нас да ни дърпат юздите,а и ние като сме мишчици готови на всякакви приключения за насъщния и се даваме без бой да ни еб*т така ще бъде и занапред....
Последна промяна от LoaD на съб дек 22, 2007 4:05 pm, променено общо 1 път.