Финална битка на съотборника

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
kang
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 29, 2007 5:07 pm
Контакти:

Мнение от kang »

Ето и от мен финална битка в мен. Неочаквано съюзника реши, че не му се играе, аз го посъветвах да се трие без битка, но той искаше да си направи финалната битка, най-вече заради спорната финална битка на пиксо, съотборника каза вече си е пратил заявка за изтриване на акаунта и че това си е наистина финалната му битка, написа ми това накрая:

MrShadow
2007-22-12 00:55:12 Докладвай

Towa mi beshe finalanata bitka,
pojelavam ti uspeh w igrata...

Ето битката: Finish

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

5400000 метал
0 кристали
0 газ

На тези координати останаха:
937000 метал
6337000 кристали
3168500 газ.

2007-22-12 00:50:31 Докладвай

Рециклаторите ни успешно достигнаха
целта си и успяха да натоварят:

0 метал
1074000 кристали
3168500 газ

0 метал
0 кристали
0 газ.
Отговори Изтрий
Секретар на летището

2007-22-12 00:50:25 Докладвай

Рециклаторите ни успешно достигнаха
целта си и успяха да натоварят:

937000 метал
5263000 кристали
0 газ

0 метал
1074000 кристали
3168500 газ.

Рециклажа е събран, благодарение на lil.

Жалко, че се отказа, беше добър играч, на който му беше 1ви рунд.
[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

в кои остана рециклажа :p140:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
kang
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kang »

varkulak написа:QUOTE(varkulak @ Dec 22 2007, 12:22 AM) в кои остана рециклажа :p140:
На теб казах, че няма да отговарям!
Това е последен отговор, наистина последен, след това, колкото и да говориш няма да получиш отговор! Рециклажа си идва в мен, написал съм в първия пост, че съотборника така пожела, хем го посъветвах да се изтрие, предпочете да си направи финална битка, а вече е изтрит!
[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

предлагам ти да не харчиш рециклажа защото ше си наказан много бързо за наливане

по правила нямаш право,аз няма да пиша на съпорта то само като те видят какво си написал че некои се отказва и се пълниш с реца умишлено при това,тъи че реца трябва да ти е отнет

това си е чисто НАЛИВАНЕ
като захапем -не пускаме

Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

Потребителски аватар
Multiply
Редник (Private)
Регистриран: ср дек 12, 2007 12:19 pm
Контакти:

Мнение от Multiply »

Въркулака е прав това си е чисто наливане.... Би трябвало да бъдеш наказан или да пишеш на съпорта да ти го махнат .... Знам, че ще почнеш да опяваш за загубената флота, но да си мислил докато сте се уговаряли... Това е против правилата на играта и чакам да бъдат взети мерки!
[color=blue]I'm not afraid to die!Come and get me! [/color]
Потребителски аватар
kang
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kang »

http://www.bulfleet.org/forum/index.php?showtopic=48622

Ало я четете бе! Съотборника пусна атаката и ми обясни, че се отказва, както мтел не е вдигнал, аз трябваше да вдигна ли?Аааа, Ами миналия рунд като се отказа съотборничка на СФУ и се удари в него, какво , имаше ли проблем?

Ето, същото нещо, без наказания, било нормално, за мен лично не е, но щом е прието, с радост ще изхарча рециклажа, пък дано се въведе правило за това нещо, тогава ще съм доволен.
Въркулака иска, правилата да са различни за всеки, като той и мтел се толерират, но правилата трябва да важат еднакво за всички!

Цък
Последна промяна от kang на съб дек 22, 2007 1:10 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Върки ... на мен ли ми се струва или нещо точно тук не трябва да се обаждаш ? Не помниш ли как защитаваше Мтел ? Но поне тук има DELETE, докато пиксо все още играе. Е, какво ? Май трябва Мтела да светне в оранжево до края на рунда, ама не би ?
Точно Импакт е по-добре да не се обаждат в тази тема !
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

хахаахах тоя дето летеше по M_tel не беше съюзник и също така не знаеше че ще лети а това всичко е уговорено,и дадения човек си го казва,за всеки случаи ще докладвам на миланов за да си има наказанието щом толкова ви знаят устата

колкото до M_tel не е наказан защото нищо не уговаряно а човека си го посрещна в чесна битка докато тук става на дума за умишлено наливане,нямам думи :a013:
като захапем -не пускаме

Потребителски аватар
kang
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kang »

varkulak написа:QUOTE(varkulak @ Dec 22 2007, 02:30 AM) хахаахах тоя дето летеше по M_tel не беше съюзник и също така не знаеше че ще лети а това всичко е уговорено,и дадения човек си го казва,за всеки случаи ще докладвам на миланов за да си има наказанието щом толкова ви знаят устата
колкото до M_tel не е наказан защото нищо не уговаряно а човека си го посрещна в чесна битка докато тук става на дума за умишлено наливане,нямам думи :a013:
Ти си феноменален...тъ***ар! Така и не схвана, че за финалната битка на който и да е няма определени правила! Битката не е уговорена от мен, човека ми каза, че заради това което е прочел за мтел точно иска да си направи и той финална битка, но че ще се изтрие...няма да постъвпва като пиксо, пусна си атаката, след нея ми пожела успех и това е...все ми е тая какво ще пишеш, правилата са едни за всички! Така че ако аз бъда наказан и мтел трябва да бъде наказан...аз съм съгласен, стига всички които са посрещали атака да бъдат наказани, че не са вдигнали...

Така и така ти е първи рунд явно или скоро си научил четенето, прочети форума, това съотборник да си направи финалната битка не е прецедент(кажи ако не знаеш думичката, не я търси в гугъл, ако знаеш как, аз ще ти я кажа какво значи), случва се, което смятам, че не е правилно, трябва да се измисли нещо, срещу това, но засега не е наказуемо

За мен ти си роден победител......само че в състезанието "з*е на годината"!

Нарочно постнах битката, нарочно се съгласих все пак да си направи финалната битка в мен, само да видя реакцията на такива като теб, виж мтел си мълчи, нищо не казва, но ти имаше наглостта да се намесиш. Смятай се какво представляваш, наглец! Виж на администрацията изказването относно финалната битка, няма определени правила, общо взето и при мен стана като при мтел, нападна ме и аз не вдигнах, само че си признавам, че ми е казал преди това, а мтел и пиксо се умешаха, уж писал във форума, ама не му писал, ама той после видял и хвърлиха прах в очите...
Е аз имам достатъчно гордост, да си кажа, че знаех, че ще ме нападне, но не мога да казвам на хората, как да си завършат играта, просто не вдигнах! Преди мтел да посрещне пиксо и да се похвали, щях да вдигна, сега вече не става, който иска да се занулява в мен, няма да вдигам, ще се съобразявам с приетите правила, че всеки може да се удари в мен! :)

Ааа да, чакай, щях да забравя, човека ми каза, че така и така си е платил за нанокредитите, та поне да ми изпрати 210 нанокредита, да не стават зян...още повече ли те хвана яд? Хо Хо Хо, а весела нова година въркулак! Да сме живи и здрави, да си играем още години!
Последна промяна от kang на съб дек 22, 2007 1:52 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

феноменален си ти M_tel не знаеше за никаква битка и затова не е наливане

а вие сте си се уговорили,продължаваш да си куцо магаре

ако Миланов не те накаже,друг ще те накаже имаш думата ми че тва няма да ти бъде простено,искам редукция на половината ти флота незабавно :c022:

не можеш да сравняваш човек които посреща битка която не е уговаряна с твоита която е уговаряна,затова ще си имаш и наказанието за коледа предполагам,може и по рано да ти е като за подарък
като захапем -не пускаме

Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”