Jade
Сержант (Sergeant)
Group: Administrators
Member No.: 13,116
Това е отдавна дискутирана тема - какво да правим с финалните битки. Всеки има право на финална битка казват едни. Това е чиста проба наливане казват други. Лошо е да гледаш ХелУинг и Метъл да се хванат за гушите за подобен неразрешим проблем. Така и така е тръгнала дискусията сред играчите (сред администрацията отдавна спорим по тая тема). Дайте предложения - как можем да спрем човек, който иска да прекрати да подари ресурса на някого си. До колко има право даден играч да разполага с флотата си? По какъв начин следва да го санкционираме след като така или иначе е решил да прекрати участие? По какъв начин можем да различим атака за разбиване и подарък от лошо проведена акция? Хайде да подходим малко по-обобщено към дискусията.ю
Чакай да ти преведа, няма наказание за финална битка, въпроса подлежи на осбъждане и за да ти е съвсем ясно какво значи това- НЕНАКАЗУЕМО е някой да си направи финалната битка в друг играч, независимо уговорена ли е или е пуснал атаката ей така!
Още нещо, ти като ми предлагаш битка...за мен тя ще е финална и ще е уговорена....ти ще земеш рециклажа, предлагал си ми такава, т.е. след тази битка трябва да си наказан ли?А сега отговори на това де? Ако ще си наказан, приемам финалната битка, но до края на рунда
За да ти го разбере главицата, дадох ти още един пример със СФУ и негова съотборничка, при която битката е уговорена...финална, ненаказана, защото е по правилата!
А и кажи ми още нещо, как мога да накарам някой да не ме нападне, той така или иначе си пускаше атаката към мен, просто бях уведомен за това предварително...